2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Özdilek aldım ben. Kalın olanlardan Bi tane. Bi tane de gsstoreden kalın aldım. Eşim fanatik de biraz

Çok güzel görünüyor cnm güle güle kullan

Kredi kartımı son limitine kadar kullandım desemKızlarımın kışlık ihtiyaçları,bebegin ihtiyaçları derken Limit falan kalmadı.Geriye beşik ve bez-ıslak mendil kaldı.Onlari da Aralık gibi alacağım inşallah

Selam kızlar. Sabah dr kontrolüm vardı. 1936 g olmuş oğluş boyu da 41-43 cm her şey yolunda nst ye bağlamadı artık 2 haftaya bir görüşelim dedi. Şekerden dolayı korkuyordum farketmediğim bir sıkıntı olursa diye çok şükür her şey yolundaymış. Çok sevindim. Bugün kontrolü olan arkadaşlar da iyi haberlerle dönerler inşallah

Benim de meme uçlarımda beyaz kabuklar var. Sütü tutan kabuklarmış sanırım. Koparmıyorum onları süt felan akar

Canım geçmiş olsun son durum ne inşallah bebiş içerde kalmayı seçer
Eve yolladilar haftada bi kez kadin sogum doktorum kontrol edicek sanci var mi diye ve kisalma devam ediyormu diye 2,5 cm altina girerse hastaneye yaticam tekrar

ozmn kdar sanci veya su gelmemesi icin yatip dinlenmem lazimmis

Fotoğraf ekleyemedim nedense. Owli kışlık dış kundak tavsiye edebilirim, ben sarısını aldım(Trendyoldan aldım, hepsi burada da var) , giyilebilir battaniye şeklinde çok kullanışlı görünüyor ve çok yumuşak.

Rahat ol bugün bi tandigim anlstti kendide hamile covid gecirdi bebek rahimde olsugu icin hic bi skinti gecmiyormus ona dogum zamani basladigi zaman skintili olabilirmis ama doguma daha varsa kendisi atlatip bebege hic bi zarari olmadi .....

Eve yolladilar haftada bi kez kadin sogum doktorum kontrol edicek sanci var mi diye ve kisalma devam ediyormu diye 2,5 cm altina girerse hastaneye yaticam tekrar

ozmn kdar sanci veya su gelmemesi icin yatip dinlenmem lazimmis
Geçmiş olsun canım, bu durumu kontrolde mi fark ettiler sende öncesinde herhangi bir belirti var mıydı? Ben de geceden beri kendimi çok iyi hissetmiyorum alt tarafa çok baskı yapıyor aşırı sık tuvalete gidiyorum. Karnim da aşağıda gibi görünüyor gözüme. Bebek hareketli çok şükür ama acaba erken doğum belirtisi mi diye düşündüm. Kardeşim 35 haftalik doğum yaptı ben de bu sefer biraz korkuyorum erken gelecek diye

Şekerden etkilenirse zaten suyunda ve bebeğin karın çevresinde fazlalık oluyormuş çok şükür canım pazartesi de benim var inşallah hersey yolundadır

Kizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir

Canım daha önce boğaz ağrısı ve burun akintisiyla hastaneye başvurmuştum. Aynı dönemde subemde pozitif bi müşteriyle temasim da olmuştu. Kan degerlerimde d dimer ve CRP yüksekti, kana göre covid pozitiftim. Sonra sürüntü verdim, negatifti. Yani farklı enfeksiyonlar da kan değerlerini alt üst edebiliyo. Sakin ol, sıkıntılı bişey yoktur Allah'ın izniyle

doktorda coviddendir veya degildir diyemem ama covid olabilirde suruntu vermelisin dedi verdim sonuclari bekliyorum bakalim ins degildir

doktorda coviddendir veya degildir diyemem ama covid olabilirde suruntu vermelisin dedi verdim sonuclari bekliyorum bakalim ins degildir
cnm ben de 2 gün önce sürüntü testi verdim ateş ve boğaz ağrısından gittim negatif çıktı inşallah senin de öyle çıkacak kafana takma düşünmemeye çalış çünkü insan kendini çok yıpratıyor düşündükçe bebeğe de yansımasın dualarım snnle

Kızlar bi konuda kararsız kaldım siz kundak aldınız mı yani gece yatırırken kundak şart mi bi karar veremedim
cnm ben gebelik okuluna gittim de kesinlikle kundak yok dedi bebeğin kan dolaşımını olumsuz etkiliyormş bebek hareket etmeliymiş ama ben kundak aldım ayakları ve elleri hareket edecek şekilde ayrı ayrı yerlere giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…