2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben gece kalktığımda nefesimi zor alıyorum sizde böyle bisey varmi ya yastigimimi yukseltsem acaba karnim gogsume gogsumde boğazıma baski yapıyor sanırım anlamadim 🤷
Ben 3 yastıkla yatıyorum. 1 tanesi 2 kg luk pamuktan. 2 yastığı başımın altına koyuyorum. En ince ve yumuşak olanı kaburgalarımın altında kalacak şekilde koyuyorum. Yatarken insanın kaburgaları batar mı ya. O şekilde rahatladım. Bi de odanın nemi kaç? Burnumuz kuruduğu için düşük nem de uyutmuyor insanı. Yatmadan önce arada bir kettle çalıştırıyorum odada.

Ben hamileliğin başından beri uyuyamıyorum. İlk aylarda bile geve uyanıp saatlerce uyuyamıyordum. Sonra da bebek hareket etmeye başladı iyice uykular haram oldu 🥱

Kasilman var gibi canım artık hepimizin var o yüzden ona çok takilmaz ama nst sürpriz her an herşey olabilir 😂 bende hiç girmek istemiyorum ama kesin sokar artık kocaman oldular 🤗 hayırlara çıksın inşallah zamanını beklesinler 2-3 hafta daha dursunlar 😊

İnşallah canım evet 9 da randevum bakalım ne dicek hemen yazarım 🤗

Ben nst de olursam eşim gidip halleder sıkı pazarlık yapar bakalım ne kadar yapar bizde sunnette var 😂

Çalışıyor diye biliyorum canım

😃😃 Aynen daha fazla indirsin sünnette yaptircaksan dediğin gibi hadi bakalım
Bu gece bende çok sıkıntı çektim ya hayirlisiyla su haftayida bi atlatsaydim iyi olucak yalnız evdeki agrilardan eser kalmiyor nstde onuda anlamis değilim ya 😂

Ben 3 yastıkla yatıyorum. 1 tanesi 2 kg luk pamuktan. 2 yastığı başımın altına koyuyorum. En ince ve yumuşak olanı kaburgalarımın altında kalacak şekilde koyuyorum. Yatarken insanın kaburgaları batar mı ya. O şekilde rahatladım. Bi de odanın nemi kaç? Burnumuz kuruduğu için düşük nem de uyutmuyor insanı. Yatmadan önce arada bir kettle çalıştırıyorum odada.

Ya bende bana oluyo sandim demekki buyudukelri icin oluyor ekstra. Hic nemini olcmedim vallahi odaninda olmadi bende yapayim bu dediklerini resmen boğuluyor gibi kalktim.yataktan ya

😃😃 Aynen daha fazla indirsin sünnette yaptircaksan dediğin gibi hadi bakalım
Bu gece bende çok sıkıntı çektim ya hayirlisiyla su haftayida bi atlatsaydim iyi olucak yalnız evdeki agrilardan eser kalmiyor nstde onuda anlamis değilim ya 😂
Benim kasılmalar uzanınca rahatlıyor belki orda da çıkmaz bilmiyorum 😂 geceleri bende zorlaniyorum hem sıcaktan uyuyamiyorum hem büyük oğlan uyutmuyo hemde sürekli dön babam dön her yanım ağrıyor 😣

Kızlar ben gece kalktığımda nefesimi zor alıyorum sizde böyle bisey varmi ya yastigimimi yukseltsem acaba karnim gogsume gogsumde boğazıma baski yapıyor sanırım anlamadim 🤷
Sırt üstü hiç yatamıyorum yan yatışım bile milim milim koordinat giricem nerdeysee 🤣🤣 nefes alamıyorum çoğu pozisyonda artık.

Kızlar benimde eşim geçen normal doğum mu denesek dedi bir aklımı karıştırdı sonra düşündüm gelmişim 38. Haftaya macera arama dedim kendi kendime:))

Bende geceleri 2 saatte bir wc ye kalkıyorum Bu ara ellerim çok uyuşuyor oda uyumuyor beni .

Bu ara dün devletten bende günümü aldım 18 ocak sabah 7 de yatış verdiler . Sali son kontrole gideceğim. Cuma covid testi istediler ama refakatcine gerek yok dediler . Pazartesi de hayırlısı ile yatış inşallah.

Benim kasılmalar uzanınca rahatlıyor belki orda da çıkmaz bilmiyorum 😂 geceleri bende zorlaniyorum hem sıcaktan uyuyamiyorum hem büyük oğlan uyutmuyo hemde sürekli dön babam dön her yanım ağrıyor 😣

Vallahi ya uslu cocuk oluyolar nstde sanki evde boks yapan o değil😂 evet bizdede oğlum sağolsun birinin uykusu duzene girmeden digeri gelicek Allah bize bol sabir nasip etsin 😂

Sırt üstü hiç yatamıyorum yan yatışım bile milim milim koordinat giricem nerdeysee 🤣🤣 nefes alamıyorum çoğu pozisyonda artık.

