- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Aynen öyle ölçüm yapılmıyor eczanelerde. Günde 6-7 vaka eczaneye ilaç almaya gidiyor sağlık ocağı daha güvenli...Pandemiden dolayı istemiyorlar sanırım eczaneler ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ölçüm yapılmıyor eczanelerde. Günde 6-7 vaka eczaneye ilaç almaya gidiyor sağlık ocağı daha güvenli...Pandemiden dolayı istemiyorlar sanırım eczaneler ....
Oyle öyle çok tehlikeli hastahane kadarAynen öyle ölçüm yapılmıyor eczanelerde. Günde 6-7 vaka eczaneye ilaç almaya gidiyor sağlık ocağı daha güvenli...
En son 22.haftada gittim o zaman 500 gr mdi canım ama benim ilkinde de böyle hafif tansiyon yükseliyordu kilosu normaldi bende gebelik zehirlenmesi yoktu. Onun için prof e gitmiştim 15-16 / 10 a kadar kendin düşürmeye çalış demişti .Senin bebeğin kilosu nasıl? Benim ilk bebeğim hep düşük kiloluydu ...
Sen yine ölçtür ondan sismedigine emin ol , her şişlik te tansiyon olmuyor. Mesela benimde tansiyonum sabahları 13/9 oluyor şişlik olmuyor bazen vücudumuz ödem de toplayabiliyor.Hiçbir ağrım yok hatta kendimi yorgun falanca hissetmiyorum her zamanki gibiyim sadece şişlikler beni biraz düşündürdü. Doktora yazmıştım tansiyon yoksa dert etmeyin yazmış
Paşa'nın uyumasını bekliyorumGeceleri uyku pozisyonunu bulamıyorum. Sağa yatıyorum sağdan tekmeliyor; sola yatıyorum soldan tekmeliyor. Düz sırt üstü yatıyorum rahat edemiyorum nefesim daralıyor. Bide kaburgalarım batıyor. Siz nasıl uyuyorsunuz?
Gecenin 3ünde maç yapıyor benim ki yaPaşa'nın uyumasını bekliyorum![]()
Maalesef öyle benim ki 2-3 raund falan yapıyorGecenin 3ünde maç yapıyor benim ki ya![]()
Uyuyamıyorum, sızıyorum inlerken. soldan sağa dönmek için eşimi uyandırıyorum. Sol dışında rahat pozisyon yok bana artık. Ama sürekli o tarafa yatmaktan sol kalçam, omzum çok acıyor. Yastık koyuyorum hafifletmek için ağırlığı..Geceleri uyku pozisyonunu bulamıyorum. Sağa yatıyorum sağdan tekmeliyor; sola yatıyorum soldan tekmeliyor. Düz sırt üstü yatıyorum rahat edemiyorum nefesim daralıyor. Bide kaburgalarım batıyor. Siz nasıl uyuyorsunuz?
Aa benim de tansiyonum var bu ara hep 15 16 17lerdeyim ama kucugu genelde 4 ya da 5 doktor kucugu kucuk olnca cok risk olmuyo dediMaalesef biz pandemi lohusasi olacağız o yüzden bu şeylere kapadım kendimi ama hatıra da istiyorum ne yapsam bilemedimilk kızım aniden tansiyon yükselmesiyle 34 de doğdu hiçbir şey yapamadım, acaba bunda ne yapsam diye düşünmeden edemiyorum
![]()
Ben de ise gidip geliyorm halaAz kaldı inşallah ya bende 28 teyim doğurayım diyorum sağlıkla evde bir çocuk daha var dün evdeydim işe gitmedim nefes aldırmıyor siz nasıl yapıyorsunuz ya ağzı da durmuyor sağolsun oyun oynayalım şu bu tüm gün peşimdeydi kaçtım bugün işe :)
Ben de lavanta kesesi alicam.insallahIyiyiz çok şükür:) bu hamileliğin nasıl geçtiğini anlamadım 17 aylık bir kizim olunca . Bolca kilo aldım başka sorun yok . Kızımda tokluk sekerim yüksekti. Dün sonucları aldım bunda sekerim yokmuş o yüzden çok mutluyum
Ben de eksik tamamlıyorum yavaş yavaş kargolar geliyor depand geldi az önce. Dün hastane için önden düğmeli 2 takım pijama aldım büyük ölçüde tamamladım eksiklerimi . Sadece önümüzdeki ay büyük temizlik var hali perde yikama vs . Onlarla uğraşıcam.
