- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.996
O zaman kendi tarafına yatırabilirsin canım ancakBabynest iyi olur evet ama ortamıza koyamam eşim cok deli yatıyor![]()

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 51 gün geçti.
O zaman kendi tarafına yatırabilirsin canım ancakBabynest iyi olur evet ama ortamıza koyamam eşim cok deli yatıyor![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 51 gün geçti.
Benimkini de koyum artik. Erken diye duşünüyordum. Ilk oglumda neler yaptim unuttum ben ya huOyun halısını bugün benim oğlum da ilk defa yattı baya sevdi bakındı da ilgisini cekti biraz da olsa oyalanir da tuvalete bari gidebilirim![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 37 gün geçti.
Bize doktor ocean ya da wellcare demişti biz wellcare kullanıyoruz ama hiç öyle nasıl bi fark var mı bilmiyorum.Günaydın herkese
Gerçi gün ayalı çok olmuştur eminim çoğumuz da
Devletin verdiği D vitamini bitmek üzere organik bi D vitamini almak istiyorum şimdi. Ocean Çok öneriliyor mühendisin oğlunun da Yıldız listesinde başka Seçenekler var. Siz neler kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz? Aralarında fark var mı bilmiyorum hiç
Günaydın herkese
Devletin verdiği D vitamini bitmek üzere organik bi D vitamini almak istiyorum şimdi. Ocean Çok öneriliyor mühendisin oğlunun da Yıldız listesinde başka Seçenekler var. Siz neler kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz? Aralarında fark var mı bilmiyorum hiç
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 65 gün geçti.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 38 gün geçti.
Bize de pedia d önerdi canım, onu kullanıyoruz.Günaydın herkese
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 38 gün geçti.
Benim oğlan da 52 günlük oldu. Benimki zaten kolik bebek. Hiç uyumuyordu, halen uyumuyoe cnm..Kızlar benim kızım bugün 50 günlük oldu 3 gündür falan uykuları tamamen gitti. 10 dakika uyuyup uyanıyor. Sizinkiler ne durumda?
Aynı durumdaKızlar benim kızım bugün 50 günlük oldu 3 gündür falan uykuları tamamen gitti. 10 dakika uyuyup uyanıyor. Sizinkiler ne durumda?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 65 gün geçti.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 44 gün geçti.
Geçmiş olsun. Nasil belirti verdi?Kızlar bu gün oğlumu çocuk gastroenteroloji bölümüne getirdik süt ve Besin alerjisi çıktı 1 yaşına kadar diyet yapıcam![]()
Sağol canım kakası mukusluydu hep geçende kan gördüm onun dışında hep huzursuz du uykusu düzensizleşti karın ağrısı karında guruldama reflü de vardı kakasının fotoğrafını çekmiştim Dr gösterdim hemen süt alerjisi dedi zatenGeçmiş olsun. Nasil belirti verdi?
Anladim cnm. Cok gecmis olsun tekrardanSağol canım kakası mukusluydu hep geçende kan gördüm onun dışında hep huzursuz du uykusu düzensizleşti karın ağrısı karında guruldama reflü de vardı kakasının fotoğrafını çekmiştim Dr gösterdim hemen süt alerjisi dedi zaten