Bakılmadı kuzum günlük bir tane içiyorum bilmiyorum eksik mi değil mi
Bı daha kı sefere ozellıkle dıle getır cekılcek gıbı degıl o agrılar kemık agırısı kramp vucud tasıyamıyor sonra aksam benım ayagım a bı kramp gırdı bassbass bagırdım resmen parmaklarım yamuldu esım ellemek ıstedı yardım etmek ıcın hayırr dedım sakın elleme sızın bırde ıkız kuzum ıkı bebek besleniyor kemıkten kandan dıkkat et kendıne

Aaa hayrunnisa85 senin de transferin olacakmış. Ay hadi en güzel haberlerinizi bekliyoruz @tupaaaaa ile senin
Çoooooook teşekkür ederim canım.
Dualarını bekliyoruz.
Ben de gebelij testi pozitif çıkana kadar hiç kimseyle paylaşmadım. İşe bile düzenli gittim o 2 haftalık süreçte ama kimseye söylemedim. Kafam öyle rahattı ki. Sana da tavsiye ederim.
Aynen, öyle yapmak lazım.

Valla öyle nefesim kesiliyor. Dediğin gibi sabah ne olacak diye kalkıyorum artık hayırlısı bakalım inşallah öyle böyle geçecek. Aynen söylerim bakayım ne diyecek kuzum

Valla öyle nefesim kesiliyor. Dediğin gibi sabah ne olacak diye kalkıyorum artık hayırlısı bakalım inşallah öyle böyle geçecek. Aynen söylerim bakayım ne diyecek kuzum
Insallah az kaldı bugunlerde gececek ama hıc bitmeyecek korkular endıseler bı sonrakı leveli beklemeler ben hep oyleyım lıseye gııdyolar bı adım ılerısını düşünüyorsun sımdı yıne sıfırladım

Kızlar yeni dogum yapan bir arkadasmla konustm nelerim eksik aceba diye olmazsa olmaz kesinlikle pompa dedi elim ayagım resmen dedi bide ilk zamanlar hemsireler mama vermek istedi kabul etmemistim cok pismanim sutum az oldugu icin bebek sarılık oldu dedi onun dısında hastane cıkısı zaten 1 tane hastane veriyor yanına 2 tane alsan yeter dedi aspiratör de cok isine yarıyormus böyle iste size de söyleyimd edim

Çok haklısın kuzum ne diyim artık sürekli böyle

Her hastane vermiyor işte ay bende az önce baktım kabaca fiyat çıkardım eksiklerim 9000 TL yi buluyor bir üç bin de yazmadık yani hadi sonra olsun dediklerimiz çok fena ya. Pompaya da karar veremedim bir türlü

Şu pompayı Bi aradan çıkarsak

Her hastane vermiyor işte ay bende az önce baktım kabaca fiyat çıkardım eksiklerim 9000 TL yi buluyor bir üç bin de yazmadık yani hadi sonra olsun dediklerimiz çok fena ya. Pompaya da karar veremedim bir türlü
Bende veremedim. Ben başına oturcam Bi bugün yarın Bi iyice araştırayım artık. Ya ben seni pompayı aldın diye hatırlıyorum

9000 tl lik ne cıktı kız araba felan dahil mi

9000 tl lik ne cıktı kız araba felan dahil mi
Değil valla puset süt pompası biberon emzik bez hava nemlendirici şifonyer yedek tulum vs. puset örtüsü aspiratör emzirme yastığı baby nest tırnak bakım saç bakım şampuan set küvet havlu bir de çift olunca çoğu kuzum valla hesapla o kadarı buluyor daha kendime korse terlik pijama takımı depend filan yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…