Kuzucm hayırlı olsun. Puset + araba mı aldın ve arabaya konuyomu koltk olarakBenim pusetler de geldi kızlar. Ay inşallah arabanın yeşil rengi de gelir de onunla değişebilirim. Soruyorum arayıp arada ama yok. Puset de hantal değil bu arada. Almayan arkadaşlarım inceleyip değerlendirebilirler benim içime sindi
Ay sorma ya bende parasını düşünüyorum çağıracağımdaAy yok künefe istemiyorum da şöyle ne bilim gün yemekleri envai çeşit nanik yapıyolar önümden geçip.
Ev işi mi hahaha oralara hiiç girme. En son eşimle şeyi konuşuyorduk napsak halıları versek de ben birkaç gün yıllık izin alsam ben temizlesem olmaz mı hem halılar hem temizlikçi parası
Gözünaydın canımmmKızlarrr hepinize tesekkür ederim tek tek alıntılayamadm valla
Çok sağol kuzumKuzucm hayırlı olsun. Puset + araba mı aldın ve arabaya konuyomu koltk olarak
Valla eşimin elinden gelir de hem inceden girebilirmi bilemedim hem de 3 gün izne mobilya mı bakcaz temizlik mi çorbayız yaniAy sorma ya bende parasını düşünüyorum çağıracağımda
Hiç anlamıyorum bu araba konusunu yaÇok sağol kuzumEvet canım. Şimdi ben bunu travel sistem olarak almadım. Arabalar ayrı pusetler ayrı. Üzerine takılıyor arabanın ve oto koltuğu da oluyo. 13 kiloya kadar taşıyor. Zaten 6 ay biliyosun pusetler. Bu şekilde
Ay eşim ufak tefek yapar da o da bu süreç hatırına başka asla yapamaz ama benim dolaplar dökülmeliValla eşimin elinden gelir de hem inceden girebilirmi bilemedim hem de 3 gün izne mobilya mı bakcaz temizlik mi çorbayız yani
Ben de anlamıyorum boşver sonra çat diye alıyosun hiç bakmadığın arabayıHiç anlamıyorum bu araba konusunu yapuset arabadan bağımsız bişi mi hepsi birbirine benziyo bunların
Dolap dediğin mutfak dolabı mı. Biz yazlık kışlıkları yaptık geçen eşimle ben söyledim o yaptı. Mdf çok farkeder etmez mi ne çıktı fiyat de bakimAy eşim ufak tefek yapar da o da bu süreç hatırına başka asla yapamaz ama benim dolaplar dökülmeliyani ben başında duracağım o yapacak işimiz çok onlar bitsin de kadınları öyle alayım diyorum. Bugün şifonyer sorduk yaptırsak ikea modelini diye. Amaç sunta ikea ürünleri mdf olsun sağlam olsun dedi eşim. Neyse iki katı fiyat çıktı. Ben ikea alalım diyorum o kararsız hallolsa yıkama yerleştirme başlayacağım. Ben birkaç haftaya hiç yapamam gibi
Hmmmmm aydınlandımmmmBen de anlamıyorum boşver sonra çat diye alıyosun hiç bakmadığın arabayı
Ben sana kendi sözlüğümü söyleyim şu sabah attığım puset, bir iki gün önce de arabayı atmıştım yavrum. Normalde beraber olurlarsa yani takım şeklinde bu travel sistem olmuş okuyo, yani bebek arabasının o oturma parçası çıkıyor yerine puset takılabiliyor ve aynı zamanda puseti oto koltuğu da oluyor. Ama ben ayrı ayrı almış oldum bu markanın travel sistem olanını beğenmedim, arabayı ayrı puseti ayrı almış oldum kuzum
Onu alan kızlara Bi seslen bakim yazsınlarHmmmmm aydınlandımmmmteşekkürederm peki var mı travel sistem alıp memnun kalan (denemeden )
