2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yoktur birsey icin rahat olsunn . Cevremdeki cogu hamişe neler neler dediler doktorlara gore hepsinnde engelli Allah korusun sorunluydu ama massallah hepside suan cok saglikli . Dua et ve Allaha given gerisini bosver.
cok teşekkür ederim canım. Allah hayırlı ve sağlıklı nasip etsin

Hiç anlamadım maalesef, oğlum 1 yaşındaydı emzirmeye devam ediyordum. Kakası simsiyah olmuştu son bir hafta da onu etkileme başlamış. Ama beni hiç etkilemedi. Hiç anlamadım. Kontrole gideceğim gün çok hafif kahverengi akıntı oldu. Oğlumda da olduğu için önemsememiştim. 12. Haftada muayene de söylediler kalbi durduğunu. 10. Haftada durmuş. Bence kalbini bozma hayırlısını dile. Ama bu kan sulandırıcıyı Bi araştır. Gerçekten bebeği daha rahat beslediğini uzmanlar söylüyor.

Geçmiş olsun canm inşallah rabbim bu bebeğini sağlıklı kucagina almayi nasip eder

Amiinn canım inşallah rabbim yavrularımıza kavuştursun bizi
Dün eşime gruptan birinin bebisi kz olcakmis dedim sen niye sormadn kendinkini kontrlde diyo adam benimle birlikte gun sayıyo simdi 2 temmuza kadar gelme dedi ilk defa bu kadar uzun sure beklicem 12 hzrnda gitmistm 15 haftalik falan olur ozaman da net görünür heralde

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur canım Kalbi neden durmuş bi şey dediler mi sonrasında

Evet kuzu bayağı net görür o zaman sağlıklı hayırlı evlat olsun da inşallahh bir de doktor gördüyse niye söylemedi sen gördüğünü bilemezsin ki cinsiyetini öğrenmek ister misin görüyorum deseydi valla sende suç değil bacım

Aslında cinsiyeti cidden hc merak etmiyorum her gittiğimde iyi bi sıkıntisi yok desin yeter bana biliyosun az cok nerdeyse 1 2 aydr hastaneden çıkmadım hic hep bi sorun sukur suan iyi böyle devam etsin yeter

13.haftaya girdim gireli aynı söylediğiniz gibi ilk hamile olduğumu öğrendiğimde çektiğim gibi ağrılar çekiyorum bel ve kasıklarımda. Hatta böyle bel ağrısı ne kadar normaldir diye şüpheleniyorum artık haftaiçi tekrar doktora gidip sormalıyım ters giden birşey varsa diye bazen aklıma geliyor adet döneminden kaynaklıdır diye bekleyeyim dedim ama geçmedi hala ara ara hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…