- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Hayırlı olsun, sağlıcakla kavuşun inşallahCok teşekkür ederimsaglikla bi dogsaydi beklemekte zor bu sekilde surekli nst ye bağlıyorlar, karnim tok oldugu için hemen sezeryanada alamadilar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun, sağlıcakla kavuşun inşallahCok teşekkür ederimsaglikla bi dogsaydi beklemekte zor bu sekilde surekli nst ye bağlıyorlar, karnim tok oldugu için hemen sezeryanada alamadilar
merhaba hatırladım tabiki Rabbim hayırlısını versin sanada cennette sefaatcin olsun minik kızın. Çok sağol yazdığın için herşeyin bir vakti var Rabbim bilirİyi hafta sonları güzel annelerimhatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine
doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
Cennetteki güzel evladın şefaatçin olsun, Rabbim tez zamanda evlatla doldursun kollarınıİyi hafta sonları güzel annelerimhatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine
doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
Ay bebeler bir bir geliyor maşallah herkese kolay sağlıklı doğumlar olsun.. darısı bizlerin başına.. Bende sali gitmeyi düşünüyorum kontrole bakalım.. o parmak ağrısı bende de var gece wc ye kalktıgımda bile kapı kollarını kavramakta zorlanıyorum.. bu 3. Gebelik ve ilk kez yaşıyorum.. doğurunca geçecek diye sabrediyorum normalmiş bu da...Cok teşekkür ederimsaglikla bi dogsaydi beklemekte zor bu sekilde surekli nst ye bağlıyorlar, karnim tok oldugu için hemen sezeryanada alamadilar
Senin kardeşler nasıl?Cennetteki güzel evladın şefaatçin olsun, Rabbim tez zamanda evlatla doldursun kollarını
, diğer evladına yaren olacak kardeşi gelsin inşallah hayırlısıyla![]()
Umduğumdan çok daha iyi... gece bi uyandı anne tökü koy onu beşiğe dedi ama sonra uykusu kaçtı çok çok tatlı çok çok güzel diyip dokunup sevdi. Hatta bugün öpmeye başladı. Bize değil de yeğenime tepki veriyorSenin kardeşler nasıl?
Çok sevindim, bende kızımı merak ediyorumUmduğumdan çok daha iyi... gece bi uyandı anne tökü koy onu beşiğe dedi ama sonra uykusu kaçtı çok çok tatlı çok çok güzel diyip dokunup sevdi. Hatta bugün öpmeye başladı. Bize değil de yeğenime tepki veriyoronu hasım belledi çocuk aklı, o gelince kardeşi geldiği için huysuzluğu yeğenime yapıyor
![]()
Peki müdahale ile bişey yapamıyolar mı? Senle aynıydık hemen hemen 37+2 yim şuan. Ne zaman alacaklarını söyledimiSorma başıma gelenleri burdaki hastane yapamayız dedi PLT değerim düşük olduğu için..ozeldeki Dr u aradık o da bn yaparım dedi sanırım erken alcak bebeği daha da kanım düşmeden kaç haftaliktin su an sen
Ben +19 kg bugün itibariyle. Ilk dogumumda 9 kg almistim doguma nerdeyse halay çekerek gidiyordum, şimdi ise wc ye zor kalkıyorum. Lohusalikta napacağim bilmiyorum bu kilolarla iyileşme sürecini etkilemez inşallah...Bir de elim ayağım şiş deil benim nerde bu kilolar acep?Benim de son 1 aydır iştahım felaket arttı 8 kg ile tamamlıcam herhalde derken 12 kg yu görmek üzereyimİlişkiyi ben de denedim hafta başında pek bişey değişmedi
Sabah kalktığımda şişliğim çok oluyor gün içinde iniyor benim ama kilodan sanırım botlarım beni de sıktı. Senin de gün içinde şişlik iniyor mu?
