- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
bu cuma canımaminn cnm inşallahkaç gün kalmıştı senin kan tahliline unutuyorum kusura bakma
Canım yaa bana da doktorum pıhtılaşma yok , ama pıhtılaşmaya yatkınlık var onun için 9 ay kullanman gerekiyo dedi .Canım bir kere tüp bebek anneleri her zaman pıhtılaşma konusunda risk altında. Aldığı tedaviden dolayı ve progesteron pıhtılaşma yapar. Bebeğe giden kan damarlarında en ufak bir pıhtı bebek açısından risk. İkinci husus benim bir genimde taşıyıcılık çıktı. Bu pıhtılaşma sorunum olduğu anlamına gelmiyor ve tedavi vs gerektiren hiç bir şey yok sadece genini taşıyorum. Doktorda riske atmak istemiyor. Üçüncü husus daha önce başarısız bir gebelik yaşadığım içinde her türlü müdahale edilebilecek konuda tedbirli gitmek gerektiğini düşünüyorlar. Ben kardiyoloji uzmanına da sordum sağlıklı bir gebelik için çok önemli muhakkak kullan bir zararı yok dedi. Aldığımız dozlar güvenli aralıkta olduğu için yan etki olarak olumsuzluk pek yaşanmadığı için de kullanılması kafa rahatlığı olarak da görülüyor doktorlarda.
Aynen kuzum benim de öyle durumumCanım yaa bana da doktorum pıhtılaşma yok , ama pıhtılaşmaya yatkınlık var onun için 9 ay kullanman gerekiyo dedi .
Yatkınlık oldugunu neye dayanarak soyledi canimCanım yaa bana da doktorum pıhtılaşma yok , ama pıhtılaşmaya yatkınlık var onun için 9 ay kullanman gerekiyo dedi .
bende kullanmadım herkesin kullandığını görünce bende mi sorun var diyorumBen en başından beri kan sulandırıcı birşey kullanmadım neden acaba ya
Sanırım 6 haftalık olacaksın, şu an 4+2 olmalısın.amin cnm inşallahhh.. doktorumu aradım bugün 14.günüm.bugünden itibaren 11. 12. 13. günlerden herhangi biri gün gel kontrole dedi. acaba kalp sesi duyulur mu. 13. gün cumartesiye geliyor belki 15.gün pazartesi giderim kalbi duyma ümidiyle
Insallaahh guzelce annesını hıc üzmeden büyür bebekBugün 3 milimlik bir fasülyenin pıt pıt kalbini gördük kızlarorda minik minik atıyor, insan kafayı yer düşündükçe İnşallah bundan sonrası da sorunsuz güzel geçer, sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Genetik ve birkaç tahlil yaptı, genetik temiz çıktı, diğer sonuçlarıma bakarak yatkınlık olduğunu söyledi. Ilk tup bebek denememin olumsuz olmasını bu nedenden olabileceğini söyledi.Yatkınlık oldugunu neye dayanarak soyledi canim
Kuzummm çoook süperrr maşallahhhhKızlarrrr 14. gün sonucum 1146,3
Oyy kuzum maşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsinBugün 3 milimlik bir fasülyenin pıt pıt kalbini gördük kızlarorda minik minik atıyor, insan kafayı yer düşündükçe İnşallah bundan sonrası da sorunsuz güzel geçer, sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Hayırlı olsunamin cnm inşallahhh.. doktorumu aradım bugün 14.günüm.bugünden itibaren 11. 12. 13. günlerden herhangi biri gün gel kontrole dedi. acaba kalp sesi duyulur mu. 13. gün cumartesiye geliyor belki 15.gün pazartesi giderim kalbi duyma ümidiyle
Benimde normal tahlillerimde pıhtılaşma yok diye görünüyordu canım ama genetik testinde çıktıYatkınlık oldugunu neye dayanarak soyledi canim
Çok şükür maşallah gözün aydın canımBugün 3 milimlik bir fasülyenin pıt pıt kalbini gördük kızlarorda minik minik atıyor, insan kafayı yer düşündükçe İnşallah bundan sonrası da sorunsuz güzel geçer, sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Insallaahh guzelce annesını hıc üzmeden büyür bebek
Aminn inşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığımı günleri de paylaşırızOyy kuzum maşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsindarısıda bizim başımıza inşallah ben de yarın gidiorum da sadece kese görür herhalde daha minicik
anladım cnm.o zaman hayırlısı diyelimSanırım 6 haftalık olacaksın, şu an 4+2 olmalısın.
Duyulma ihtimali çok yüksek ama duyulmayabilir de.
Benim 7+0’da duyulmuştu. Kötü hissetme duyulmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?