2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar çok korkuyorum sabah bulantılarım iki gündür kesildidaha kontrolume de çok varbugün 9+5 olduk
bendede durum ayni bende endiseleniyorum canim ama hersey takdiri ilahi nasipleri varsa saglikla buyuyup kucagimiza gelecekler insallah bende cok endiseliyim ama herzaman miden bulanacak diye bisey yokki zaten 10 11 12 haftalarda genelde bitiyo bulanti

10+0 yeni haftada genelde bel ağrım oluyor. Geçen haftada olmuştu. Bulantılar azaldı şiddeti kalmadı. İştah aynı az. İki hafta kaldı bakalım 12 ye inşallah normale döner herşey

Arkadaşlar içinizi ferah tutun.Veren de Allah alan da Allah.Bir önceki hamileliğim ikizdi ve kadar stres yapmıştım ki.Çünkü annem ikiz kardeşlerimi erken doğumla kaybetmişti.Kayinvalidem ikiz bebeklerini düşürmüştü.Babannemin ikizlerinden biri doğup ölmüştü.Bunun yanında doktorum benden daha çok korkuyordu.Çok minyon bir yapım olduğu için bebekleri taşıyamayacağımı düşünüyordu.Ancak ikizlerimi 40.haftada doğurmak nasip oldu.İşte o zaman şunu çok iyi anladım ki herşey Allah'ın elinde.Tabiki de dikkatli olalım.Kendimize dikkat edelim.Ancak evham yapmayalım.Çünkü stres bebekleri de çok etkiliyor.Benim Nur topu gibi huysuz mu huysuz uyumayan iki bebeğim olmuştuBelki daha rahat bir hamilelik geçirseydim daha huzurlu bebekler olacaklardı.

Ben de iki gündür bulantım gecti aynı hissiyata kapıldım

kizlar malum site indirime girdi ya herkes bebek bezi stokluyor simdiden alsak mi birer paket

Girdiniz mi randevunuza
Evet girdim kanama alanı bitmiş şükür diğer durumlar içinde şu anlık bi sııkıntı yok dedi o kadar sevimdim ki şükürler olsun 3 hafta sonra ikili test için çağırdı inşallh hiç birimiz bi sorun yaşamadan sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

kizlar malum site indirime girdi ya herkes bebek bezi stokluyor simdiden alsak mi birer paket
Hayır bebek bezi stoğu yapmayın.Hele 7 ay öncesinden hiç yapmayın.Bezler çürüyor.Zaten son kullanma tarihi bitmek üzere olanları indirime sokuyorlar.Ben o hatayi yaptım ilk gebeligimde. 6 aylık hamileyken malum markanın bezlerini stokladım.Tam 2 ay koltuk yatak temizledik hiç tutmadan dışarı veriyor tabi bilmiyoruz da ya diyoruz neden sürekli sızıyor.Bir arkadaşım uyandı bu ne çocuğun yaptığı cis olduğu gibi dışarı çıkıyor emmiyor bu bez dedi.Evdeki tüm bezleri çöpe attık yeni bez aldık

Bezlerin skt oldugunu bilmiyodum

Kızlar 9 ay 99 esma diye bi kitap var. Okurken insanın içini ferahlatiyor, dün akşam pdf olarak biraz okudum, bugün hemen sipariş verdim. Hepimiz çok stresli olabiliyoruz, hele şu ilk trimesterde. Belki biraz da olsa sizi de rahatlatır. Tavsiye etmek istedim

İnsan şimdiden heyecanlanıyor bişeyler almak istiyor. Ben ilk gebeliğimde cinsiyete kadar bişey almamıştım. Cinsiyeti öğrendik hastaneden çıkıp mağazaya gitmiştik. Hastane çıkışını almıştık ilk. Bunda da cinsiyete kadar bişey almam zaten erkek olursa gerek yok oğlumun kiler olduğu gibi duruyo. Kız olursa hayırlısıyla cicili bicili pembişli kıyafetler kimse tutamaz beni eşime diyorum kız olursa kesenin ağzı iyice açılacak

bende daha hicbisey almadim sadece indirimde diye bez almayi dusunmustum onunda skt oluyormus. Bi de eskiler 7. aydan once bebege bisey alinmaz derler ya cok mantikli aslinda ne olacagi bilinmez. Ama insan ozeniyor da acikcasi hele ki ilk cocuk olunca

PDF nerden indirdiniz? Bende okumak istiyorum

Bezlerin skt oldugunu bilmiyodum
Olmaz mı...Bez dediğin ne kadar pamuklu olursa olsun plastik esaslı birşey.Plastigi eriyor,emici tabakası özelliğini kaybediyor.Bir de temmuzz a katılıyorum. Ben doğru bezi bulmak için 7-8 çeşit bez denedim.O en pahalı ve malum markadan nefret ederim mesela bize hiç uymadı.Bu sebeplerle bez stoğunu hic tavsiye etmem.Gerektigi zaman bez almak 5 dk lık iş.Her zaman indirim oluyor bezlerde.Ben Migros un Minies markasından çok memnun kaldım mesela hem ucuz hem kullanışlı sürekli indirim de oluyor. Aynı şey şampuan,nemlendirici vb kozmetik ürünler için de geçerli.Bu ürünler doğumdan hemen önce ya da sonra herhangi bir marketten veya eczaneden 5 dk da alınacak şeyler.Kiyafet stoğu yapmamak gerektiğini de doğumdan sonra öğrendim.Birkac takim yetermis ben aldikca almistim.O kadar çok hediye geldi ki çoğunu ust yaş grubuyla değiştirdim hediyelerin.Elimde bir sürü kıyafet vardı hala giyilmemiş.Neyse bunlar için çok erken zaten.30.haftaların konuları

başka doktora da gittim kürtaj dediler duymuştum ama minik kalbini napıcam ben yine kaybettim kürtaj nasıl olucam korkuyorum iyi değilim
Geçmiş olsun kaybın için üzüldüm.Testlerini mutlaka yapsın doktor en azından sorunun ne olduğu anlaşılır

Merhaba arkadaşlar, ben 7. Ayı bekleyemem sanırım hayırlısıyla 3. Ayı devirince emzik almak istiyorum bipsin renkli emziklerine bayılıyorum şimdiden gözüme kestirdim hangisini alacağımı
Sedef48 Eğer emzirmeyi düşünüyorsanız emzik kullanımının meme reddine sebep olduğunu ve emziği bırakmanın memeyi bırakmaktan çok daha zor olduğunu belirtmek isterim.Nacizane onerim emzik kullanımına heves etmeyin.Bazi anneler rahat etmek için kullanmayı tercih ediyor ama emzik kullanımı artık doktorların tamamina yakını tarafından önerilmiyor ve bilinçli annelerin büyük çoğunluğu tarafından kullanımı tercih edilmiyor.Damak yapısını bozuyor ve her ne kadar kaucuk vb çeşitleri olsa da bebegin ağzında bir plastik sonuçta.Devaminda beslenme bozukluklarına sebep oluyor.Ayrica bebegin ağzında görüntüsü de gerçekten güzel değil.Ben çok sayıda emzirme sanati / emzirme sorunları / uyku problemleri vb foruma uyeyim.Emzik kullanan bebeklerin emme miktarınin çok daha az olduğu ve devaminda mama kullanımına yol açtığı kanıtlanmış bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…