Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hemen yada 1 hafta sonra kesinlikle yaptırmak lazım diye düşünüyorum canım ben oğlumda 12.gun yaptırdım 2-3 gün e iyileşti öyle canı da yanmadı çok kolay oldu. Şimdi yaptırmak istesek mümkün değil yaptiramayiz hem tutması zor hemde canının yandığını bildiği için teselli de zor olurdu. Bu oğlumda da rabbim nasip ederse 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyoruz bakalımKizlar biraz zamansız ama erkek bebeği olanlar sünnet için ne düşünüyor ? Yenidoganlar için hemen sünnet iyi diyorlar![]()
Normalde doğar doğmaz düşünüyorum yaptırmayı ama ocakta nasıl oluruz ne halde oluruz bilmiyorum. Daha çabuk iyileşiyormuş, hissetmiyorlarmış.Kizlar biraz zamansız ama erkek bebeği olanlar sünnet için ne düşünüyor ? Yenidoganlar için hemen sünnet iyi diyorlar![]()
Acile gitmelisiniz bence Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah randevu beklemeMerhabalar Şubat anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.![]()
Ya ilk süper olmuş ama şimdi korona var ya bilemedim korkuyorumYa hemen yada 1 hafta sonra kesinlikle yaptırmak lazım diye düşünüyorum canım ben oğlumda 12.gun yaptırdım 2-3 gün e iyileşti öyle canı da yanmadı çok kolay oldu. Şimdi yaptırmak istesek mümkün değil yaptiramayiz hem tutması zor hemde canının yandığını bildiği için teselli de zor olurdu. Bu oğlumda da rabbim nasip ederse 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyoruz bakalım
;Bizimde sizin gibi ilki kız ama tecrubeliler surekli doğar doğmaz yaptırın hiç ugrasmazsiniz diyorlar ama korona var ya bilemiyorumNormalde doğar doğmaz düşünüyorum yaptırmayı ama ocakta nasıl oluruz ne halde oluruz bilmiyorum. Daha çabuk iyileşiyormuş, hissetmiyorlarmış.
Şuan yoldayım kadın doğum aciline gidiyorumAcile gitmelisiniz bence Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah randevu bekleme
Belden uyuşturma yaptılar canım yaklasik yarim saat sürdü sürmedi. Özel hastanede yaptircaksan ona göre önlem alınır canım sonrası gerçekten zor olur çocuk anladı mi herşey zorlaşıyor .Bende ilk çocukta yaptırmak istemedim hemen ama eşim sağ olsun iyiki yaptırmışız 3 güne iyileşti acısı da yok o zaman .Ya ilk süper olmuş ama şimdi korona var ya bilemedim korkuyorumgöbek bağı olayı falan da var ya zor olmuyor değil mi?
;Bizimde sizin gibi ilki kız ama tecrubeliler surekli doğar doğmaz yaptırın hiç ugrasmazsiniz diyorlar ama korona var ya bilemiyorum![]()
Ben doğumdan hemen sonra yaptırmak istiyorum ama daha doktorumla konuşmadım ne der bilmiyorumKizlar biraz zamansız ama erkek bebeği olanlar sünnet için ne düşünüyor ? Yenidoganlar için hemen sünnet iyi diyorlar![]()
Kaç çıktı cnm değerlerin bana da dikkat et dediKızlar gebelik şekerim çıktı, inanılmaz demoralize oldum. Tatlı yok, meyve sınırlı sıkı bir diyet beni bekliyor salı günü endokrinolojiye görüneceğim. Tabiki bebeğim her şeyden önemli ve diyete uyacağım. Kiloluda değilim 2-3 kilo aldım ama yemeğide çok seviyorum bu konuda kısıtlanma psikolojisi beni yoruyor ve üzüyoraranızda gebelik şekeri olanlar var mı nasıl geciyor?
Şu pijama olayı kanayan yaramiz olduBen de bunları aldım kızıma ama daha var alincak kendime pijama takımı almam lazim
Ben pijamayla daha rahattım beli yüksek pijamalar tabi... Uyuşuk olduğundan bişey hissetmedim hiç.Sezaryen olunca pijama rahat oluyor mu acaba ? Benim kistlerden dolayı sezaryen olma durumu var . Gecelik ile de üşürüm diye düşünüyorum
Yükleme sonrası 198 cıktı sınır 140mışKaç çıktı cnm değerlerin bana da dikkat et dedi![]()
Süslü uygun fiyatlı pijama bulan haber versinŞu pijama olayı kanayan yaramiz oldu![]()
Benimde gebelik şekeri çıktı tatlı karbonhidrat yasak bugün başladım bakalım ekmek en fazla 2 dilim oda tahıllı kepekli falan. Bende çok kilo almadım ama hareketsizlikten olabileceğini düşünyorum o yüzden günlük yürüyüşte diyete dahil edildiKızlar gebelik şekerim çıktı, inanılmaz demoralize oldum. Tatlı yok, meyve sınırlı sıkı bir diyet beni bekliyor salı günü endokrinolojiye görüneceğim. Tabiki bebeğim her şeyden önemli ve diyete uyacağım. Kiloluda değilim 2-3 kilo aldım ama yemeğide çok seviyorum bu konuda kısıtlanma psikolojisi beni yoruyor ve üzüyoraranızda gebelik şekeri olanlar var mı nasıl geciyor?
Ilk 3 ay icinde yaptirin ben yaptirdim cok rahat ettim.hem bebek de anlamadiKizlar biraz zamansız ama erkek bebeği olanlar sünnet için ne düşünüyor ? Yenidoganlar için hemen sünnet iyi diyorlar![]()
Rahat cnm inanirmisin sabahlik hic giymedim bosuna almisim dedim.yuksek belli pijama tercihiniznolsunSezaryen olunca pijama rahat oluyor mu acaba ? Benim kistlerden dolayı sezaryen olma durumu var . Gecelik ile de üşürüm diye düşünüyorum