2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bugüne kadar beni sağlık ocağından hiç aramadılar kızlar kaydımı da yaptırmıştım doktorada söyledim aramaları lazım biz burdan onlara gönderiyoruz bilgilerinizi dedi gidip bi sorun dedi
Beni de aramadılar ben ayda bir gidip kan veriyorum. Değerlerime bakıyorlar her gittiğimde de sonra ne zaman geleceğimi yazıyo hemşire. Normal de kendileri arayıp çağırıyomuş ama bende hiç öyle olmadı zaten pandemiden dolayı tüm hemşireler ve doktorlar aynı anda olmuyor. Benim hemşire yoksa hamileyim kan kontrolüm var diyorum başka hemşire alıyor.

Eczane dün bana devit3 verdi ücretsiz ama doktorumla görüşmeden kullanmamami söylediler. Doktoruna danışıp kullanabilirsin canim

İnanmıyoruuuuuummm seninde benim gibi oldu desenee nasıl hissediyorsun alışabildin mi kız fikrine
Zaten kendimi bildim bileli hep kız istiyordum, erkek dediğinde asıl şoku yaşamıştım ama valla dönmesini hiç beklemiyordum. Bir kere erkek dediyse öyle gider diyordu herkes. Kız deyince hem şaşırdım hem de bir oh çektim

Benim de 26 Ocak Sat’a göre. Banada tahmini 14-18 Ocak arası gelir dedi canım. 38. Haftada her şey tamamlanıyor ondan sonra önemli değil ne zaman geldiği dedi

Ayy ben hala karincalanma olarak hissediyom bebeğimi oda cok az ilk bebegimde 4. Aydan sonra siddetli tekmelere gecmistik bunda gecemedik

Insan alisiyo kiz ama hala içimde erkek hissi var ya cok istedigimdendir herhalde

Benim de bu bebek çok güçlü hareket etmiyor sanki ya da ben hissetmiyorum oğlum kocaman tekmeler atardı bu haftalarda

Eczane dün bana devit3 verdi ücretsiz ama doktorumla görüşmeden kullanmamami söylediler. Doktoruna danışıp kullanabilirsin canim
Aynen dvit3 ü ücretsiz veriyorlarmış ama eczacı oceanı önerdi onu aldım sağlık ocağı doktorum hep kadın doğuma paslıyor o söylerse al diye bakalım kontrole gidince soracağım artık

Ben de öyle tenhayı bulunca indiriyorum . Çok boğuyor beni de maske işimiz zor

Hanimlar bebegin haftasini kafaya cok takmayin ileri falan diye oglumda hep onden gitmisti once bir hafta sonra iki sonra uc derken son ayima geldigimde son bir ay ultrason hep 40 hafta olarak gosteriyordu dr artik 4 kilonun uzerinde dogacak bundan sonrasini ultrason net olcemiyo demisti 25 kilo almistim zaten ve 4.5 kilo dogdu oglum bundada bu haftada 2 hafta onden gidiyoruz suan dr dikkat edelim diyo ama bu sefer bu zamana kadar hic kilo almadim dikkat ediyorum tatli hic yemiyorum ona ragmen yine onden gidiyoruz bence biraz genetikle ve vucut yapisiyla ilgili cunki bende esimde 4 kilo uzeri dogmusuz bu bebegimde muhtemelen 4 uzeri dogacak haftasina gelince ultrasonda nekadar onden giderse gitsin dogum sat a gore belli oluyor ben 39 da sezaryenle dogum yapmistim yoksa gelecegi yoktu zaten doguramazdimda 4.5 kilo cocugu ins anlatabilmisimdir

Ah canım ben de rehabilitasyonda rehber öğretmenim. Bizi şak diye açtılar. Kimse umursamadı o çocukların halini. Gerçi bazı ailelerin de canına minnet o ayrı ama. Maske takmayan mı dersin aksıran tıksıran mı dersin. Uğraşıyoruz biz de. Devleti bilmem ama özeli sallayan olmadı

Kızımız olacak sonunda öğrendik ilk söylenen erkekti
Ay hadi darısı başıma vuma günü benim de kontrolüm var cinsiyet öğreniriz inşallah benim bu zamana kadar hiç yorum yapmadım doktorum daha 10. Haftada bahsini açmıştım ben. 16. Haftadan evvel söylemem net olmazzz demişti. Dediğini de yaptı. Söylemedi cuma nasipse öğreniriz artık diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…