2021 Şubat Anneleri

Kızlar eğer ki fotoğraf çekiminiz olmıcaksa pijama için çok pahalı şeyler almanıza gerek yok bide o takımlar genelde beyaz oluyor lohusayken onlarla rahat edilmiyor . Daha sonra da giyebileceğiniz şık pijama takımları da var onlara da bakabilirsiniz hem evde de rahat edip sonrasında da kullanırsınız . Ben oğlum da 3 takım aldım bide beyazdı lohusalık hep kendimi kolladım ki eğer pijamaya geçerse kimse görmesin diye o zaman eşinden bile çekiniyor insan.

Kızlar çatlatma iğnesi 14.günüm Buda testim sizce hala iğne mi

Eklentiler

• 61C244AD-E6BC-47A4-B78C-B530724D22B0.webp
    61C244AD-E6BC-47A4-B78C-B530724D22B0.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 6B076D4B-3EC3-4354-8E16-71F6D699D507.webp
    6B076D4B-3EC3-4354-8E16-71F6D699D507.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar çatlatma iğnesi 14.günüm Buda testim sizce hala iğne mi
En kesin sonuç kandan çıkar ama bu zamanda da hastanelere gidilmez , istersen 2 gün sonra testi tekrarla doktoruna da danış. Bu görüntü de silik olsa da 2 çizgi var.
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

En kesin sonuç kandan çıkar ama bu zamanda da hastanelere gidilmez , istersen 2 gün sonra testi tekrarla doktoruna da danış. Bu görüntü de silik olsa da 2 çizgi var.
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• 26393202-9028-45B8-8731-E26A8E78AB5E.webp
    26393202-9028-45B8-8731-E26A8E78AB5E.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 64B53281-3F6A-4FF7-B272-0EBBFC7C709B.webp
    64B53281-3F6A-4FF7-B272-0EBBFC7C709B.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 59
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Sanki daha koyu gibi canım ama benc e 2 gün sonra bir daha yap gebelik varsa daha da koyulaşır bu süre zarfında da dikkat et kendine. Eğer kendini iyi koruyup güvenli bi hastaneye de gidebilirsen de test vererek en kısa ve doğru sonuca ulaşırsın.

Sanki daha koyu gibi canım ama benc e 2 gün sonra bir daha yap gebelik varsa daha da koyulaşır bu süre zarfında da dikkat et kendine. Eğer kendini iyi koruyup güvenli bi hastaneye de gidebilirsen de test vererek en kısa ve doğru sonuca ulaşırsın.
Haklısın canım bak Buda testin son hali

Eklentiler

• 641D1751-9358-4573-AC6F-B6F986479639.webp
    641D1751-9358-4573-AC6F-B6F986479639.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 70
Hepsi çok güzeller güle güle sağlıkla giysin prenses
Kızlar kışlık yani biraz kalınca lohusa takımı falan nette buldunuz mu? Lütfen benide etiketleyin bulursanız 🤗
Ben 2 gün once lc waikiki den önden düğmeli klasik uzun kollu pamuklu pijama takımı aldım bu sefer lohusa pijamasi vs . Almak iştemedim daha sonra gündelik te de giyerim diye . Tavsiye ederim
Arkadaşlar doktora gittim iyiki de gitmişim idrarda proteini görmemiş bi daha idrar tahlili yaptırdım . Onun sonucuna bakıcak tansiyonlarımı günde 2 kere ölçüp 3-4 günde 1 atmamı istedi . Bu zamanda artan tansiyondan korkmayalım eğer ki artarsa bile ilaçla düzene sokarız bizi 33-34 e kadar götürür dedi inşallah ona gerek kalmaz da zamanında doğar yavrum. Eger ki sinirda bile olsa ilac baslariz deyip ilaç aldırdı. Oğlumun gelişimi de maşallah güzel 28+2 haftalık 1200 kg olmuş aynı abisine benziyor yine kendime benzetemedim bari gözleri benzese 😂 nuran hanım yine tatlı tatlı konuştu sakinleştirdi beni sağolsun
Canım geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Insan gece uyuyamayinca günü de stres li geçiyor Allah yardımcı n olsun . Bebislerimizi normal zamanında alırız kucağınıza kucağımiza inşallah

