2021 Şubat Anneleri

Kaç para dediler. Ben buradan yaptırırım lezzetli de oluyor. Kimse gelemicek hatıra kalsın diye 30 tane yeter biz yeriz...
Maalesef biz pandemi lohusasi olacağız o yüzden bu şeylere kapadım kendimi ama hatıra da istiyorum ne yapsam bilemedim ilk kızım aniden tansiyon yükselmesiyle 34 de doğdu hiçbir şey yapamadım, acaba bunda ne yapsam diye düşünmeden edemiyorum

Benimde bu ara tansiyonum hep 13/9 12/8 ama benimki uykusuzluk yorgunluk. 1,5 yasında oğlum var geceleri hiç uyumuyor kalkıyor artık uykusuzluktan çıldırcam gündüz de peşine koşmaktan, iş yapmaktan yoruluyorum benim ondan yükseliyor .

Kizlar nasılsınz az kaldi çoğumuz icin
Iyiyiz çok şükür:) bu hamileliğin nasıl geçtiğini anlamadım 17 aylık bir kizim olunca . Bolca kilo aldım başka sorun yok . Kızımda tokluk sekerim yüksekti. Dün sonucları aldım bunda sekerim yokmuş o yüzden çok mutluyum
Ben de eksik tamamlıyorum yavaş yavaş kargolar geliyor depand geldi az önce. Dün hastane için önden düğmeli 2 takım pijama aldım büyük ölçüde tamamladım eksiklerimi . Sadece önümüzdeki ay büyük temizlik var hali perde yikama vs . Onlarla uğraşıcam.

Kızım için lavanta kesesi ve takı yastığı kendim yapmıştım . Oğlumda da yaptım hak geçmesin çünkü hatıra kutusu hazırlıyorum ikisine de oraya da koyucam:)

Canım benim öyle olmadı bir günde ense ağrısıyla uyandım hafufde sersemlik ihmal ettim bakmadım akşam bir baktım 17-9 sonra gece ameliyata alındım düşmedi 19-10 su sanırım.

Preklampsi farklı gidiyor ama sen yine istersen bir doktora danis

Kızda isimli tulum çikolata kapı süsü falan yaptırdım odamı da arkadaşlarım süslemişti. Yarın öbürgün resimlere bakıp anne benim niye yok diye içerlenmesin diye aklımda kapı süsü ve çikolata var sadece. Biri yenir, bir ikisi saklanır.. öteki yarın öbürgün kapısına da takılır

Senin baya yükselmiş canım ben elimde tansiyon aletiyle dolaşıyorum bende korkuyorum ama hep 12 /8 en fazla 13/9 oldu yarın doktora gidicem ona da soylucem belki coraspirin verir ama benim biliyorum hep yorgunluktan . İnşallah bunda öyle bi sıkıntın olmaz canım sağlıkla vaktinde kucagimiza alalım.

Nasıldı? Central hospital damı oldu? Ne kadar ücret ödemiştin doktor mu belirlemişti ücreti
ücret 2500 tu galiba evt dr rakamı söylüyor ama zaten hastaneden çıkarken faturasını alıyorsun centralde oldu aynen benim sezeryandan sonra sıkıntım olmadı iyi dr zaten kendisi çok hastası var diye bu sefer tercih etmedim sıra beklemek işime gelmedi yoksa çok iyidir.

Ben kendim makrome işi yapıyorum kızıma da böyle hediyelikler hazırladım Fikir olur belki diye paylaşayım dedim

Eklentiler

• B76FCDE5-00AC-425A-8E29-FD4C3264B4A9.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 50
Ne zaman demişti 2500ü. Dün gittim sordum ama 2021 e denk gelecek güncel fiyat olsun o zaman deriz dedi. Yani normal hastanelerle aynı fiyatmıydı yoksa yüksek mi söylemişti

Kizlar nasılsınz az kaldi çoğumuz icin
Az kaldı inşallah ya bende 28 teyim doğurayım diyorum sağlıkla evde bir çocuk daha var dün evdeydim işe gitmedim nefes aldırmıyor siz nasıl yapıyorsunuz ya ağzı da durmuyor sağolsun oyun oynayalım şu bu tüm gün peşimdeydi kaçtım bugün işe :)

Ne zaman demişti 2500ü. Dün gittim sordum ama 2021 e denk gelecek güncel fiyat olsun o zaman deriz dedi. Yani normal hastanelerle aynı fiyatmıydı yoksa yüksek mi söylemişti
2016 da doğurdum ben canım işitme testi dahil fiyat bu diye hatırlıyorum normal yerlerde de değişiyor fiyatlar ama diğer yerlerin altında değildi diye hatırlıyorum ama şimdi kıyasladığın hastaneye bağlı tabi :)

şu an centralin galiba fiyatı 5500 olarak 2020 yılı için(SEZERYAN) görünüyor sanırım muhtemelen buna yakın birşey söyler 6000-7000 arası bekle derim.Normal daha da az tabi.

Merhaba aldığınız pijamaları doğumdan önceki kilonuza göre mi aldınız ? Bende şuan için bitane aldım cünkü eskilerime giremiyorum bitanede hastane için almak istiyorum

Merhaba aldığınız pijamaları doğumdan önceki kilonuza göre mi aldınız ? Bende şuan için bitane aldım cünkü eskilerime giremiyorum bitanede hastane için almak istiyorum
Yok suan denedim kollari bacaklari rahatti aldim . Sezeryan doğum yaptım ilk doğumdan çıkınca karnım 7 aylık gibiydi şişti. Sonra indi tabi . O yüzden şu anki halime göre aldım hastanede rahat etmek için

Tansiyon için ölçtürmeye gideceğim herhangi bir eczanede ölçerler sanırım. Haftaya kontrol için gideceğim şişlikler için dün çok fenaydi bugün ellerim inmiş ayaklar ayni

Tansiyon için ölçtürmeye gideceğim herhangi bir eczanede ölçerler sanırım. Haftaya kontrol için gideceğim şişlikler için dün çok fenaydi bugün ellerim inmiş ayaklar ayni
Pandemiden dolayı istemiyorlar sanırım eczaneler ....

Eczaneler tansiyon olcmuyor pandemiden dolayı canım istersen saglikocagi yakininda varsa oraya git yada eczanede şansını dene ama ben geçen öyle 3-4 eczane gezdim hiç biri ölçmedi. Enseden baş ağrın var mı tansiyon yükselirse genelde oluyor ?

Senin bebeğin kilosu nasıl? Benim ilk bebeğim hep düşük kiloluydu ...

Hiçbir ağrım yok hatta kendimi yorgun falanca hissetmiyorum her zamanki gibiyim sadece şişlikler beni biraz düşündürdü. Doktora yazmıştım tansiyon yoksa dert etmeyin yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…