- 31 Ekim 2020
- 76
- 98
- 3
- 33
Benim doktorum normal kan tahlili istedi, açlık tokluk dahil. Bunun sonucuna göre şeker yüklemesi talep ederim dedi. Sağlık ocağında yaptıramadım açlık yokluğu sadece glukoz değeri ve diğer tam kan sayımı ve idrarı yaptılar. Druma gönderdim sonuçları, vaka sayısı arttığından hastaneye gitmek istemediğimi söyledim. Sorun yok tamam dedi... Zaten şeker yüklemesi için de 26. Hafta da son hafta, bilginiz olsun...Acaba yaptırmayıp normal açlık tokluk kan testi yapılsa yetmez mi? Ve şeker ölçüm cihazı alınsa ?
28 e kadar yapılmıyor mu canım şeker yüklemesi bnde daha yaptırmadım Perşembe yaptıracağız insBenim doktorum normal kan tahlili istedi, açlık tokluk dahil. Bunun sonucuna göre şeker yüklemesi talep ederim dedi. Sağlık ocağında yaptıramadım açlık yokluğu sadece glukoz değeri ve diğer tam kan sayımı ve idrarı yaptılar. Druma gönderdim sonuçları, vaka sayısı arttığından hastaneye gitmek istemediğimi söyledim. Sorun yok tamam dedi... Zaten şeker yüklemesi için de 26. Hafta da son hafta, bilginiz olsun...
Sağlık ocağındaki ebem 26 son dedi. Ama nette 24-28 arası yazıyor. Herhalde 28 sondur, kusura bakma ben de onun yalancısı olup ehvamlandırdım sizi...28 e kadar yapılmıyor mu canım şeker yüklemesi bnde daha yaptırmadım Perşembe yaptıracağız ins
Benim doktorum normal kan tahlili istedi, açlık tokluk dahil. Bunun sonucuna göre şeker yüklemesi talep ederim dedi. Sağlık ocağında yaptıramadım açlık yokluğu sadece glukoz değeri ve diğer tam kan sayımı ve idrarı yaptılar. Druma gönderdim sonuçları, vaka sayısı arttığından hastaneye gitmek istemediğimi söyledim. Sorun yok tamam dedi... Zaten şeker yüklemesi için de 26. Hafta da son hafta, bilginiz olsun...
Benimde doktorum tokluk kan şekeri ölçüü yaptır sonucuna göre şeker yüklemesine karar vereceğim dedi. Ama ailede de yoksa yaptrma taraftarı değil gibi. Normalde şeker çok seven biriyim resmen bi aydır kendimi sürekli tutmaya çalışıyorum hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız yaaAcaba yaptırmayıp normal açlık tokluk kan testi yapılsa yetmez mi? Ve şeker ölçüm cihazı alınsa ?
Bende 52 ile hamile kaldım şu an 58,5 kg oldum. İkiz olmasına rağmen siz iyisiniz. Ben son 1.5 ayda aldım bu kadar kiloyuNormali ne bilmiyorumki benim kilom zaten az olduğu için hiç arastırmadım 52 ile hamile kaldım şimdi 58 im bide benim ikiz onunda etkisi varmıdır bilmiyom
Şeker testi çok çok önemli bir test. Şeker varsa ve siz bilmiyorsanız Allah korusun çok tehlikeli. Bebek’te anomali oluşabilir bir yerde okudum bebek anne karnında komaya girebilirmiş. Testi çok kolay zaten.1 bardak şekerli su içip öncesinde ve sonrasında kan veriyorsunuz bu kadar. İnş hepimizin normal çıkar sonuçlarımız. Çözümü var zaten Allah korusun şeker çıksa bileHanımlar size birşey sorucam doktorum şeker yüklemesi isteyecek sizce yaptırayım mı ?
Ortalama herkes 6-7 kilo almış normal bence.Kızlar çok mu hızlı kilo alıyorum ne yapıyorum bençok şaşkınım
tavsiyeniz doğrultusunda mutlaka yaptıracağımŞeker testi çok çok önemli bir test. Şeker varsa ve siz bilmiyorsanız Allah korusun çok tehlikeli. Bebek’te anomali oluşabilir bir yerde okudum bebek anne karnında komaya girebilirmiş. Testi çok kolay zaten.1 bardak şekerli su içip öncesinde ve sonrasında kan veriyorsunuz bu kadar. İnş hepimizin normal çıkar sonuçlarımız. Çözümü var zaten Allah korusun şeker çıksa bile
Ortalama herkes 6-7 kilo almış normal bence.
