2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen canım. Bir de hiç açılmamış kutulu set var 5li onunla aldıklarım 5 takım ediyor. Dediğin gibi kurutmak mesele yedekte olsa yeter

E bebeğin internet sayfasına baktımda magzadaki badi kampanyası burda yok 5 al 4 öde kampanyası vardı birde hello baby nin kalıpları çok küçük oluyor 6 aylık badi amaca 3 aylık çocuğa göre oda iri değilse eğer ama kalitesi çok güzel dokununca bile anliyorsun

Merhaba sizinle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ve ben de daha hiç hissetmedim, çok istiyorum aslında; ama bana da bir arkadaşım 20-22. hafta arası hissettiğini söylemişti o yüzden çok kafaya takmamaya çalışıyorum

işyerleri işe gelin diyor, bırakacak kimse yok çocuk küçük, ne yapılabilir allah askına sizin tuzunuz kuru sanırım.
Arkadaşı yanlış anladınız bence canım. Ailelerin tavrından kastınımız eğitimi umursamadıkları çocuklarıyla ilgilenmedikleri sadece bakacak insan gözüyle bizi gördükleri anlamınfaydı. Bizim velilerimizin çoğu çalışmayan ev hanımı anneler oluyor. Bizle onların sıkıntılarını anlıyoruz ve yqrdım etmeye çalılıyoruz ama yardım çabamıza karşılık göremiyoruz o sebeple yapılan bir yorumdu. Yanlış anlamayın lütfen özel çocukların eğitimcileri olaraktı bu veryansınımız

Ben geçen günlerde çok net hissetmiştim ama şimdi kaç gündür tık yok 20li haftalarda dediğiniz gibi netleşecek inşallah

Ben de bir şeyler karıncalanma gibi şeyler hissediyorum aradaama çocuk mu organlarim mi kestiremiyorumama öyle gümbür gümbür şeyler degil yani
O tarihlerde de yine bebek olduğunu çok anlamayabilirsin demişti doktor böyle çok derinden pıt pıt şeklinde olacak dedi. Belki seninki de öyle bişeydir deniz_ve_mehtap . B baela az kaldı biz de hissedeceğiz inşallah sağlıkla

kızlar selam özeldeki doktorm 2 li temiz çıkınca 3 lüye gerek yok dedi yaptrmayacaktm ama idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendiğim için dün devlete gittim doktor 3 lü de yapalım dedi neyse bugün baktım enabızdan değerler normal çıkmş ama idrar için sonuçlardan hiç birşey anlamadm anlayananız varsa yardımcı olablirmi?

Eklentiler

• 9FE756A3-139C-40E7-928E-1498C5A3AB64.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 211F4139-9307-44C5-BA1A-163BF35D6AF6.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
Bende de tepikler çok cılız varla yok arası bişey bir kaç gün önce baya şiddetli hissetmiştim 3 gündür hiç yok
Aynı aynı benim de bi gün böyle 7-8 defa çok net hissetmiştim şimdi aşırı cılız. Napsin yavru kuslarimiz daha çok küçük ondan herhalde :)

Aynı aynı benim de❤ bi gün böyle 7-8 defa çok net hissetmiştim şimdi aşırı cılız. Napsin yavru kuslarimiz daha çok küçük ondan herhalde :)
siznle doğum tarihlerimiz aynı sayılır, benimde bi kaç gündür yoktu hareket bugn yine yoğunlaştı eşim bile hissetti hatta çok farklı güzel bi duydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…