2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen bende geçti yazıyorum yeniden başlıyo. Korkuyorum güzel şeyler söylemeye
Benim yazmama gerek yok eşimle konuşuyoruz bazen çok şükür buym şuyum yok bugün diyom aradan 1 saat bile geçmeden basima geliyo o yüzden eşim artk gebeligim hakknda konuşmamı yasakladı nerdeyse tam bisey dicem sus kendi kendni nazara getiriyon diyo

Merhaba bu sabah şiddetli bel kasık ağrısı ve ishal ile uyandım sadece adet olacağım zamanlarda yaşarım bunları. 3 gün sonra adet olmam gereken tarih
Hamilelik boyunca adet zamanlarında sancı çekildiğini duydum ama ne kadar doğrudur bilemedim.
İkili test sonuçlarımda çıkmıştı doktora gittim. Doktor adet sancılarının hatta bazı kadınlarda az miktarda kanamanın bile normal olabileceğini söyledi.

Merhaba. 3-4 gün önce ben de normal regl günüme denk gelen vakitlerde kasılmalar yaşadım. Aşırı şiddetli değildi ağrım ama bence de döngüdeki günlerde gerçekten oluyomus bu durum

Bende okumuştum böyle bisey ilk aylarda olabiliyormuş. Korkma cok rahatsz hissedersen bidaha gidersin

Tabi bu kadar detaylı araştırmadım.. yaşamadan da bilinmiyor maalesef sonra bakarım o zaman benimde Tam tersi hoşuma gidiyor Ağzında emzik poposunda bez ortalarda dolanan veletler

Merhaba arkadaşlar, ben 7. Ayı bekleyemem sanırım hayırlısıyla 3. Ayı devirince emzik almak istiyorum bipsin renkli emziklerine bayılıyorum şimdiden gözüme kestirdim hangisini alacağımı
Cok da alma derim simdiki cocuklar hicde emzik tutmuyo ben her cesidindeb aldim bosuna kizim tutmadi emzigi

Kızlar selam
Benim bir günüm diğer günümü tutmuyo bazen akşam rahat ediyorum bazen sabahtan akşama kadar bulantı delirtiyo beni sabahları zaten fix çıkarıyorum perşembe günü doktor randevum var inşallah cinsiyeti belli olur ve güzel haberler alırım bu arada bel değil de kalça ağrım var bunu yaşayan var mı bilmiyorum eğilip kalkıp otururken hep ağrım oluyo vakalar tekrar artıyo işe de dönemiyorum değişik geçiyo günlerim

Benim her yeni haftanın ilk günü bel ağrım oluyor bugün 10+0. BAya rahatsız ediyor. Öğlen 2 saat bulantım oldu biraz uyumuşum geçmiş. Bel ağrım devam ediyor.

kizlar bugun sicak basiyo bana cok sicak bayilicam evimde klimam yok malesef evin ici antalya yaniyo hicbir is yapamiyorum
Ben de Antalya dayim aksine çok serin geliyor bana hava..Nerde eski Haziran ayları.Geceleri de kapı pencere kapalı battaniye ile yatıyoruz hala.Hamislik bende üşüme yaptı demek ki

Cok da alma derim simdiki cocuklar hicde emzik tutmuyo ben her cesidindeb aldim bosuna kizim tutmadi emzigi
Anladım canım en iyisi ben almayayım
Benim her yeni haftanın ilk günü bel ağrım oluyor bugün 10+0. BAya rahatsız ediyor. Öğlen 2 saat bulantım oldu biraz uyumuşum geçmiş. Bel ağrım devam ediyor.
bende de her yeni haftanın başı sanki regl olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor.. büyüyor rahimler

Ben de Antalya dayim aksine çok serin geliyor bana hava..Nerde eski Haziran ayları.Geceleri de kapı pencere kapalı battaniye ile yatıyoruz hala.Hamislik bende üşüme yaptı demek ki
Evet hava sıcak ama dediğin gibi eski yazlar yok.. gece ter içinde yatardık gündüz yolda yürünmezdi sıcaktan şimdi yine iyi

Aaa çok şaşırdım ben de antalyadayım ve evde hırka ile geziyorum aksamları cam kapı kapatıyoruz cok esiyor diye. Daha bugün konusuyorduk hatta yaz gelmedi resmen bu sene diye. Bizim buralar esiyor demek ki

Hac haftalık oluyon cnm Perşembe inş hakkımda hyirliysi olsn bende bikac gundr fena cikaryom ne zor bu kusma yaa bide benimde kalçam çok ağrıyor yaa otramiyom bı bende oluyor sanmıştım

Hac haftalık oluyon cnm Perşembe inş hakkımda hyirliysi olsn bende bikac gundr fena cikaryom ne zor bu kusma yaa bide benimde kalçam çok ağrıyor yaa otramiyom bı bende oluyor sanmıştım
Rahimin altında kaslar varmış uzun süre plates falan yapınca gelişiyomuş hamilelikte o kaslar gerildiği için ağrı yapabiliyomuş perşembe günü 11+1 olacam ama doktorun hesabına göre 11+3 oluyomuşuz kuzum

Aaa çok şaşırdım ben de antalyadayım ve evde hırka ile geziyorum aksamları cam kapı kapatıyoruz cok esiyor diye. Daha bugün konusuyorduk hatta yaz gelmedi resmen bu sene diye. Bizim buralar esiyor demek ki
Evet bu yıl Nasa açıklama yaptı solar bilmemneye girmiş olabiliriz diye..1880 lı yıllarda güneş kendi içindeki bazı sebepler yüzünden 20 yıl tuhaf davranışlar sergilemiş.20 yıl hem kuraklık olmuş hem yaz olmamış.2023 te bekliyorduk diyorlar.Gunesteki patlama lekeleri yokmuş vs.Umarim hipotezler doğru değildir.Bir Antalyalı olarak ilk defa böyle serin bir yaz görüyorum henüz denize girmedim ben şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…