Kayınvalidem ankarada zaten annemde yer yok. Gerçi ben sarıp depomuz var aşağıda oraya kaldırabilirim. Ama ben satışa koymuştum ki hem çocuklara oda olacak sonuçta yer yok hem de o gelen para Bi yerimize merhem olur diye açıkçası. Boş dururken para etmiyor ama kredi kartı borcu dururken faiz işliyor maalesefAnnenlerde kayınvalıden de hıc yer yok mu? Ilerde hıcc bellı olmuyor belkı 2. Baza ıle cocuklarına bıle kullanırsın sarıp sarmalasan bırının catı depo bodrum temız bıbyere kaldırsan 5 sene sonra iş gorurdu
Dur şimdi durÖyle benimde artık misafir kalamazaynen hiç yatak almayım dedim zaten gayet güzel kendi yatağı da var yumuşta değildi. İşte zorlar diye o kadar da yapma dedim
Hmmm tabı hesaplar farklı olunca haklısın ben ılerısı iicn dedım ama sen suankı dueumu kurtarmam lazım dıyorsun mantıklıKayınvalidem ankarada zaten annemde yer yok. Gerçi ben sarıp depomuz var aşağıda oraya kaldırabilirim. Ama ben satışa koymuştum ki hem çocuklara oda olacak sonuçta yer yok hem de o gelen para Bi yerimize merhem olur diye açıkçası. Boş dururken para etmiyor ama kredi kartı borcu dururken faiz işliyor maalesef
Muhtemelen etmezlerYaa acaba kızları kandırıp bı tane bundan atsam bazen tek gekıyorlar bazen ıkısı bırden ıkısı gelıncede acardıktabıı kabul etmeye bilirler
Yaa iki kız cok dıdıbe olunca o kadar da didişiyorlar yasları da yakın 1 bucuk yasMuhtemelen etmezler
Benim koltuklar açılmıyorDur şimdi durkoltuklar açılıyo ki benim gelen yatar orda. Ay zaten bana sorsan misafirin msini düşünemiyorum şuan şu kafamla da, zaten yalnızlığı seven biriyim kız bu arada park yatağının üstüne tül aldım gelen giden için daha steril olur. Hem daha tatlı dursun diye
Kuzu ben bakarken yavrulu cıkıyor dırek adı felan varsa yazarmısınMuhtemelen etmezler
Yoo ben rahim uzunlugu iyi mi biraz hareketliyim de diyorumGözünaydın canımmm6 ekimi bekliyorum ben de. Benm dr um bana rahim uzunluguu söylemedi hiç. Ne diye sorsam. Bu sefer de araştırıp araştırıp geliyosun dicek
Yaa şimdi onlar da özgür olmak ister haklılar ben olsam bende istemezdimYaa iki kız cok dıdıbe olunca o kadar da didişiyorlar yasları da yakın 1 bucuk yasbulmaya calısıcam ama onu aklımda
Yaa kesın kabul etmezler zatennYaa şimdi onlar da özgür olmak ister haklılar ben olsam bende istemezdim
simdi eve geldim denedim de defactodan kalin esofman aldm hamile degil dedigim gibi eh fena degil lc den güya pijema reyonundaydı alt üst takım sweat aldm inan esofmandan daha cok begendim cok rahat ettim icinde töbe yatarken giymemAy eşimde dedi baya ince bunlar olmaz diyeBende lcw den bir tayt bir pantalon sipariş ettim inşallah iyi bir şey gelir üst bakmadım bilmiyorum kışlık geniş kazaklarım var biraz daha idare etsem ihtiyaç olmaz belki bir tane sweat alabilirim onu sonra da giyerim yani diye düşünüyorum.