Ben 2 gün once lc waikiki den önden düğmeli klasik uzun kollu pamuklu pijama takımı aldım bu sefer lohusa pijamasi vs . Almak iştemedim daha sonra gündelik te de giyerim diye . Tavsiye ederim

Canım geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Insan gece uyuyamayinca günü de stres li geçiyor Allah yardımcı n olsun . Bebislerimizi normal zamanında alırız kucağınıza kucağımiza inşallah
Sağol canım inşallah bakalım takip edicem. Sen nasıl başa çıkıyorsun benimki sürekli evin içinde dolaşıyor hep oyun istiyor benimde hem halim olmuyor hemde işlerden vakit kalmıyor. Gece de bu ara çok kalkıyor uykusuzluk da beni çok yordu

Kızlar size 24.hafta izniyle ilgili bişey sorucam ptesi günü doktor dan randevu almıştım 24 haftada oldugumu gösteren belge alıcaktım. Ama o gun polk yapmıcakmış Çarşamba yapıcakmış. Çarşamba gittiğimde ptesiden geçerli diye yazabilirmi. Ptesi salı işe gitmek istemiyorum
Bence olmaz. Çünkü doktor geçmiş tarih atmalı ki o da sahtekarlığa giriyor o riske girmez doktor. Ben senin yerinde olsam başka doktora gidip alırım
Arkadaşlar doktora gittim iyiki de gitmişim idrarda proteini görmemiş bi daha idrar tahlili yaptırdım . Onun sonucuna bakıcak tansiyonlarımı günde 2 kere ölçüp 3-4 günde 1 atmamı istedi . Bu zamanda artan tansiyondan korkmayalım eğer ki artarsa bile ilaçla düzene sokarız bizi 33-34 e kadar götürür dedi inşallah ona gerek kalmaz da zamanında doğar yavrum. Eger ki sinirda bile olsa ilac baslariz deyip ilaç aldırdı. Oğlumun gelişimi de maşallah güzel 28+2 haftalık 1200 kg olmuş aynı abisine benziyor yine kendime benzetemedim bari gözleri benzese 😂 nuran hanım yine tatlı tatlı konuştu sakinleştirdi beni sağolsun

Allah razı olsun canım dün çok güzel moral oldunuz bana bugün daha iyiyim tansiyonum da normal cıktı 🤗 Amin inşallah hepimiz 36 lı haftalarımızı görelim öyle doğum yapalım. Artık bütün hastanelerde pandemi hastanesi olmuş burda da vaka varmış bi daha 32 de gidicem bu arada çalışabilir raporu veririz nasil olsa idare izinlisin memurlara çok verdik böyle dedi ona da çok sevindim.
Geçmiş olsun inş tansiyon sorunun oluşmaz. Bence de yorgunluktan diğeri de bebek hiç kolay değil. En güzeli annene mi gitsen o biraz bebekle ilgilenir sen de dinlenirsin iyi gelir.
Ben de memurum ama Gaziantep’te biz de idari izinli miyiz acaba pandemiden dolayı 32 sen sonra?

Selamlar. Doktora şeker testi için gidecektim bu hafta 29. Haftamdayım ama doktorum korona olmuş maalesef çok severim kendisini inş kolayca atlatır. Başka doktora gittim 50 lik yükleme yaptı 146 çıktı. 100 lük yapalım çünkü çok çıkmış dedi. Yaptırdım ama öldüm ya 4 saat hastane de aç açına çok zor oldu. Ama 50 sen daha az çıktı 😬 şeker yokmuş neyse ki.

Canim fotosu ya da linki var mi?

Benim de tansiyon problemi çıktı sanırım. Aslında hiç bir şey hissetmiyorum ama Dr ölçtü 14/9 çıktı. Ben de her gün ölçmeye başladım. Biraz iş yapıp hemen oturup ölçtüm şimdi 125/100 ( 12,5 ‘ a 10 yani) Küçüğü yüksek çıkıyor nedense. 5 dk dinlenip ölçtüm 110/75 çıktı. Niye böyle oldu bunun bebeğe zararı olur mu?

