Öncelikle her şeyin iyi olmasına sevindim yavrum inşallah şeker sonucunda iyi gelir Lcw gönderdim eşimi fiyatlar iyiydi yine yok diyor çok ince dedi netten de baktım beğenemedim bir tane beğendim beden yok. Penti filan baktım 400 lira düşer mi ya. Trendyolda da bulamadım. Hayır bir de viskon yani ne demeye o kadar para

Sevi bebe miydi neydi onun ikisi bir olan var ya ona bakayım dedim nurselek bu fotoğrafları niye böyle yüklüyor anlamadım
Hakkaten kız sen de niye öyle yüklüyor önce ucunu gösteriyor sonra genişletiliyo
Ne kadarmış bu peki çok pahalı oluyo mu mantık olarak reflü yatağı işini görevekse bu alınır ama onun dışında babynest gereksiz de.

Reflü yatağı işini görüyormuş ama işte pahalı ya. İkisinin fiyatına iyi bir marka yatak alırım normal. Ama bunları alırsam yatak gereksiz şu an boşa ağırlık olmasın park yatağa diye karar vermedim bir türlü

Ispanakta demir vıtamını var
Yogurrtla yanı süt ürünü ıle yersen demir vıtamınınden faydalanamazsın kuzu
Yedim gitti. Nasıl da ıspanak cahiliyim çünkü yemezdim en sevdiğim ıspanak ıspanaklı börek gayrısını bilmem zalım hayat iki gün öğle menüm ıspanak kavurma Rabbime bin şükür tabii

Yedim gitti. Nasıl da ıspanak cahiliyim çünkü yemezdim en sevdiğim ıspanak ıspanaklı börek gayrısını bilmem zalım hayat iki gün öğle menüm ıspanak kavurma Rabbime bin şükür tabii
Bende semızotu salatasını ancak yovurtla yiyebiliyorum
Yanı kan degerlerınde sıkıntı yoksa bısey olmaz ama kansızlık yasayanlara yesllıklerı süt urunlerı ıle kullanmayı tavsıye etmiyorlar yaa bende sıcak yemek halen yıyemıyorum zorluyorum mıdem bulanıyor bırde ıcınde et varsa hıc agzıma almak ıstemıyorum cok kötü buda

Diyetisyene sordum yemek olmasa dedim olmaz dedi yoksa çiğ yesem daha iyi ıspanakmış semizmiş cidden çiğ daha çok gideri var

Yedim valla kuzum
Afiyet olsun kuzum. Bende çok seviyorum ama yememeye gayret ediyorum. Kavurmasını yapıp yumurtalı ıspanak şeklinde yapıyorum genelde. Hem protein olsun diye.
Demir ilacını da suya limon damlatıp içiyorum daha çok yarar sağlıyormuş. Geçen eczacı baya anlattı. Öğreniyoruz bizde yavaş yavaş

Az baktım senin attığını göremedim ama 200lere yakın e iki tane alsan

Ben kompedan var çamaşır markası orada Bi pijama takımı gördüm.ama nasıl güzel tüm ihtiyaçları karşılıyo. Yumuşacık kışlık üst boydan düğmeli v yaka şeklinde ama fiyatttt. 250 Kilya

Sevi bebe miydi neydi onun ikisi bir olan var ya ona bakayım dedim nurselek bu fotoğrafları niye böyle yüklüyor anlamadım
Bence gerek yok canım zaten ilk üç aya kadar dönemezler pek harekette edemezler ben üç ay yatağın içerisine enlemesine yatırırım yanyana diye düşünüyorum sonrada zaten ayrı ayrı yataklarında yatıracam hareket etmeye başladıkları andan itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…