Sırt üstü yatmiyorum bende ama uyaninca sirt üstü buldugum oluyo kendimi belki oda etkiliyor vallahi ilk cocuk hiç biseydi bu 2.cocukta cok agirlastim aldigim sadece 5 kilo sanki 20 kilo aldim 😅

Vallahi ya uslu cocuk oluyolar nstde sanki evde boks yapan o değil😂 evet bizdede oğlum sağolsun birinin uykusu duzene girmeden digeri gelicek Allah bize bol sabir nasip etsin 😂

Sırt üstü yatmiyorum bende ama uyaninca sirt üstü buldugum oluyo kendimi belki oda etkiliyor vallahi ilk cocuk hiç biseydi bu 2.cocukta cok agirlastim aldigim sadece 5 kilo sanki 20 kilo aldim 😅
Amin amin canım ben büyüğü babayla yatak odasında birakcam kendim oturma odasına geçicem bebisle inşallah 😂

Amin amin canım ben büyüğü babayla yatak odasında birakcam kendim oturma odasına geçicem bebisle inşallah 😂

☺️☺️😃 Ben odasini ayirdim 1 ay oldu sanirim.ayirali ama surekli gece geliyor yanimiza e zaten oda bebek insan kiyamiyor ayirirken bile dibinden zor ayrıldım 😃 zaten o geldiğinde baba kalkip gidiyo odaya. sanirim bizde tamamen koridorda karsilasirken gorucez birbirimizi esimle bu süreçte 😃😂😂

☺️☺️😃 Ben odasini ayirdim 1 ay oldu sanirim.ayirali ama surekli gece geliyor yanimiza e zaten oda bebek insan kiyamiyor ayirirken bile dibinden zor ayrıldım 😃 zaten o geldiğinde baba kalkip gidiyo odaya. sanirim bizde tamamen koridorda karsilasirken gorucez birbirimizi esimle bu süreçte 😃😂😂
Benimki hem çok dönerek uyuyo hemde cok uyanıyor pişpislemeden uyumuyor o yüzden ayıramadım . Artık uzak dursunlar zaten 2 çocukla kendimize bakabilirsek iyi 😂😂

Bizim odanın nem oranı yükseliyor gece %70leri gördüğüm oluyor kapı kapalı yattığımız için. Romatizmamız çıkacak yakında 🤦🏻‍♀️

Kızlar benimde eşim geçen normal doğum mu denesek dedi bir aklımı karıştırdı sonra düşündüm gelmişim 38. Haftaya macera arama dedim kendi kendime:))

Bende geceleri 2 saatte bir wc ye kalkıyorum Bu ara ellerim çok uyuşuyor oda uyumuyor beni .

Bu ara dün devletten bende günümü aldım 18 ocak sabah 7 de yatış verdiler . Sali son kontrole gideceğim. Cuma covid testi istediler ama refakatcine gerek yok dediler . Pazartesi de hayırlısı ile yatış inşallah.
Devlette odalar tek kişilik mi olacak acaba bilgin var mı canim? Pandemiden dolayi tek kişi diye duydum bugün.

Bizim kurum gerek olmadıgınısöyledi
Ay ben de anlamadım martta doğum yapan arkadaşım vermemiş, idari işler şefi tarih var gerek yok demiş. Bana da raporunda çalışabilir raporu yazmıyor, normal rapor gibi, alman gerekiyor çalışamaz dedi, aynı kişi. Hem niye aldın genelgeye göre zaten idari izinliydi dedi🤣 personel şefi talep etti dedim😵 personel şefi de çalışamaz al demiş mailde. Kurumdan kurumayı geç aynı kişi farklı davranıyor🤣🤣 kaldıkibnormal rapor gibi rapor dediği raporda analık izin başlangıç tarihi yazıyor neyin normsliyse🤣

H heyecanli_anneee sünnet konusunda benim kafam karışık aslında hemen yaptırmak istiyorum ama bazı doktorlar sağlıklı bulmuyormuş. Sen araştırdın mı canım?
Canım oğlumda doğduktan 10 gün sonra yaptirmistim 1 haftaya da iyileşmişti hiç zorlanmadık şimdi iyiki yaptirmisım diyorum dün saçını kestiremedik bu yaşlarda o iş daha zor olurdu 😂 biz çocuk doktorumuza sormuştuk bi sakınca görmemişti peygamber efendimizin sünneti de 7.gunde yaptirmakmis. Internette çok farkli gorusler var ama bence erken yaptırmak büyük avantaj yaş ilerledikçe daha zor oluyor çocuk acısından bence

Back
X