2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde ayni canım bak 10. Haftamdayim mide eksimelerim bulantılarım geçmedi daha ümidim 12. Haftadan sonra olmaması

kan sulandırıcı kullananlara bir sorum olacak coraspin kullanıyorum aç karnına alınması gerektiğini söylüyor ama hep unuttuğum için gece yatarkene sabitledim hep gece yatarken alıyorum zaten aç oluyorum diye bu tarz ilaçlarda saat önemli olduğu için gece 12de alıyorum hep sonradan da acaba sabah mi almalıyım diye içime kurt düştü

Bende kullanıyorum ama aç veya tok denilmedi bana ben akşam yatmadan önce atiyordum

Benim de oyle 1 gun öncesinde gece hic yatamadım bile belki normaldir ya. Bebek büyüyo diye de olabilir

Aslında cinsiyeti cidden hc merak etmiyorum her gittiğimde iyi bi sıkıntisi yok desin yeter bana biliyosun az cok nerdeyse 1 2 aydr hastaneden çıkmadım hic hep bi sorun sukur suan iyi böyle devam etsin yeter
Evet ben de korkarak gidiyorum hep rahim dar olduğu için 2 haftada bir çağırdı riskli gebe durumundayım her gittiğimde direk surat ifadesine bakıyorum sağlıkla kavuşsak bebeklerimize bu günler bitse bir an önce ya

Ben kullanıyorum. Bende gece yatarken içiyorum

Kızlar az önce araba ile marketten dönüyordum birden önüme araba çıktı çarpma sarsılma falan olmadı çok şükür. Ole ani korku yaşayan oldu mu aranız da
ben yasadim arabamin lastigi patlamis bende kavsaga biraz suratli girince araba 360 derece donmustu direksiyon hakimiyetini zor saglamistim biyere carpmadan. Kendimi onkadar sıkmısım ki butun gun karnim agrimisti

Kızlar az önce araba ile marketten dönüyordum birden önüme araba çıktı çarpma sarsılma falan olmadı çok şükür. Ole ani korku yaşayan oldu mu aranız da
Geçmiş olsun kizlar... Benim bugün şekerim düştü baygınlık geçirdim... O an dedim ki ya evde tek olsaydım ya da araç kullanıyor olsaydım...dikkat edin eğer zorunlu degilse araç kullanmayın...sabah kalktım fenaydim yine... Bulantı ilacı vs derken öğlen çok iyiydim...hortum elimde yazlıkta disarilari suladim.... Bı yarım saat sonra baygınlık gecirdim... Dikkatli olmamız da fayda var

Geçen haftalarda izmirde bi kac saniye deprem oldu tam da sabahın da kanamam olmustu zaten kötüydüm yatıyorum nasıl panikledim bi görsen hala aklimdan çıkmıyo bi anda kalknca tabii kramplar girmeye başladı karnıma rabbime şükürler olsun kazasız belasız geçti bebis te iyidi kontrl icin gittigimde

Eşimle karşıya geçerken kaldıdımın kenarında duran araç Bi anda geri geri gelmeye başladı ve ben de yoldan geçen araçlara bakıyordum. Geçmek için. Araba bana çarptı. Allahtan yavaş geliyordu geri geri. Yoksa yola savrulurdum. Kolum ağrıdı sadece korkudan da başıma ani ağrılar girmişti o gün.

Aksilik yaşayan herkese çok geçmiş olsun inşallah bidaha hiçbir sorun yaşamazsınız.
Bir şey sormak istiyorum midemin şişkinliği çok garip inmiyo gibi karnımla yarışıyor. Aynı durumda olan var mı acaba midesi şiş olan elimle balona bastırıyor gibiyim

Geçmiş olsun canım.

Merhaba kızlar
Benden önde gidiyorsunuz sizlere bi soru sormak istiyorum
Birkaç gün öncesinden mide bulantısı,ağızda acılık başladı.
Sizde de öyle olmuş muydu olduysa ne zaman geçti ya da geçmesi için ne yaptınız? Daha ne kadar sürecek bu süreç?
Günler geçmiyor bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…