- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.561
Benim de 50 lik test açlık 80 tokluk 160 cıktı. 100 lük yapalım dediler mümkün değil istemedim, cihaz ile şeker takibi ve diyete başladık.İnsan yinede tedirgin oluyor tabi. Benimde sınıra yakın çıkmıştı bazen dikkat ediyorum bazen ne buldum yiyorum. Kilosuna normal diyor valla hamilelikte yemeyeceksek başka ne zaman yiyecez yahu doğum sonrası kilo verme serüveni başlayacak
Ben calismiyacagim yarim gün, o yarim günü izin olarak kullanacagim mevcut izinlerimden. 30 iş günü yapıyor. Sonra da en az 1 yıl ücretsiz izin düşünüyorum kısmetseSağlıkla kucağımıza alalim evlatlarımızı da varsın doğum sonrası iznimiz biraz az olsun ne yapalım canım, süt izni olacak yarim gün çalışacağız zaten bir süre
Bir iki ay önce aldım ben ilke bebeden termal cantası ile beraber 400 liraydı, şimdi cok pahalılanmışNerden ne kadara aldın cnm?
Evet ya benim de 2 ablam var gönderdiler hep kıyafet battaniye falan ama onların da çocukları erkek evde giydirecem mecbur ben de pembe dışarda giymelik aldım kızıma zaten pandemi yine patladı 6 ay evdeyiz zaten kimse görmezPahali olan şeyleri alirken ikinci çocuğu da düşünmekte fayda var, benim kızımdan fermuarlı kalin çok güzel kundak battaniyem vardi mesela açinca normal battaniye oluyordu. Pembe puantiyeli almişiz şimdi ikinci erkek olunca mavi kalin battaniye aldik bir tane de. Evde kundak battaniyelerini falan kullanirim kızımın ama dışarıda da pembe tuhaf olur erkek çocuğa diye düşündümŞimdiki aklım olsa daha dikkat ederdim ara renkleri tercih etmeye
Bende tam tersi bağışıklığımız ne durumda bilmediğimden korkuyorumben bir şey çıkacağını sanmıyorum canım ama yine de tetikte ol.
valla bilmiyorum hergün öpüştüğüm adamdan bile geçmedi
biz hamilelerin bağışıklığı daha kuvvetliymiş
İnşallah canım artık kendimizi değil karnımızdakini düşündüğümüzden daha çok korkuyor insanBenim kuzenler positiv cikti test den önce bulusmusduk ben bi hastaneye gitmeden bi kac gün önce yani bi geip gibi oldum
Ama
Gecti hemen ates fln da yok test fln ds yapmadilar
Inshallah sendede bisi yoktur
5 gün geçmemişse negatif çıkıyor diyorlar erken gittiğin için bakalım haber bekliyorum dayımlardanMaske varsa bulaşmamıştır dicem ama yemek yenmiş maske yokmuş. Yine de mesafen varmış bulaşmamıştır inşallah kendini gözlemle ama için rahat etmezse de git yaptır test temaslıyım diyince yapıyorlar zaten.
Evet kuzum korkuttular beni ama kilosu gayet iyiKilosu gayet normal.Profilindeki gebelik takviminde de 1650 yazıyor zaten canım
Evet ama çok tuhaf nerden geliyo o sesO sesi ben de duydum böle kolunuz bacağınız çıtlar ya onun gibi değil mi
Offf sorma eşim bilgisayar başında görünce beni deliriyo artık. Aldıklarım hep eksikmiş gibi geliyor kesin ne çok şey almışım diyeceğim sonradan.Kızlar alışverişler nasıl gidiyo valla kredi kartı ekstresini görünce eşim kalp krizi geçirmezse iyidirTrendyol dan indirimden aldım ona rağmen çok tuttu eczaneden alınacaklar kaldı bizim bir de ufak tefek şeyler doğum erken olacak diyince hızlandırdık biz de
Ya ben de bilemedim alıyorum ama eksik gibi hatta yorum okuyunca vazgeçtiklerim oluyo korseyi hala alamadım beden değişiyomuş doğumdan sonra ve korselerin değişimi, iadesi yokmuş herkes doğumdan sonra alın yazmış mesela almadım onu kilotlu çorap çok aldım kıza soğuk havada gelcek bebiş diye astronot tulumlardan aldım kendim için lohusa geceliği almadım yine soğuk nedeniyle ama önü düğmeli polar pijama aldım indirime rağmen bin tl’yi geçti aldıklarımOfff sorma eşim bilgisayar başında görünce beni deliriyo artık. Aldıklarım hep eksikmiş gibi geliyor kesin ne çok şey almışım diyeceğim sonradan.
