• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Çatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladım 🙂 şimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
Ben zeytinyağlı bebek yağı kullandım, 30 kilo aldığım halde çatlama olmadı ilk gebelikte, sonrasında da olmadı. Bebek yağını çok kaşınıyorum diye kese yapıp banyodan sonra kullanmıştım. genetikmiş, çatlayıp çatlamama olayı. Biooilin içeriği temiz değil diye duymuştum, paraben mevcuttu, kaldırdılar mı bilmem.

Çatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladım 🙂 şimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
İlk gebeliğimde lierac kullanmıştım 16. haftadan sonra. 38. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı 38 den sonra bacaklarımda çatlak oluştu bacaklarıma surmuyordum. Karnımda da çok ince çatlaklar oluşmuş doğumdan sonra farkettim dikkatli bakınca anlaşılan cinsten. Bacaklarimdakiler belirgin ama. Şimdilik hindistan cevizi yağı aldım ben henüz kullanmaya başlamadım.

Acaba ne zaman başlamalı? Benim tüysüz olan vücudum erkek vücuduna döndü 😂 göbek bölgem aşırı tüylendi ya
Tüylenme erkek bebekte olur derler, hormonlar nedeniyle🙈🙈bakalım doğru çıkacak mı storycan💖🙈göbekten vajinaya inen kısımdaki çizgi koyulaştıkça tüyleniomuş gibi geliyor insana.

Tüylenme erkek bebekte olur derler, hormonlar nedeniyle🙈🙈bakalım doğru çıkacak mı storycan💖🙈göbekten vajinaya inen kısımdaki çizgi koyulaştıkça tüyleniomuş gibi geliyor insana.
Ayyy öyle mi dersin ☺️☺️ Evet çizgimde var ve tüysüz olan ben eşimle yarışıyorum şimdi 😂😂 onlar dökülür sonra inşallah ☺️

Bu konuda küçük çaplı bir araştırma yaptım ve katı formdaki kakao yağının çok iyi geldiğini duydum bir de içerisine badem yağı eklenince çok daha etkili oluyormuş çatlamamak için. Ben de yarın alıcam ve kullanmaya başlıcam.

Ayyy öyle mi dersin ☺☺ Evet çizgimde var ve tüysüz olan ben eşimle yarışıyorum şimdi 😂😂 onlar dökülür sonra inşallah ☺
O çizgi oluştuğu gibi doğumdan sonra kayboluyor, sana ait olmayan tüyler de gider ya kalmaz seninle🤭

Lierac ve bio oil arasında kaldım, ne zaman baslamak gerekiyor benim baya karnım çıktı şimdiden

Bende çizgi yok henüz ama tüylenme başladı. Çatlak için bişey kullanmıyorum ama kilo almaktan kaynaklanan eski çatlaklarım var belimde daha da olmasını istemem. Hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyodum ben de

Kızlar dünden beri sağ bacağımda kemiğin üstü ağrıyor sizde de böyle bir durum var mı?

Ben zeytinyağlı bebek yağı kullandım, 30 kilo aldığım halde çatlama olmadı ilk gebelikte, sonrasında da olmadı. Bebek yağını çok kaşınıyorum diye kese yapıp banyodan sonra kullanmıştım. genetikmiş, çatlayıp çatlamama olayı. Biooilin içeriği temiz değil diye duymuştum, paraben mevcuttu, kaldırdılar mı bilmem.
Siz en önemli kısmı yapmışsınız daha banyodayken sürmek çok etkili, oğlumda kullandıklarıma dikkat ettim ama kendim için hiç bakmamaştım paraben olayına,

Siz olsaniz napardiniz kizlar esimin halasinin kizi persembe sabahi abla sana kahvaltiya gelcem dedi tmm gel buyur dedim sabah esimi ise yollarken cok fenaydim midem alt ust ettiki cikardimda sabahin 5de uyudum uyandim yine ayni o halde kahvalti hazirladim gelcek diye ama kendisi ortada yok hala gelecek uyuyo galiba yazdim sabah oldu kalk diye ama mesajda yok okumadida 😡

Siz olsaniz napardiniz kizlar esimin halasinin kizi persembe sabahi abla sana kahvaltiya gelcem dedi tmm gel buyur dedim sabah esimi ise yollarken cok fenaydim midem alt ust ettiki cikardimda sabahin 5de uyudum uyandim yine ayni o halde kahvalti hazirladim gelcek diye ama kendisi ortada yok hala gelecek uyuyo galiba yazdim sabah oldu kalk diye ama mesajda yok okumadida 😡
Saat konuşmamış mıydınız?

Back
X