2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende dün Pizza yedim kendim yapmıştım yemez olaydım ertesi gün öğlene kadar midem taş gibi oldu reflü den şurup lar gerçekten işe yaramıyor maden suyu iç canım
Tam buğday ekmeğe geçtiğimden beri,domates ve salçayı yemeyi bıraktığımdan beri şükür mide yanmalarım bitti gibi bir şey. Pirinç ,beyaz ekmek, domates,salça bunlar mahvediyordu beni.

Canım benim de ilk doğumum normaldi ve doğumda kanamam çok oldu değerim 7 di 3 gün hastanede yattım serumla takviye verdiler ve kontrollerimde Dr bana kanamam çok olur diye birşey demedi

Tam buğday ekmeğe geçtiğimden beri,domates ve salçayı yemeyi bıraktığımdan beri şükür mide yanmalarım bitti gibi bir şey. Pirinç ,beyaz ekmek, domates,salça bunlar mahvediyordu beni.
Çavdar ekmek yiyorum bende. Bazen dayanamıyorum hamur işi falan yiyorum turşu fena canım çekiyor yiyince de kıvrandırıyor. Öyle böyle dayanacaz bakalım

Canım benim de ilk doğumum normaldi ve doğumda kanamam çok oldu değerim 7 di 3 gün hastanede yattım serumla takviye verdiler ve kontrollerimde Dr bana kanamam çok olur diye birşey demedi
Benimde ilk doğumum normal olmuştu canım çok kolay ve rahat bi doğumdu.Bunda neden böyle oldu hiç anlayamadım vallahi bakalım başka bi doktora randevu almaya çalışıyorum şuan bide onunla bi görüşeyim bu durumu o ne dicek bakalım

Bencede başka bı Dr görün canım her Dr görüşü bir olmuyor

Bugün gerçekten benim için hiç iyi bi gün değildi kızlar sabah doktor kontrolüm vardı.Daha sonra perşembe günü görüştüğüm bi arkadaşım test yaptırmış cuma günü ve pozitif çıkmış sonucu onu taktım kafaya gidip test yaptırdım.Ama orda bilgileri verdiğimde hemşire bana üzerinden 4 gün geçtiği için kanda belli olur dedi.Kan tahlili yaptırdım.Çok şükür o negatif çıktı

Kızlar bebeğinizin saçı var mıymış benim hala yokmuş
Benim kızın varmış baya saçı. Uzun bi de demişti doktor. Bi de benim kız pek yüzünü gmstermiyordu bu haftaya kadar. Cumartesi bi zahmwt gösterdi ama onda da kaşlar çatık,neymiş rahatsız etmişiz hanfendi uykusundan uyanmış

canım nerede Bu fiyatlar

Ben hiç gözünü korkutmayayim şimdiEğer sakin bebeklerse zor değil tabiki.Ancak benim bebekler alerjiklerdi ve çok ağlarlardı.Tek başına bakmayacaksan daha rahat olursun

Ben aldim vallaha dolaba yerlestirdim acilmadigi sürece sanmiyorum bisi olucagini . Olsa okada rinsan stok yapmazdi galiba ben yinede sadece bi paket siparis verdim
12li aldım bende canım 24 almadım abartmayayım dedim
Bu markanın fiyatı gayet uygunmuş.Ben sleepy alacağım.Daha önce alışkın olduğum için.Bunu hiç araştırmadım.Zararli madde içeriyor olabilir mi?24'lü bir ıslak mendil Bu fiyata olmamalı.
yok canım baya doğal mühendisoğlu yıldız listesinde var hatta. Amaaa yorumları okudum biraz küçük ve inceymiş o yüzden sleepy’nin de yenidoğan için olanını aldım.

Canim Hangi hastahane acaba

Ben hiç gözünü korkutmayayim şimdiEğer sakin bebeklerse zor değil tabiki.Ancak benim bebekler alerjiklerdi ve çok ağlarlardı.Tek başına bakmayacaksan daha rahat olursun
Annemle bakarız ilk başlarda tek zor olur ya İnşallah dediğin gibi sakin ve gazsız bebek olurlar

Benm hastanemde zorunlu sezeryan doğum 6000 tl sgk ile özel sigorta ile 8500 gibi bir şey. Neden daha fazla bilmiyorum. Bir de oda süsleme doğum fotoğrafçılığı ya da odada çekim falan yasak. Refakatçi bir kişi olacak ve onun da korona testi yaptırması gerek. Bana ve refakatçıya ayrıca 850tl korona testi parası alacaklarmış.

Hangi hastane bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…