2021 Şubat Anneleri

Yorgunluk varsa o da yapabilir canım bana doktorum sabah akşam takip istedi onunla paylaşıcam riskli görürse ilaç verdi onu içicem. Benim normalim 10/6 11/7 , 12/8 13/9 olduğu an ensemin ağrısından anlıyorum. Çok şükür idrarimdaki protein de gitmiş negatif cıktı. Şuanlik zararı olmaz ama takip et 14/9 üstünde doktoruna bilgi ver. Verebiliyorsan da bor idrar ver idrarda protein kaçağı var mı bakılsın.

Canım saol geçenlerde idrar tahlili yapıldı. Hangi değer protein kaçağını gösteriyor bakayım şimdi?

32 ye kadar keşke bizim kurumda uygulamayı geçse ya, hem ağırlaştım bu hamileliğimde hemde virüs korkutuyor bundan 3 sene önce bile günde 35 bin kişi giriş çıkış yapıyordu kuruma🙄 mecbur çalışabilir alıp iş başı yapacağım
Sen hangi şehirdesin canım ? Bende çalışabilir alıp idari izinli sayılcam inşallah iş yeri sorun çıkarmazsa iyi olucak. Virüs gerçekten çok hızlı yayılıyor en ufak ağrı da insan korkuyor.

Benim de tansiyon problemi çıktı sanırım. Aslında hiç bir şey hissetmiyorum ama Dr ölçtü 14/9 çıktı. Ben de her gün ölçmeye başladım. Biraz iş yapıp hemen oturup ölçtüm şimdi 125/100 ( 12,5 ‘ a 10 yani) Küçüğü yüksek çıkıyor nedense. 5 dk dinlenip ölçtüm 110/75 çıktı. Niye böyle oldu bunun bebeğe zararı olur mu?
İdrarda protein olması lazım canım negatif yada pozitif yazar. Bende sağlık ocağında yaptırdım pozitif cıktı bugün hastane de yaptırdım negatif cıktı çok şükür.

Merhabalar arkadaşlar ben Sultanbeyli'de oturuyorum burada özel hastane öneren Dr öneren var mı buna çok ihtiyacım var Şimdilik Saygı Hastanesi ya da Sancaktepe'deki Bölge Hastanesi düşündük Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi

Canim fotosu ya da linki var mi?
Şuan telefonda yok canim ben lc waikikinin qutleti var dudullu da oradan aldım hatalı geçmiş sezon ürünleri var uygun a da denk geldi pamuklu alt üst takimi 45 tl ye bir de düğmeli sade üstü 15 tl ye aldım çok da güzeller
Önden düğmeli daha önce kullanıp memnun kalan var mı kızlar gecenin bı yarisi usenir miyim acaba düğmeyi acmaya 😂
Benim lohusa pijamaları da düğmeliydi bir sıkıntı yaşamadım arkadaşın da dediği gibi o düğmeler ilk zamanlar hiç kapanmıyor zaten :)

Şuan telefonda yok canim ben lc waikikinin qutleti var dudullu da oradan aldım hatalı geçmiş sezon ürünleri var uygun a da denk geldi pamuklu alt üst takimi 45 tl ye bir de düğmeli sade üstü 15 tl ye aldım çok da güzeller

Benim lohusa pijamaları da düğmeliydi bir sıkıntı yaşamadım arkadaşın da dediği gibi o düğmeler ilk zamanlar hiç kapanmıyor zaten :)
Aaa ne guzel olmus baya uygun olmus, valla tuylu tullu seyler 200 tl 😂 gule gule giy canim

Sen hangi şehirdesin canım ? Bende çalışabilir alıp idari izinli sayılcam inşallah iş yeri sorun çıkarmazsa iyi olucak. Virüs gerçekten çok hızlı yayılıyor en ufak ağrı da insan korkuyor.
İstanbul canım, valilik kararını uygulamayacağız denmiş kurumda🙄 çok ciddi personel sıkıntısı var bin küsür kişi idari izinde olunca, o kadar sık hastaneye gitmem gerekiyor ki geriliyorum

Sağol canım inşallah bakalım takip edicem. Sen nasıl başa çıkıyorsun benimki sürekli evin içinde dolaşıyor hep oyun istiyor benimde hem halim olmuyor hemde işlerden vakit kalmıyor. Gece de bu ara çok kalkıyor uykusuzluk da beni çok yordu
Valla bende çok uğraşıyorum evimde tv yok eline telefon da vermiyorum o yüzden gölge gibi peşim de:) her işi birlikt e yapıyoruz yada yapmaya çalışıyoruz diyelim :) arada oyun iş sürekli öğün hazırla falan inan hiç oturamıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Gece de 1 yada 2 defa kesin kalkar su içer uykusu açılmazsa hemen yatar açılırsa 1 saat tapınıp durur :)) Allah onlara saglik sıhhat versin

Valla bende çok uğraşıyorum evimde tv yok eline telefon da vermiyorum o yüzden gölge gibi peşim de:) her işi birlikt e yapıyoruz yada yapmaya çalışıyoruz diyelim :) arada oyun iş sürekli öğün hazırla falan inan hiç oturamıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Gece de 1 yada 2 defa kesin kalkar su içer uykusu açılmazsa hemen yatar açılırsa 1 saat tapınıp durur :)) Allah onlara saglik sıhhat versin
Bizim de öyleydi su içip yatiyodu ama bu aralar hemen yataktan inip oyun oynamak istiyor yatırmaya çalışınca da ağlıyor ortalığı yıkıyor hem uykusuzluk hem stres beni mahvetti .Allahtan geceleri artık eşim bem bakıcam dedi halime acıdı çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. Amin öyle canları yerinde olsun sağlıklı olsunlar da herşey yapılır .

İstanbul canım, valilik kararını uygulamayacağız denmiş kurumda🙄 çok ciddi personel sıkıntısı var bin küsür kişi idari izinde olunca, o kadar sık hastaneye gitmem gerekiyor ki geriliyorum
Kendini de riske atma canım şunun şurasında 2 .5 ayımız kaldı Allahın izniyle kucaklarimiza alalım hepimiz . Hamile olmasam bu kadar korkmicam virüsten ama hamilelik olunca insanın eli kolu bağlanıyor .

Kizlar doktora en son 22 sinde gitmiştim bir ay sonra gel dedi bu ay 19 anca musaitim oda 26 oluyor şeker o zman bakılıyor mu?

Kızlar bebeğim çok hareketli ama bu gece çırpınma gibi bir hareket yaptı bir kaç saniye korktum açıkçası karnım titrer gibi oldu içimde sanki çırpındı. Benzer bir şey yaşayan var mi acaba ?

Kızlar bebeğim çok hareketli ama bu gece çırpınma gibi bir hareket yaptı bir kaç saniye korktum açıkçası karnım titrer gibi oldu içimde sanki çırpındı. Benzer bir şey yaşayan var mi acaba ?
Selam evet arada oluyor endişelenme. Dönerken kendine yer ararken manevra yapmıştır kuzucuk

Bende hindistan cevizi yağımı elimden düşürüp tüm mutfağı uyağ yapmıştım 🙈yenisini almadım günlük nemlendiricilerle devam ediyorum tembel işi🙈
siz napıyorsunuz sürdükten sonra?
Yazın sürüp göbeğim açık bekliyordum öyle şimdi hemen kapatsak olmuyor atlet/bluz ile kapatsak ten emmeden bluz emer.
Yok ya ben kapatiyorum bir sey olmuyor. Vücut emecegi kadarini emer zaten

Back
X