Tmama canım sağolasınOnu alan kızlara Bi seslen bakim yazsınlartek dez avantaj travelin ağır olması alacağın travelin hafif olmasına dikkat edersin
Rica ederimTmama canım sağolasın
Yatak giysi balkon mutfak hepsiDolap dediğin mutfak dolabı mı. Biz yazlık kışlıkları yaptık geçen eşimle ben söyledim o yaptı. Mdf çok farkeder etmez mi ne çıktı fiyat de bakim
Yatak giysi balkon mutfak hepsibaya bir şey elemem yer açmam lazım. Valla çekmece sistemine göre değişir ama 2500-3000 filan tutar dedi sen ona 3500 de. Ölçtük odamız küçük ebatları da küçük aslında yani. İkea da 1800 e filan bitecek size sonra döneyim hesaplayıp net şekilde dedi dönmedi. İkea da ki beyaz yaptırırsak doğal ahşap rengi olacak. Ay bilemiyorum işte eşim ne der de ben ikeadan alıp geçelim diyorum bilmiyorum
Bak bu şifonyer 160*96 3400.komple takım yine 12bini buluyor. Biz de karar aldık değişmezse. Sadece şifonyer ve dolap alacağız he burdan ya da başka yerden. İyi Bi fiyat analizi yapcaz başka yerlere bakcazYatak giysi balkon mutfak hepsibaya bir şey elemem yer açmam lazım. Valla çekmece sistemine göre değişir ama 2500-3000 filan tutar dedi sen ona 3500 de. Ölçtük odamız küçük ebatları da küçük aslında yani. İkea da 1800 e filan bitecek size sonra döneyim hesaplayıp net şekilde dedi dönmedi. İkea da ki beyaz yaptırırsak doğal ahşap rengi olacak. Ay bilemiyorum işte eşim ne der de ben ikeadan alıp geçelim diyorum bilmiyorum
Şöyle düşünüyorum bende zaten üç dört sene götürse o kadar da götürür heraldeOzamn günlere bölün hergün birini yapın dediğin gibi eleme gerekiyorsa şimdiden yapın ki iş Bi temizliğe kalsın. Az da ömrü olsun istiyor işte eşin de haklı Bi yönden napcan 2 sene sonra bi daha mı alcan. Bak biz geçen Bi monilyacı ya gittik bize 12bin fiyat çıkardı. Sabah telefondan Bi mobşlyacıdan fiyat aldım atcam sana birazdan şimdi uygulamadan yazdım bekle dur
Bizim şifonyer daha küçük olacak kız baktık sığmıyor 160 olan , 140 olacak çekmece bir fazla olacak bundan fiyatlar böyle demek ki her yerdeBak bu şifonyer 160*96 3400.komple takım yine 12bini buluyor. Biz de karar aldık değişmezse. Sadece şifonyer ve dolap alacağız he burdan ya da başka yerden. İyi Bi fiyat analizi yapcaz başka yerlere bakcaz
Kuzum benim aldığm ikea mdf te, ablam da bir modelini kullanıyor şifonyer ve baş ucu dolaplarını baya uzun yıllardır kullanıo taş gibi hiçte bişey olmadıŞöyle düşünüyorum bende zaten üç dört sene götürse o kadar da götürür heraldeben oda yapacağım bebetolara o zaman set olarak bakarım. Bizim şifonyer gidici ya ona elveda diyip bunu kullanırız. Yok taşınacak olursak ben yatak odama komple veda edeceğim. Gideceğim yerde de set alma niyetim yok açıkçası dolap yaptırırım giyinme odası vs. olmazsa bir yatak basit birer komidin. Bu ürün de ya satışa gider ya da annemin bahçe evine. Hala sağlam ve memnunsam da kendim kullanırım ya sorun değil diyorum. Eşimde madem bizde kullanacağız sağlam bir şey olsun diyor ama o kadar uzun vadeli düşünmüyorum. Bakalım ne diyecek kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?