Canim.ben duphalex surup kullandmKızlar en acilinden kabızlık için çözümü olan var mı ilaç davolur hamilelikte kullanilabilen
Ayni gunn sonnda etkisini gösterdi
Ayrica laktozsuz kefir
Zeytinyağında bekletilms kuru kayısı
Deneyeblirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim.ben duphalex surup kullandmKızlar en acilinden kabızlık için çözümü olan var mı ilaç davolur hamilelikte kullanilabilen
Yaa eline sağlık cnm çok güzel olmuş.Ben kendim makrome işi yapıyorum kızıma da böyle hediyelikler hazırladımFikir olur belki diye paylaşayım dedim
![]()
Benm doktorum tokluk kan şekeri ver ona göre karar veririm dedi.Benim açlık 80 cıktı. 50 ml glikoz yüklemesi 1 saat değeri 160 cıktı. Dr kesin tanı için 100 lük glikoz yükleme yapılmalı dedi. Ben kabul etmedim. 3 saat hastanede bekleyip 3 kez kan aldirip bir de o igrenc sekeri icmek istemedim.Gebelik şekeri varmış gibi diyete başlatın kan ölçümü yaparım dedim. Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. Her gün öğün öncesi ve sonrası ölçüm yapıp deftere yazıyorum. Yarın da kontrolüm var.
İnstagramda @makromilaa hesabım oradan bakıp model belirtirsen mesaj atarsan daha net cevaplamış olurum kuzumNe kadara yapiyorsun cnm adedini
İnstagramda bi etiketçi buldum dizaynını ben tasarladım tanesi 70krs oldu kargo da 11 liraYaa eline sağlık cnm çok güzel olmuş.Bende hazır raporluyken evde bir şeyler yapim diyorum. Pandemiden dolayı gelemyecekelr ama en azndan görüşütüğümüzde veririm hatırası kalır diye düşündüm.
Anahtarlıkları taktıpın baskılı kartları nerde yaptrdın acaba? Tanesi ne kadara geliyor?
Benm doktorum tokluk kan şekeri ver ona göre karar veririm dedi.
Tokluk şekerim 87 çıktı doktorum tmm gerek yok dedi. Yine de yaptırmalı mıydım sizce?
Sağlık ocağı da açlık istedi Açlık şekerim de; 80 çıktı.
Tmm cnm Dr a sordum artık o da magnesia calcia kullan demiş kullanıyordu sanki kızlar bu tozdanCanim.ben duphalex surup kullandm
Ayni gunn sonnda etkisini gösterdi
Ayrica laktozsuz kefir
Zeytinyağında bekletilms kuru kayısı
Deneyeblirsin
Duphalac ta da dulcolax canim, ben 2 gune 1 kullaniyorum. Doktorum verdiKızlar en acilinden kabızlık için çözümü olan var mı ilaç davolur hamilelikte kullanilabilen
Pijama takimiysa sordugun beni de etiketleyebilirsinizKızlar kışlık yani biraz kalınca lohusa takımı falan nette buldunuz mu? Lütfen benide etiketleyin bulursanız![]()
Evet yahuPijama takimiysa sordugun beni de etiketleyebilirsiniz![]()
Bak oh çok güzelArkadaşlar doktora gittim iyiki de gitmişim idrarda proteini görmemiş bi daha idrar tahlili yaptırdım . Onun sonucuna bakıcak tansiyonlarımı günde 2 kere ölçüp 3-4 günde 1 atmamı istedi . Bu zamanda artan tansiyondan korkmayalım eğer ki artarsa bile ilaçla düzene sokarız bizi 33-34 e kadar götürür dedi inşallah ona gerek kalmaz da zamanında doğar yavrum. Eger ki sinirda bile olsa ilac baslariz deyip ilaç aldırdı. Oğlumun gelişimi de maşallah güzel 28+2 haftalık 1200 kg olmuş aynı abisine benziyor yine kendime benzetemedim bari gözleri benzesenuran hanım yine tatlı tatlı konuştu sakinleştirdi beni sağolsun
Allah razı olsun canım dün çok güzel moral oldunuz bana bugün daha iyiyim tansiyonum da normal cıktıBak oh çok güzel
Çok sevindim hep aklımdaydın, inşallah sağ salim bebeklere kavusalim![]()
Ben deee oyle yaaEvet yahuhep ince şeyler var ben biraz üşüyen tipim o yüzden pamuklu kalınca istiyorum
![]()
Lohusa sepeti sayfsında polar sabahlıklı lohusa takımları var. Hiç alışveriş yapmadım bu sayfadan ,belirtim de ) Trendyolda da ve şehrinizdeki mağazalarda da var aslında.Kızlar kışlık yani biraz kalınca lohusa takımı falan nette buldunuz mu? Lütfen benide etiketleyin bulursanız![]()
Ben trendyola baktim pek duzgun bisi yoktu ama indirim bitince belki gelirLohusa sepeti sayfsında polar sabahlıklı lohusa takımları var. Hiç alışveriş yapmadım bu sayfadan ,belirtim de ) Trendyolda da ve şehrinizdeki mağazalarda da var aslında.
Beni de etiketleyinPijama takimiysa sordugun beni de etiketleyebilirsiniz![]()
Çok çok sevindim senin adınaAllah razı olsun canım dün çok güzel moral oldunuz bana bugün daha iyiyim tansiyonum da normal cıktıAmin inşallah hepimiz 36 lı haftalarımızı görelim öyle doğum yapalım. Artık bütün hastanelerde pandemi hastanesi olmuş burda da vaka varmış bi daha 32 de gidicem bu arada çalışabilir raporu veririz nasil olsa idare izinlisin memurlara çok verdik böyle dedi ona da çok sevindim.
Kesinlikle bendeBen deee oyle yaabide tullu tullu seyler hic hazetmem
![]()
Benim şehrinde full vakalar var o yüzden alışveriş merkezlerine ve kalabalığa girmemeye calisiyorum zaten maske çok canımı sıkıyor. Trendyol dan da ne biliyim hiç haz almıyorum ki zaten çokta seçenek yok şu ara...Lohusa sepeti sayfsında polar sabahlıklı lohusa takımları var. Hiç alışveriş yapmadım bu sayfadan ,belirtim de ) Trendyolda da ve şehrinizdeki mağazalarda da var aslında.
Siz ne tarafa dönerseniz bebek önce tekmeler sonra kendine rahat yer bulur ve durulur. O yüzden pozisyon değiştirdikten sonra bir süre beklemek gerekGeceleri uyku pozisyonunu bulamıyorum. Sağa yatıyorum sağdan tekmeliyor; sola yatıyorum soldan tekmeliyor. Düz sırt üstü yatıyorum rahat edemiyorum nefesim daralıyor. Bide kaburgalarım batıyor. Siz nasıl uyuyorsunuz?