Geceleri uyku pozisyonunu bulamıyorum. Sağa yatıyorum sağdan tekmeliyor; sola yatıyorum soldan tekmeliyor. Düz sırt üstü yatıyorum rahat edemiyorum nefesim daralıyor. Bide kaburgalarım batıyor. Siz nasıl uyuyorsunuz?
Bnde aynı canim😂kuzucugum sağa dönüyor um tekme,sola donuyorum tekme ne kadar sukrwtsem az çok mutlu oluyorum o tekme attıkça❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍 tadını çıkarın kızlar tekmelerin çok ozleniyor sonra

Önden düğmeli daha önce kullanıp memnun kalan var mı kızlar gecenin bı yarisi usenir miyim acaba düğmeyi acmaya 😂

Bence olmaz. Çünkü doktor geçmiş tarih atmalı ki o da sahtekarlığa giriyor o riske girmez doktor. Ben senin yerinde olsam başka doktora gidip alırım

Geçmiş olsun inş tansiyon sorunun oluşmaz. Bence de yorgunluktan diğeri de bebek hiç kolay değil. En güzeli annene mi gitsen o biraz bebekle ilgilenir sen de dinlenirsin iyi gelir.
Ben de memurum ama Gaziantep’te biz de idari izinli miyiz acaba pandemiden dolayı 32 sen sonra?
Anneme geliyorum canım artık tek başıma zorlaniyorum yoksa oğlum hiç durmuyor çok yoruluyorum . Istanbulda kamuda çalışan hamilelere idari izin verildi canım ama gaziantep ı bilmiyorum işyerine sor istersen.

Anneme geliyorum canım artık tek başıma zorlaniyorum yoksa oğlum hiç durmuyor çok yoruluyorum . Istanbulda kamuda çalışan hamilelere idari izin verildi canım ama gaziantep ı bilmiyorum işyerine sor istersen.
Çok iyi yapmışsın gerçekten. En azından sen de diğer 2 minik yavru da biraz daha iyi olursunuz. İyi ki var anneler 💕 bizde yokmuş aradım personele bakan arkadaşı ama müdürler çalışabilir alın ama gelmeyin demiş genel olarak. Pazartesi ben de müdürümle konuşacağım.olumlu bakarsa ben de öyle yaparım yoksa çalışamaz alacağım. Bir oğlum var benim de şşe gidersem o da sefil olur çünkü

Benim de tansiyon problemi çıktı sanırım. Aslında hiç bir şey hissetmiyorum ama Dr ölçtü 14/9 çıktı. Ben de her gün ölçmeye başladım. Biraz iş yapıp hemen oturup ölçtüm şimdi 125/100 ( 12,5 ‘ a 10 yani) Küçüğü yüksek çıkıyor nedense. 5 dk dinlenip ölçtüm 110/75 çıktı. Niye böyle oldu bunun bebeğe zararı olur mu?
Yorgunluk varsa o da yapabilir canım bana doktorum sabah akşam takip istedi onunla paylaşıcam riskli görürse ilaç verdi onu içicem. Benim normalim 10/6 11/7 , 12/8 13/9 olduğu an ensemin ağrısından anlıyorum. Çok şükür idrarimdaki protein de gitmiş negatif cıktı. Şuanlik zararı olmaz ama takip et 14/9 üstünde doktoruna bilgi ver. Verebiliyorsan da bor idrar ver idrarda protein kaçağı var mı bakılsın.
Çok iyi yapmışsın gerçekten. En azından sen de diğer 2 minik yavru da biraz daha iyi olursunuz. İyi ki var anneler 💕 bizde yokmuş aradım personele bakan arkadaşı ama müdürler çalışabilir alın ama gelmeyin demiş genel olarak. Pazartesi ben de müdürümle konuşacağım.olumlu bakarsa ben de öyle yaparım yoksa çalışamaz alacağım. Bir oğlum var benim de şşe gidersem o da sefil olur çünkü
İnşallah yapar da canım hem maaş alırsın hemde iznini sonraya aktarırsın. Aslında tüm türkiye de tüm hamilelere bu hakki tanımalılar hepimiz risk grubundayiz Allah yardımcımız olsun sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin.

32 ye kadar keşke bizim kurumda uygulamayı geçse ya, hem ağırlaştım bu hamileliğimde hemde virüs korkutuyor bundan 3 sene önce bile günde 35 bin kişi giriş çıkış yapıyordu kuruma🙄 mecbur çalışabilir alıp iş başı yapacağım

Back
X