2021 Şubat Anneleri

Ben kendim makrome işi yapıyorum kızıma da böyle hediyelikler hazırladım☺️ Fikir olur belki diye paylaşayım dedim ❤️
Yaa eline sağlık cnm çok güzel olmuş. 🤩Bende hazır raporluyken evde bir şeyler yapim diyorum. Pandemiden dolayı gelemyecekelr ama en azndan görüşütüğümüzde veririm hatırası kalır diye düşündüm.😇
Anahtarlıkları taktıpın baskılı kartları nerde yaptrdın acaba? Tanesi ne kadara geliyor?

Benim açlık 80 cıktı. 50 ml glikoz yüklemesi 1 saat değeri 160 cıktı. Dr kesin tanı için 100 lük glikoz yükleme yapılmalı dedi. Ben kabul etmedim. 3 saat hastanede bekleyip 3 kez kan aldirip bir de o igrenc sekeri icmek istemedim.Gebelik şekeri varmış gibi diyete başlatın kan ölçümü yaparım dedim. Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. Her gün öğün öncesi ve sonrası ölçüm yapıp deftere yazıyorum. Yarın da kontrolüm var.
Benm doktorum tokluk kan şekeri ver ona göre karar veririm dedi.
Tokluk şekerim 87 çıktı doktorum tmm gerek yok dedi. Yine de yaptırmalı mıydım sizce?🙄
Sağlık ocağı da açlık istedi Açlık şekerim de; 80 çıktı.

Kızlar size 24.hafta izniyle ilgili bişey sorucam ptesi günü doktor dan randevu almıştım 24 haftada oldugumu gösteren belge alıcaktım. Ama o gun polk yapmıcakmış Çarşamba yapıcakmış. Çarşamba gittiğimde ptesiden geçerli diye yazabilirmi. Ptesi salı işe gitmek istemiyorum

Yaa eline sağlık cnm çok güzel olmuş. 🤩Bende hazır raporluyken evde bir şeyler yapim diyorum. Pandemiden dolayı gelemyecekelr ama en azndan görüşütüğümüzde veririm hatırası kalır diye düşündüm.😇
Anahtarlıkları taktıpın baskılı kartları nerde yaptrdın acaba? Tanesi ne kadara geliyor?

Benm doktorum tokluk kan şekeri ver ona göre karar veririm dedi.
Tokluk şekerim 87 çıktı doktorum tmm gerek yok dedi. Yine de yaptırmalı mıydım sizce?🙄
Sağlık ocağı da açlık istedi Açlık şekerim de; 80 çıktı.
İnstagramda bi etiketçi buldum dizaynını ben tasarladım tanesi 70krs oldu kargo da 11 lira

Kızlar yaptığım hediye anahtarlıkları merak edenler instagram sayfam @makromilaa iki “a” ile. Oradan bakabilirsiniz 😍

Eklentiler

• 0D2F16B9-B4D0-45B4-AE79-3071D8141A41.webp
    0D2F16B9-B4D0-45B4-AE79-3071D8141A41.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 93B31C17-BD7F-485A-870B-EB439DFF32AF.webp
    93B31C17-BD7F-485A-870B-EB439DFF32AF.webp
    38 KB · Görüntüleme: 21
  • 4A93F733-A44D-4257-8B34-52E799F3F980.webp
    4A93F733-A44D-4257-8B34-52E799F3F980.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 3A61D583-BFC9-4ABA-A21B-DA425D3A3020.webp
    3A61D583-BFC9-4ABA-A21B-DA425D3A3020.webp
    128,2 KB · Görüntüleme: 23
  • C49F39DA-C795-4035-994C-1AA99C709F60.webp
    C49F39DA-C795-4035-994C-1AA99C709F60.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 20
  • D4C0F9E6-2865-47E4-BDD9-9AC3CE8E45C0.webp
    D4C0F9E6-2865-47E4-BDD9-9AC3CE8E45C0.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar kışlık yani biraz kalınca lohusa takımı falan nette buldunuz mu? Lütfen benide etiketleyin bulursanız 🤗

Arkadaşlar doktora gittim iyiki de gitmişim idrarda proteini görmemiş bi daha idrar tahlili yaptırdım . Onun sonucuna bakıcak tansiyonlarımı günde 2 kere ölçüp 3-4 günde 1 atmamı istedi . Bu zamanda artan tansiyondan korkmayalım eğer ki artarsa bile ilaçla düzene sokarız bizi 33-34 e kadar götürür dedi inşallah ona gerek kalmaz da zamanında doğar yavrum. Eger ki sinirda bile olsa ilac baslariz deyip ilaç aldırdı. Oğlumun gelişimi de maşallah güzel 28+2 haftalık 1200 kg olmuş aynı abisine benziyor yine kendime benzetemedim bari gözleri benzese 😂 nuran hanım yine tatlı tatlı konuştu sakinleştirdi beni sağolsun

