• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Selam cnm 🙋‍♀️ Akşam yemeğinden sonra özellikle benim de bulantım oluyor kusma derecesinde değil çok şükür ama genel bi halsizlik ve isteksizlik kaplıyor bir an da yaklaşık 2 haftadır böyleyim 🤷‍♀️
Akşamlar ah akşamlar :63: yemeği bir iştahla yiyorum ve ardından kusturmayan mide bulantısı ve göz kapaklarımda ki ağırlıkla geçiriyorum. İnşallah 2 haftaya geçer bulantılarımız (çevremdekiler öyle söylüyor) Bir de benim son adet tarihim ile ultrasondaki tarih bir değil bir hafta önde çıkıyor ultrason tarihi onu baz alacağız değil mi?

Evet benim de öyle. Bulantı ilacı da kullanmama rağmen akşamları fenayım. Tiksinmeler iyice artıyo. Çok şükür yiyebiliyorum ama hiç keyif almadan. Enerjim çekiliyo tamamen
Gündüz de tiksiniyorsun değil mi? ben gündüzleri nadiren de olsa tiksinecek bir şey buluyorum ama akşamları bulantı, isteksizlik, halsizlik, mutsuzluk hepsi birleşiyor. Dün doktorumu aramayı düşündüm bulantı halleri için ilaç isteyecektim ama etkili olmuyor diyosun ne yapacağız :bicak:

Benim hem sabah hem akşam bulanır çıkarırdım bugün sürekli bulanıyo bulantı hapı kullandım bugün oda kesmedi daha akşamları daha kötü oluyorum. Azalcağına bulantılarım arttı iyice benimde
10. haftadayım benim de arttı akşamları ayyuka çıkıyo kusmuyorum ama o his çok kötü. Bir umut 12. haftadan sonra azalacak diyolar onu bekliyorum.

Gündüz de tiksiniyorsun değil mi? ben gündüzleri nadiren de olsa tiksinecek bir şey buluyorum ama akşamları bulantı, isteksizlik, halsizlik, mutsuzluk hepsi birleşiyor. Dün doktorumu aramayı düşündüm bulantı halleri için ilaç isteyecektim ama etkili olmuyor diyosun ne yapacağız :bicak:

Aynen öyle. Gündüz yine iyi kötü yiyorum ama akşam yemekleri tam bir eziyet. Ben yine de ilacı öneririm çünkü sürekli öğürme durumundaydım. Şimdilerde o yok en azından. Neredeyse yiyemeyecek konuma gelmiştim çünkü

Ben ilki kadar olmasa da bu bebeğim için de heyecanlıyım ama bir yandan kızımı düşünüyorum. Bazen sanki ikinciyi isteyerek ona haksızlık etmişim gibi geliyor. Onun kaynaklarını ikiye bölmek zorunda kalacağız ona ayiracagimiz zamanı da. Bu düşünce beni üzüyor maalesef.
Kesinlikle öyle bir de benim kızım ilk eşimden biraz orda biraz biz de kalıyor böyle vicdandan yiyorum kendimi
Selam, ben de şubat annesi olucam inşallah. Bu ilk gebeliğim. 11. haftanın ilk günündeyim. Tüm günü normal tiksinmelerle ara ara çok daha iyi hissetmelerle geçiriyorum ancak akşamları mütemadiyen midem bulanıyor ve kendimi çok tuhaf hissediyorum. Benim gibi bulantısını akşamları yaşayan var mı ?
Ahh akşam yemeğinden sonra başlayıp tüm gece öğürmekten mahvoluyorum tüm gün bulandığı yetmiyormuş gibi geceleri ağlar duruma geldim 😔

Bi de şöyle bir durum var bende sadece yiyeceklere karşı değil, cansız olan şeylerden tiksinme başladı. çok ilginç. ne göresim ne duyasım var bazı şeyleri.

Aynen öyle. Gündüz yine iyi kötü yiyorum ama akşam yemekleri tam bir eziyet. Ben yine de ilacı öneririm çünkü sürekli öğürme durumundaydım. Şimdilerde o yok en azından. Neredeyse yiyemeyecek konuma gelmiştim çünkü
O zaman doktorumu arıyım. Her akşam aynı sorunu yaşamamı önler veya azaltır belki ilaç. Teşekkür ederim

