2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
En güzeli emin ol. Arada dediği şeyler anca kafa karışıklığı oluyo bize dedi de ne oldu Allah gönlündekini nasip etsin canım

Uzaninca daha net belli olur canım tatlı biseyler ye sırt üstü yat hakeketlenir ♥
Sırt üstü yatıp bazen hissetmeye çalılıyotum ama bağırsak hareketlerini duyuyorum ancak tatlı yedikten sonra deniyeyim bir de dediğin gibi canım
En güzeli emin ol. Arada dediği şeyler anca kafa karışıklığı oluyo bize dedi de ne oldu Allah gönlündekini nasip etsin canım
Doğru haklısın doktor yorum yapsa ben moda girerdim hemen. Çevremdekilerin yorumlarıyla bile moda girdim bir ara kız olcak falan sanıyordum. Sonra erkek yorumları falan da geldi bi değişik oldum hani kızdı diye
İkna olmuşum baya yani. Şimdi sağlıklı olsun da doktor bakalım ne dicek hepsi evlat

Ya zaten ilgisiz ve soğuk diye değiştirecektir. Bu da son gidişim oldu. Tebrik ederim sizi de

Ya zaten ilgisiz ve soğuk diye değiştirecektir. Bu da son gidişim oldu. Tebrik ederim sizi de
Bende değiştirdim doktorumu normalde çok iyi ilgili bi bayandı ama virüstenmidir nedir gebeliğin başından beri ilgisizdi 20 gün önce kontrole gittiğimde izine ayrılmıştı bende ikili test sonucumu göstermek için aynı hastanede farklı bi doktora gittim ama gayet memnun kaldım erkek bu defaki zaten oldum olası erkek doktora gitmeyi tercih ederim kadın doktorlar biraz sert geliyo bana

Kızımız olacak sonunda öğrendik ilk söylenen erkekti
Hayırlı olsun canım seninle ilk tahminleri aynı gün almıştık hatırlıyorum Bana da 12+2 de emin bir şekilde erkek demişti doktorum. Bugün farklı bir doktora gittim o da ultrasona bakar bakmaz erkek dedi ilk nasıl bir pozisyonda ise ilk orayı gördü herhalde Bizim doktor yanılmamış sonuç olarak, zaten bir kızım var gönlümüzden erkek geçiyordu nasip oldu çok şükür. Cinsiyet konusunda emin olunca E-bebekte indirim varmış ilk cicilerimizi sipariş verdim heyecanla bekliyorum

Hayırlu uğurlu olsun canım, sizinki şaşırtmamış en azından :) biz tek cocukta iki duyguyu tatmış gibi olduk rabbim hem kız hem erkek ikisini de nasip etsin, hayırlı evlatlarla insallah. Ben de artık yavastan alısverişe baslamak istiyorum ebebeke de bakayım madem indirim varmış

İnşallah canım sağlıkla hayırlısı ile alalım kucaklarımıza en önemlisi bu. Bak canım indirime kızlar için daha süslü püslü şeyler var hem bir bakınca kendini kaybedersin zaten çok tatlılar

Kızlar yazdıklarınızı okudumda cogunuz hareket hissediyormuşş ya benim ki hiç durmuyor günün her saati bir hareket tekme mi desem yumruk mu sürekli harekette sabah 7de wc kalktım yattım inanır mısınız 10dk boyunca tekmeledi durdu elimle oksuyorum hemen tepki veriyor hareket ediyor cok tuhaf guzel bi his yemekten sonra özellikle dönüyor mu napıyorsa dalga dalga oluyor içimde

Bende ailelere güvenmediğim için endişeliyim ne yazık ki canım.evden gitsin de nerde naparsa yapsın diyen bir sürü veli var ne yazık ki!Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin

Bende ailelere güvenmediğim için endişeliyim ne yazık ki canım.evden gitsin de nerde naparsa yapsın diyen bir sürü veli var ne yazık ki!Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin
işyerleri işe gelin diyor, bırakacak kimse yok çocuk küçük, ne yapılabilir allah askına sizin tuzunuz kuru sanırım.

Günaydın kızlar.. Yavaştan bişeyler almanın zamanı geldi sanırım. Şimdi yenidoğan için kaç takım yeterli olur. Oğlumda ne kullandım hatırlamıyorum giydiklerinide dağıtmıştım. Tek tecrübem hızlı büyüdüğü alınanlar eskimeden kaldığıydı. 4 takım yeterli midir. Hastane çıkışı beğendim içinde iki takım var. Bir de ekstra iki takım alsam tabi bunların içinde zıbın ve badylerde var yani bir 10 lu iki beşli takım sizce yeterli olur mu. Çorap battaniye ile yenidoğan kısmını tamamlamış olurum diye düşünüyorum.

Günaydın canım ben de beş takım alsam yeter diye düşünüyorum anneanne babaanne falan da alıyor sonra baya bir şey oluyor. Beş yıl geçti benim de ama kışın çamaşır kurutmak yaz gibi hızlı olmuyor bir de ilk altı ay her şeyi ütüleyip giydiririm yine. Çok az olursa da yetişmez

Benden istemedi doktor neden acaba
Benim de çoğu arkadaşım yaptırmadı aslında dörtlü testi. İkili testte sıkıntı yoksa her doktor yaptırmıyor sanırım. Bende de aslında risk düşüktü ama aldığım doğum paketi dörtlü testi de kapsadığı için doktor her durumda yapıyor.

Ben de bir şeyler karıncalanma gibi şeyler hissediyorum aradaama çocuk mu organlarim mi kestiremiyorumama öyle gümbür gümbür şeyler degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…