Kızım için lavanta kesesi ve takı yastığı kendim yapmıştım . Oğlumda da yaptım hak geçmesin çünkü hatıra kutusu hazırlıyorum ikisine de oraya da koyucam:)
Sen yine de takip ama olur mu?Aa benim de tansiyonum var bu ara hep 15 16 17lerdeyim ama kucugu genelde 4 ya da 5 doktor kucugu kucuk olnca cok risk olmuyo dedi
Keşke bi tek gece uyurken rahat edemesem yemek yerken sandalyede oturmak tam bi işkence koltukta oturmadıgım pozisyon kalmadı . Şimdiden böyleysek ilerde nolcak bilmiyomGeceleri uyku pozisyonunu bulamıyorum. Sağa yatıyorum sağdan tekmeliyor; sola yatıyorum soldan tekmeliyor. Düz sırt üstü yatıyorum rahat edemiyorum nefesim daralıyor. Bide kaburgalarım batıyor. Siz nasıl uyuyorsunuz?
Tansiyon aletiyle surekli olcuyotm gunde 3 4 kezSen yine de takip ama olur mu?
Şişelerin var mı ki, yüz, el, ayak. .. Ehvamlanma ya tansiyonun çok da uç değil... Hem cihazın da var takiptesin... Protein kaçağı, crp gibi olabiliyor hamileliklerde ilerleyen haftalarda...Kızlar idrarda protein +1 çıkmış preeklamspi den korkuyorum doktorum normal dedi ama :/
Öyle şişliğim yok biraz tansiyonum yükseliyordu bugün de idrar vermiştim pozitif çıkmış. Böyle olanları okuyorum 1 hafta sonra doğum yaptık diyolar korktum vallaŞişelerin var mı ki, yüz, el, ayak. .. Ehvamlanma ya tansiyonun çok da uç değil... Hem cihazın da var takiptesin... Protein kaçağı, crp gibi olabiliyor hamileliklerde ilerleyen haftalarda...
Canım herşey çok değişik bu olayda doğru ne bilemiyorumÖyle şişliğim yok biraz tansiyonum yükseliyordu bugün de idrar vermiştim pozitif çıkmış. Böyle olanları okuyorum 1 hafta sonra doğum yaptık diyolar korktum valla
Doktoruma güveniyorum canım ama bu durum da tehlikeli olduğu için korkuyorum benimde tansiyonum 13/9 oluyor doktor gerekirse ilaç başlarız dedi olmadi öyle yaparım biraz daha dayansın yavrum inşallah gelip geçer . Okuduklarimda korkuttu beni hafta içinde oluyor diyolarCanım herşey çok değişik bu olayda doğru ne bilemiyorum
-Ben 34 de tam doğum yaptım ama inan o kadar zayiftim ki hiç şişlik yoktu
-Ben musaade altina alindigimda +1 demişti doktor ama tansiyon inatçı çıkmıştı.
- Ben doğumdan sonra 3 kişiyle tanıştım inan hepimizin başka başladıbirimizin kaçağı fazlaydı tansiyon düşük,birimizin tansiyon yüksek protein düşük
Doktoruna güveniyorsan devamKorkma herkes birşey der bu duruma
Geçmiş olsun canım bu tansiyon seni rahatsız ediyor mu? Evde tansiyon aletin varsa otururken bir de Dinlenirken Ölç. Ayakta dolanırken daha yüksek oluyor belki uzanır vaziyette düşük çıkar. Eğer düşük çıkarsa ozmn yatıp dinlenirsin. Bir zararı olmaz.Doktoruma güveniyorum canım ama bu durum da tehlikeli olduğu için korkuyorum benimde tansiyonum 13/9 oluyor doktor gerekirse ilaç başlarız dedi olmadi öyle yaparım biraz daha dayansın yavrum inşallah gelip geçer . Okuduklarimda korkuttu beni hafta içinde oluyor diyolar