Bunun sebebini söyledi mi neden devam etmek gerektiğini doktorunBen de 25 mg kullanıyorum tahlilde güzel çıksa bile doğuma kadar kullanmaya devam etmeliyiz.
Korse konusunda bi kaç doktorun videosunu izledim youtubedan ve almaktan vazgeçtim ben. Rahim yukarda olduğu için doğumdan sonra en azından onun biraz inmesini beklemek gerekiyormuş ve kasları tembelleştiriyormuş. Alırsam bile ilerleyen zamanda duruma göre alacağım sanırım. Bu ara bende gecelik pijama işleriyle cebelleşiyorum aldıklarım olmadı sürekli kargo geliyo ben iade ediyorum. Hiç çalmayan kapımız günde en az 3 kere çalar oldu :)Ya ben de bilemedim alıyorum ama eksik gibi hatta yorum okuyunca vazgeçtiklerim oluyo korseyi hala alamadım beden değişiyomuş doğumdan sonra ve korselerin değişimi, iadesi yokmuş herkes doğumdan sonra alın yazmış mesela almadım onu kilotlu çorap çok aldım kıza soğuk havada gelcek bebiş diye astronot tulumlardan aldım kendim için lohusa geceliği almadım yine soğuk nedeniyle ama önü düğmeli polar pijama aldım indirime rağmen bin tl’yi geçti aldıklarım
Yani korse zaten hemen takılmıyomuş kuzu dikişler tamamen iyileşince takın diyolar karın dokusu ağır olunca sen yürüdükçe hareket ettikçe kasla karın dokusu sürtünüo ve çok ağrı oluyo kasa da yapışmayıp kaynamayınca sarkma da yaşanıyo aslında kullanmak lazım ama hemen değil tabii benim aldıklarım hem önü germuarlu düğmeli pijamayı da polar seçtim çünkü soğuk oluyo gerçekten covid de var üşütmemek lazımKorse konusunda bi kaç doktorun videosunu izledim youtubedan ve almaktan vazgeçtim ben. Rahim yukarda olduğu için doğumdan sonra en azından onun biraz inmesini beklemek gerekiyormuş ve kasları tembelleştiriyormuş. Alırsam bile ilerleyen zamanda duruma göre alacağım sanırım. Bu ara bende gecelik pijama işleriyle cebelleşiyorum aldıklarım olmadı sürekli kargo geliyo ben iade ediyorum. Hiç çalmayan kapımız günde en az 3 kere çalar oldu :)
Bunun sebebini söyledi mi neden devam etmek gerektiğini doktorun
Ben de normalde çok üşüyen bi insanım ama polarla hiç rahat edemiyorum aldıklarım da hep çok ince oldu ya da kumaşını beğenmedim. Bi tane de gecelik sipariş ettim en sadesinden ne olur ne olmaz sezaryen olursa daha rahat oluyormuş. İnşallah o bari olur. Hastane için biraz daha ince bişey alabilirsin sen de sıcak oluyo diyolar gerçi zaten sen daha iyi biliyorsundurYani korse zaten hemen takılmıyomuş kuzu dikişler tamamen iyileşince takın diyolar karın dokusu ağır olunca sen yürüdükçe hareket ettikçe kasla karın dokusu sürtünüo ve çok ağrı oluyo kasa da yapışmayıp kaynamayınca sarkma da yaşanıyo aslında kullanmak lazım ama hemen değil tabii benim aldıklarım hem önü germuarlu düğmeli pijamayı da polar seçtim çünkü soğuk oluyo gerçekten covid de var üşütmemek lazım
Pazartesi kontrolüm var gidince sorayımEvet ama çok tuhaf nerden geliyo o ses
Ben gündüz sepete atıyorum akşam eşim gelince beraber karar verip alıyoruz hepsiburadada özellikle akşam ekstra indirimler oluyorKızlar alışverişler nasıl gidiyo valla kredi kartı ekstresini görünce eşim kalp krizi geçirmezse iyidirTrendyol dan indirimden aldım ona rağmen çok tuttu eczaneden alınacaklar kaldı bizim bir de ufak tefek şeyler doğum erken olacak diyince hızlandırdık biz de
doona bebek arabası aldm ben cnm bnm için hızlı açılıp kapanması ve bagajda yer kaplamaması önemliydi, ama snn dediğini hiç bilmiyorm duymadım hayırlı olsun şimdiden umarım beklentini karşılarkizlar bebek arabasi ne aldiniz kraft vista tercih etdim kullandinizmi kullanislimi sizce benim gozume hos geldi puset kullanmadim ilk bebisdede ondan dolayi cift tarafli araba tercih etdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?