Arkadaşlar doktora gittim iyiki de gitmişim idrarda proteini görmemiş bi daha idrar tahlili yaptırdım . Onun sonucuna bakıcak tansiyonlarımı günde 2 kere ölçüp 3-4 günde 1 atmamı istedi . Bu zamanda artan tansiyondan korkmayalım eğer ki artarsa bile ilaçla düzene sokarız bizi 33-34 e kadar götürür dedi inşallah ona gerek kalmaz da zamanında doğar yavrum. Eger ki sinirda bile olsa ilac baslariz deyip ilaç aldırdı. Oğlumun gelişimi de maşallah güzel 28+2 haftalık 1200 kg olmuş aynı abisine benziyor yine kendime benzetemedim bari gözleri benzese 😂 nuran hanım yine tatlı tatlı konuştu sakinleştirdi beni sağolsun
Bak oh çok güzel 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Çok sevindim hep aklımdaydın, inşallah sağ salim bebeklere kavusalim🤲🏻

Bak oh çok güzel 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Çok sevindim hep aklımdaydın, inşallah sağ salim bebeklere kavusalim🤲🏻
Allah razı olsun canım dün çok güzel moral oldunuz bana bugün daha iyiyim tansiyonum da normal cıktı 🤗 Amin inşallah hepimiz 36 lı haftalarımızı görelim öyle doğum yapalım. Artık bütün hastanelerde pandemi hastanesi olmuş burda da vaka varmış bi daha 32 de gidicem bu arada çalışabilir raporu veririz nasil olsa idare izinlisin memurlara çok verdik böyle dedi ona da çok sevindim.

Kızlar kışlık yani biraz kalınca lohusa takımı falan nette buldunuz mu? Lütfen benide etiketleyin bulursanız 🤗
Lohusa sepeti sayfsında polar sabahlıklı lohusa takımları var. Hiç alışveriş yapmadım bu sayfadan ,belirtim de ) Trendyolda da ve şehrinizdeki mağazalarda da var aslında.

Lohusa sepeti sayfsında polar sabahlıklı lohusa takımları var. Hiç alışveriş yapmadım bu sayfadan ,belirtim de ) Trendyolda da ve şehrinizdeki mağazalarda da var aslında.
Ben trendyola baktim pek duzgun bisi yoktu ama indirim bitince belki gelir:( maalesef ben en son subat ayinda falan gitmistim avmye bi daha gitmedim, herseyi netten aliyorum:( 1-2 tane aldim ama cok kotu cikti bakalim buluruz insallah ama su lohus sepetine bakicam, Tesekkurler

Allah razı olsun canım dün çok güzel moral oldunuz bana bugün daha iyiyim tansiyonum da normal cıktı 🤗 Amin inşallah hepimiz 36 lı haftalarımızı görelim öyle doğum yapalım. Artık bütün hastanelerde pandemi hastanesi olmuş burda da vaka varmış bi daha 32 de gidicem bu arada çalışabilir raporu veririz nasil olsa idare izinlisin memurlara çok verdik böyle dedi ona da çok sevindim.
Çok çok sevindim senin adına 🤲🏻💞 inşallah ben 34 den sonra çok mutlu olurum kızım o hafta doğmuştu.
Ben deee oyle yaa😂 bide tullu tullu seyler hic hazetmem😂😂
Kesinlikle bende😔 alışveriş sayfalarında çok saçma şeyler var şu an bulamıyorum polarli şeylerde hoş değil bence...
Benim şehrinde full vakalar var o yüzden alışveriş merkezlerine ve kalabalığa girmemeye calisiyorum zaten maske çok canımı sıkıyor. Trendyol dan da ne biliyim hiç haz almıyorum ki zaten çokta seçenek yok şu ara...

Geceleri uyku pozisyonunu bulamıyorum. Sağa yatıyorum sağdan tekmeliyor; sola yatıyorum soldan tekmeliyor. Düz sırt üstü yatıyorum rahat edemiyorum nefesim daralıyor. Bide kaburgalarım batıyor. Siz nasıl uyuyorsunuz?
Siz ne tarafa dönerseniz bebek önce tekmeler sonra kendine rahat yer bulur ve durulur. O yüzden pozisyon değiştirdikten sonra bir süre beklemek gerek

Back
X