Bnde aynıyım canim bakarız inşallah da ya bazı acıları yaşayınca sonrasında çok zor oluyor toparlanması ben ikisinde de çok kaptirmistim sonra çok üzüldüm şimdi de hep bir korku tedbirimi aldım biliyorum takdir Allah'ın yaşatan O ama işte o kaygı geçmek bilmiyor.dr da diyor dün rahat ol biraz inşallah az daha büyüsün göreyim sevinicem bilmiyorum bnde niye böyle oldu bnde üzülüyorum kızımda hep sevdim karnımı konuştum daha baslayamadim bunda korkudan 😔😔
Aynisini yasiyorum su an 8.haftadayiz, ilk bebegimde cok heyecanli hevesliydim ama bunda korkuyorum kaybetmekten, o yuzden belkide cok da sahiplenemiyorum, zaten kaygili, pinpirikli bi insanim, bebek doguncaya kadar kimsenin haberi olmuycak heralde, testler yaptircaz ya kotu cikarsa ne yaparim simdi de o endise sardi ,
Allahım kimseye evlat acıısı yaşatmasın bizlere de sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin. 🤲😇Sadece bu güzel zamanları üzülerek gerilerek geçirmek istemiyorum 😔 zaten işim çok gergin ,hala söylemedim de ..
Allah yardımcımız olsun🤲💐🙋🏻‍♀️

Bu benim adeta. Kalbi duracak korkusuyla hiç kimseye söylemek istemedim. Bir şekilde duyuldu falan ama hala tedirginim. En son 4 temmuzda doktora gittim kalp atışı duydum, haftaya yine gidicem korkuyorum kalbi durduysa diye. Çevremde neredeyse herkesin ilki kayıpla sonuçlandı çünkü.
Benimde ilk hamileliğim. Bugün formda birini gördüm burdaysa acısnı yaşadığımı belirtmek isterim. Allahım tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin ona da inşallah. 🤲💐Dr kontrolüne gitmiş dün kalbi durmuş 15 gün önce, kürtaj olacağım yazmış. Hemen aldm eşime yolladım bir korktum bir gerildim anlatamam. Dr a her hafta gitsem yine 7 gün de bir şey olur diye endişelenirim kendimi biliyorum 🤦🏻‍♀️

Benimde ilk hamileliğim. Bugün formda birini gördüm burdaysa acısnı yaşadığımı belirtmek isterim. Allahım tez zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin ona da inşallah. 🤲💐Dr kontrolüne gitmiş dün kalbi durmuş 15 gün önce, kürtaj olacağım yazmış. Hemen aldm eşime yolladım bir korktum bir gerildim anlatamam. Dr a her hafta gitsem yine 7 gün de bir şey olur diye endişelenirim kendimi biliyorum 🤦🏻‍♀️
Ah ah bende ayni şekildeyim malesef riskli gebeliğim bu zamana kadar hep 5 gunde haftada 1 gittim doktorum artık arayı uzatıcaz dedi icim gitti.. Cok etkilenmemek lazım aslinda ama insan etkileniyor iste😑

Kesinlikle öyle bir de benim kızım ilk eşimden biraz orda biraz biz de kalıyor böyle vicdandan yiyorum kendimi

Ahh akşam yemeğinden sonra başlayıp tüm gece öğürmekten mahvoluyorum tüm gün bulandığı yetmiyormuş gibi geceleri ağlar duruma geldim 😔
Çok iyi anlıyorum seni bazen su içmekten bile çekiniyorum. Akşamları ne yapsam olmuyo uyuyim bari o zaman geçer diyorum. Bir de doktorum taze zencefil çiğnememi tavsiye etti.

Kürtaj işlemi gerçekleşti bugün. Normalim evdeyim şuanda. Kimsenin başına gelmesin inşallah. Genel anastezi olduğum için rahatım, iyiki genel olmuşum. Tamamen çıkıyorum forumdan. Mis kokulu bebekleriniz olsun inşallah 💓
Allah büyük canım herşeyde hayır vardır, inş istediğin zmanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alabilirsin.

Sende çalışıyorsun benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Sadece çalışmsk içn yaşıyorum gibi düşünüyorum bugünlerde. Eve gelioyrum ymek yap ye otur 9 oluyprum 10_15 dk içinde uyuklamaya başlıyprum. Duş al yat sabah zorla kalkıp hazırlanıp servise yetişiyorum 😔😭
Ayyy off dert ortaklarımı görüyorummmm yol tutmuyor mu sizi ya :(

Kürtaj işlemi gerçekleşti bugün. Normalim evdeyim şuanda. Kimsenin başına gelmesin inşallah. Genel anastezi olduğum için rahatım, iyiki genel olmuşum. Tamamen çıkıyorum forumdan. Mis kokulu bebekleriniz olsun inşallah 💓

Siz de üzülmeyin lütfenn. Hepimizin başına gelebilecek bir şey. Böyle şeylerde bir tanıdığım hep şey der,, demek ki çocuğun oluyor buna sevinmek lazım diye. Allah yardımcınız olsun

Back
X