ÇıldırazağımmmmDeğil valla puset süt pompası biberon emzik bez hava nemlendirici şifonyer yedek tulum vs. puset örtüsü aspiratör emzirme yastığı baby nest tırnak bakım saç bakım şampuan set küvet havlu bir de çift olunca çoğu kuzum valla hesapla o kadarı buluyor daha kendime korse terlik pijama takımı depend filan yazmadım
Haklisın ikiz oldugunu unuttum biranDeğil valla puset süt pompası biberon emzik bez hava nemlendirici şifonyer yedek tulum vs. puset örtüsü aspiratör emzirme yastığı baby nest tırnak bakım saç bakım şampuan set küvet havlu bir de çift olunca çoğu kuzum valla hesapla o kadarı buluyor daha kendime korse terlik pijama takımı depend filan yazmadım
Arkadasm lansinoh kullanıyormus cok memnunum dedi daha uygun fiyatlı avent gercekten cok pahalıAvent çok çok pahalı yaaa
Sen dolabi satiyordun naptn canım elden cıkarabildin miÇıldırazağımmmm
Hastaneye hicbirsey yapmayı düsünmüyorm canım zaten hic kimse gelemiyor cikolata istiyorum ama yaptırmayıKızlarr nasılsınızzzayy kuzenim nişanlanıyor diye bugün eminönüne gittik ben de yardımcı olurum dedim evde olcak nişan çiçekti böcekti hediyeydi kaç saat dolaştık bilmem ağrıo her tarafım bu arada siz öyle hastane kapı süsü bebek hediyesi çikolatası falan yaptırmayı düşünüyo musunuz ? O kadar güzel fikirler vardı kiii anlatamam
Aynen diğerlerinde de kötü yorumlar çok diye ne bileyim ya karar veremiyorumAvent çok çok pahalı yaaa
Hayırlı olsun canımKızlarr nasılsınızzzayy kuzenim nişanlanıyor diye bugün eminönüne gittik ben de yardımcı olurum dedim evde olcak nişan çiçekti böcekti hediyeydi kaç saat dolaştık bilmem ağrıo her tarafım bu arada siz öyle hastane kapı süsü bebek hediyesi çikolatası falan yaptırmayı düşünüyo musunuz ? O kadar güzel fikirler vardı kiii anlatamam
İşte nerdeyse iki katı oluyor her üründeHaklisın ikiz oldugunu unuttum biranbende kendime sadece depend aldm baska hicbiseyim yok
Yaaaa niye istemiosun her bütçeye uygun kapı süsü falan oluyo sonra odasına koyarsın kendin için yapabilirsinHastaneye hicbirsey yapmayı düsünmüyorm canım zaten hic kimse gelemiyor cikolata istiyorum ama yaptırmayı
80 kg ye kadar m oluyor dediler m aldm suan 67 yim 3.5 aydada bi pik olmaz insallah 80 e kadarİşte nerdeyse iki katı oluyor her üründehayırlısı canları sağ olsun bakacağız bir yolunu bulacağız artık. Depend önemli kaç beden aldınız kilonuz kaç
Valla zaten pek süs felan sevmem kimsede yukarıya alınmıyor zatenYaaaa niye istemiosun her bütçeye uygun kapı süsü falan oluyo sonra odasına koyarsın kendin için yapabilirsin
80 kg ye kadar m oluyor dediler m aldm suan 67 yim 3.5 aydada bi pik olmaz insallah 80 e kadar
Saol kuzummHayırlı olsun canımAy sen bir fikirlerden ver bakalım
Tabi kuzum istek meselesiValla zaten pek süs felan sevmem kimsede yukarıya alınmıyor zaten
Kız deme senin sıkıntıların vardı senin ki cok cok normal ben normalde 56 57 kg kızdm tedavide 60 oldum simdi 67 7 kg almısım daha ne olsun 70 le kapatırım sanıyordum ama olmaycakYaa cıkın şu 60 lı kılolardan soylemeyın bari olan var olmayan var ben sımdı 82 kılodayım doguma kadar 100 olur muyum
Ev icin bisey diyemem de hastanelere kimse alınmıyor canım tek refakatci kalabiliyor yanında sorda emin ol yine de bizimki oyleTabi kuzum istek meselesiBiz de gelecek kişiler olduğu için önce hastaneyi süslemeyi sonra evde kullanmayı düşünüyorum gelen olur illa ki olmasa da biz zaten kalabalığız tatlı hatıra oluyo
Refakatçi bir kişi kalıo biliorumda hastaneye alıyolar ya biri çıkıo biri inio zatenEv icin bisey diyemem de hastanelere kimse alınmıyor canım tek refakatci kalabiliyor yanında sorda emin ol yine de bizimki oyle
Yaa bizim ki de acıbadem ama kimseyi almiyorlar iceriRefakatçi bir kişi kalıo biliorumda hastaneye alıyolar ya biri çıkıo biri inio zatenacıbadem de ben yeni gördüm kaç kişi birden gelmişler doğuma hepsi odaya çıktılar bir tık daha rahatlar herhalde kışa yine yasak gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?