Ben de 87 kuzum yaaa...dogumdan sonra dinç olsak bari de külçe gibi kalmasak...insallah vücuttaki depolanan yağlar sütümüze iner ve bebeğe transfer olur öyle emzirerek yavaş yavaş düzene gireriz.İştah demeyin gencler o kadar diyet yaptım yine 83 u gördümbilseydim hiç kismazdim
diyet bana göre değilmiş
![]()
Ben ilk gebeligimden deneyimli olarak cevap veriyim. Ilk 3 ayımda 5 kg almistim ve 6. ayda gebelik sekeri çıkınca uzman diyetisyene yonlendirildim. Bana verdiği listeye harfiyen uydum. Diyete Ilk başladığımda kilo verdim. Sonra herşey düzene girdi ve toplam 9 kg alarak 39 haftayı tamamladım. Bu süreçte kontrollerde bebek kilo alıyordu gelişimi normaldi. Karin çevresi büyük değildi yani doktorların istediği gibiydi. Karin çevresi çok büyük olmasını dr istemiyor özellikle gebelik sekeri olanlarda. Bebek 3.4 kg 50 cm doğmuştu. Yani az da yesen çok da yesen bebek büyüyor arkadaşlar.Diet yapan arkadaşlar acaba bebek nasıl kilo alıyor?
Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ikizler üçüzler inşallah amin kızında sana şefaatçi olsun inşallahİyi hafta sonları güzel annelerimhatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine
Ben ilk 3 ay kg verdim 4 kg kadar o yüzden 12 şimdi, vermesem demekki 15i rahat geçecekmişim. Bir de görünürde bişi yok yüzüm Gözüm aynı sanki benim pek kilo almamışsın diyor gören bi de bana sorsunlarBen +19 kg bugün itibariyle. Ilk dogumumda 9 kg almistim doguma nerdeyse halay çekerek gidiyordum, şimdi ise wc ye zor kalkıyorum. Lohusalikta napacağim bilmiyorum bu kilolarla iyileşme sürecini etkilemez inşallah...Bir de elim ayağım şiş deil benim nerde bu kilolar acep?
Bende şeker yok ama diyetisyen eşiliğinde ilerledim 12kg aldım. Bebek ise haftasından ileride kilosuDiet yapan arkadaşlar acaba bebek nasıl kilo alıyor?
Bana tatlı kilo aldırıyor bebişe kilo aldıran şeyler başka. Tatlıyı bırakabilsem bi rahatlıcam amaBen ilk gebeligimden deneyimli olarak cevap veriyim. Ilk 3 ayımda 5 kg almistim ve 6. ayda gebelik sekeri çıkınca uzman diyetisyene yonlendirildim. Bana verdiği listeye harfiyen uydum. Diyete Ilk başladığımda kilo verdim. Sonra herşey düzene girdi ve toplam 9 kg alarak 39 haftayı tamamladım. Bu süreçte kontrollerde bebek kilo alıyordu gelişimi normaldi. Karin çevresi büyük değildi yani doktorların istediği gibiydi. Karin çevresi çok büyük olmasını dr istemiyor özellikle gebelik sekeri olanlarda. Bebek 3.4 kg 50 cm doğmuştu. Yani az da yesen çok da yesen bebek büyüyor arkadaşlar.
Muz, kaşar vs var mıydı diyetinde onlar direk bebişe yarıyormuşBende şeker yok ama diyetisyen eşiliğinde ilerledim 12kg aldım. Bebek ise haftasından ileride kilosu![]()
Bu arada sınavların nasıl? Çalışabiliyor musun hamileliğin son dönemlerinde?Bende şeker yok ama diyetisyen eşiliğinde ilerledim 12kg aldım. Bebek ise haftasından ileride kilosu![]()
Bende şeker yok ama göbek çevresi büyük çıkıyor doktor tombiş demişti acaba bir sorun mu var ? Ne olabilir ki? Karacigerime falan bakmıştı daBen ilk gebeligimden deneyimli olarak cevap veriyim. Ilk 3 ayımda 5 kg almistim ve 6. ayda gebelik sekeri çıkınca uzman diyetisyene yonlendirildim. Bana verdiği listeye harfiyen uydum. Diyete Ilk başladığımda kilo verdim. Sonra herşey düzene girdi ve toplam 9 kg alarak 39 haftayı tamamladım. Bu süreçte kontrollerde bebek kilo alıyordu gelişimi normaldi. Karin çevresi büyük değildi yani doktorların istediği gibiydi. Karin çevresi çok büyük olmasını dr istemiyor özellikle gebelik sekeri olanlarda. Bebek 3.4 kg 50 cm doğmuştu. Yani az da yesen çok da yesen bebek büyüyor arkadaşlar.
Ben sevindim adınıza... Kilo demek ki kan akişkanlığıyla alakalıBende şeker yok ama diyetisyen eşiliğinde ilerledim 12kg aldım. Bebek ise haftasından ileride kilosu![]()