Bizimkinin aynısı yok yıllar önce almıştık ama baktım sayfasına şunun gibi. Alta ittirince divan açınca karyolaKuzu ben bakarken yavrulu cıkıyor dırek adı felan varsa yazarmısın
Hayırlı olsun kuzum ne diyim yok valla ürünler iyi markalarda uçuk işte ne yapcansimdi eve geldim denedim de defactodan kalin esofman aldm hamile degil dedigim gibi eh fena degil lc den güya pijema reyonundaydı alt üst takım sweat aldm inan esofmandan daha cok begendim cok rahat ettim icinde töbe yatarken giymem
Heee bem bas tarafı karyola bası gıbı yukarı gelıyor sandım kuzu bunu asslaa ıstemezler zatenBizimkinin aynısı yok yıllar önce almıştık ama baktım sayfasına şunun gibi. Alta ittirince divan açınca karyola Eki Görüntüle 2924256
Ya benim salonumda acılmıyor bi l koltugum var o aciliyor hep annem onda yatardi simdi kayinvalide de gelince nolcak hic bilmiyorum valla döseklerimde ince ince öyle yer yatagıda olmaz ev buyuk olsa esim katlamali.bir yatak mı alsak dedi hayatta onu kalabalik etmem dedim bakalm nolcakBenim koltuklar açılmıyordolayısıyla misafir kabul edemeyiz bana dediler açılan al açılan al diye bizim sadece salon var. Salonda oturuyoruz. Salon takımları da genelde açılmıyor ben de o zaman inat ettim bunu aldım ama açılan alsam daha iyiydi. O zaman bir de çok para verdik hiç gerek yokmuş valla. Aklım olsa takım asla almazdım. İnan parça parça daha çok seviyorum. Şimdi pişmanım. Hem sadece burada oturduğumuz için çok yıprandı koltuklar. Hele pamdemide anası ağladı koltukların çöktüler Diğer oda çalışma odası.
Öyle valla suwen e girmemle cıkmam arasinda 1 dk oldugunu sanmiyoeum 350 400 aman ya Rabbi dedimHayırlı olsun kuzum ne diyim yok valla ürünler iyi markalarda uçuk işte ne yapcan
Vallaa yaa benımde emzırme sutyen kaldı almak ısteıdıgım onu da bızım pentı de calısan kızımız var o aylık personel ındırım hakkı oluyor ona dedım bama yarın modellerı atıcak ona gore almayı dusunuyorum ısteÖyle valla suwen e girmemle cıkmam arasinda 1 dk oldugunu sanmiyoeum 350 400 aman ya Rabbi dedim
Valla gelecek olan adam yatacak yeri yokmuş aman gitmim demez emin ol ay nolcak yere sedir sereriz derBenim koltuklar açılmıyordolayısıyla misafir kabul edemeyiz bana dediler açılan al açılan al diye bizim sadece salon var. Salonda oturuyoruz. Salon takımları da genelde açılmıyor ben de o zaman inat ettim bunu aldım ama açılan alsam daha iyiydi. O zaman bir de çok para verdik hiç gerek yokmuş valla. Aklım olsa takım asla almazdım. İnan parça parça daha çok seviyorum. Şimdi pişmanım. Hem sadece burada oturduğumuz için çok yıprandı koltuklar. Hele pamdemide anası ağladı koltukların çöktüler Diğer oda çalışma odası.
Evet gercekten bu pahaliliga inanamiyorum paranın sadece adı var kıymeti yok Allah herkesin yardimcisi olsun insallahVallaa yaa benımde emzırme sutyen kaldı almak ısteıdıgım onu da bızım pentı de calısan kızımız var o aylık personel ındırım hakkı oluyor ona dedım bama yarın modellerı atıcak ona gore almayı dusunuyorum ısteyoksa 1 tane sudyen yetmıyor 2 sudyen sadece 300 400 arasına gelıyor trendyoldan da guvenımıyrıum
Aminnn ınsallahhh kuzuuEvet gercekten bu pahaliliga inanamiyorum paranın sadece adı var kıymeti yok Allah herkesin yardimcisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?