Ben de bugün yaptirdim cnm.50 lik.yükleme ve çıktı şeker. 7 yil.once gebeligimde yine çıkmıştı. O zaman aclik 80 tokluk 150 çıkmış. Bu sefer aclik.80 tokluk 160 cikti. 180 üzeri kötüymüş. Ama benimki de 140 uzeri oldugu icin diyet yapılacak. Dr endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. Haftaya bi gidicem o.da kan testi yapar herhalde diyetisyene yönlendirir. Son 3 ay diyet yapicaz mecbur. Insallah saglikli doğsunlar da....Goz gezdirirken seker yukleme testi konusuldugunu gordum.yaptirmayi dusunmeyenlerdendim iyiki yaptirmisim dedim.oyle aclik toklukla cok anlasilmiyor.bende cikti gebelik sekeri hic beklemezdimde
Kaç çıktı cnm senin tokluk, benimki 160 çıktıSekerin degerine gore degerlendiriliyor eger cok yuksek degilse diyet ve spora yonlendiriliyor, ki mesela benim sinirin uzerinde ama yakin cikti ve takibe aldik, seker olcum cihaziyla hergun olcecegim, yediklerime dikkat edecegim belki bi diyetisyenle calisicam ve hergun 1 saat yuruyus dedi doktorum. Ama eger daha yuksek cikarsa (allah korusun) ilac ya da insulin kullanimina baslanabiliyor.
Mutlaka alin bir kutu. Sezaryende özellikle süt hemen inmiyor. Mama verilebilir hastanede. Biz de götürmemiştik yanimizda mama, eşim eczaneden almıştıİyi akşamlar, emmezse ne olur ne olmaz diye doğmadan mama almaya gerek var mı
Ben 68 ile basladim +10 kgKızlar çok mu hızlı kilo alıyorum ne yapıyorum bençok şaşkınım
Benim de 146 cikti canim, karbonhidrat ve tatliyi hayatimdan cikarmami soyledi, hergun 1 saat yuruyuse basladim. Ve hergun aclik tokluk olcuyorum..Kaç çıktı cnm senin tokluk, benimki 160 çıktı
Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim.Şimdilik normal ama sezaryen olcak derse doktorum o zaman bi kutu alırım.Arkadaşların da fikrini almıştım acil lazım olursada eczaneden alırırım diye düşündüm.Mutlaka alin bir kutu. Sezaryende özellikle süt hemen inmiyor. Mama verilebilir hastanede. Biz de götürmemiştik yanimizda mama, eşim eczaneden almıştı
Canım sen şimdiden bunları düşünme dediğim gibi ihtiyaç halinde hemen tedarik edilir. Ben genel anesteziyle sezaryen oldum sütüm de çok şükür hemen gelmişti bebeğim ben gelene kadar beklemişti ola ki sütün gelmez o sırada esin hemen alır. Allahın izniyle inşallah sütlerimiz de gelir hiç kafana takma bi doğal bi akış çocuk doğar ve süt gelir önceden stres yaparsan gelir mi gelmez mi diye bu sütü de etkiler. Gelmediği zaman çaresine bakılırFikir verdiğiniz için teşekkür ederim.Şimdilik normal ama sezaryen olcak derse doktorum o zaman bi kutu alırım.Arkadaşların da fikrini almıştım acil lazım olursada eczaneden alırırım diye düşündüm.
Amin inşallahValla virüsten sonra depremde çok moralimi bozdu, izmirde yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yasatmasin inşallah. Oğlumun odasını ayırmayı düşünüyodum şimdi uyurken bile yanından ayrılmıyorum korkudan, asansöre binmeye cekiniyorum baya psikolojik olarak etkilendim .Rabbim yardımcımız olsun ülkemizi böyle afetlerden , sıkıntılardan korusun .
Sen 27. Haftadasın bende 27ye 10 olurum herhaldeBen 68 ile basladim +10 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?