2021 Şubat Anneleri

Doktor kontrolünden çıktım kızlar. Kilosunu söylemedi sağlığına bakıyorum sadece dedi. nst baktıktan sonra haftaya tekrar geliyorsun, bir hafta içinde sancın artarsa gel dedi. Sanıyorum hafif sancı çıkmıştı o yüzden erken çağırdı. Normalde iki hafta sonraya gel diyorlar. İşte doktor konuşmayınca kendimce tahminlerde bulunuyorum.
Beni de haftalık çağırdı canım 36. haftadan sonra sanırım haftalık çağıriliyoruz. Benim sancı falan yok da bebeğin başı çok aşağıda, doğum kanalına girmesin daha, biraz dikkat et ayakta durma dedi. Ben de işte devamlı uzanıyorum. Gün içinde en çok 10 dakikalığına kalkıyorum. Bir de biraz daha bekle karnımda diye bebişle konuşuyorum. Faydası oluyormuş:)

Kızlar benimde eşim geçen normal doğum mu denesek dedi bir aklımı karıştırdı sonra düşündüm gelmişim 38. Haftaya macera arama dedim kendi kendime:))

Bende geceleri 2 saatte bir wc ye kalkıyorum Bu ara ellerim çok uyuşuyor oda uyumuyor beni .

Bu ara dün devletten bende günümü aldım 18 ocak sabah 7 de yatış verdiler . Sali son kontrole gideceğim. Cuma covid testi istediler ama refakatcine gerek yok dediler . Pazartesi de hayırlısı ile yatış inşallah.
benden de refakatçiye covid istemedi özel hastane.

Benim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
En sondage dun aksam yani 04.01.2021ile 05.01.2021 baglayan gece cok dayanilmicak sekilde sanci Var ama acilma yok sonunda sanci alici igne vurdular onunla baya rahatladim,hic sancim olmadi.
Habire suni sanci verdiler acilma olsun diye sabah tam acilma oldu,doguma aldilar ama dogumda zor gecdi cocugun kafa buyukdu cikmadi destek amacli cekdirmeyle cekdirdiler,cekmenin hamlesiyle cocugun umuz kemigini cattlatilar.
En sonundada bana 10 tane dikis atti dogumu sonlandirdilar.
Ama bende bittim kizimda kuvezde bi kac gun gelisimine bagli iyi gelisimi olursa cikarcaklar yoksa bir sure daha tutacaklar
Gözün aydın canım ,Allah analı babalı büyütsün.

Devlet ister diye düşünmüştüm şaşırttı beni . Kaldiki ben yanimda kalıcak refakatçi bulamadım daha . En kötü kimseyi bulamazsam annem kalacak ama onunda kalp be tansiyon problemi var kalmasını hiç istemiyorum
kaç gece kalacağını söylediler mi acaba?

Inan bilmiyorum onu sorucak muhatap yoktu karşımda:) cımbızla laf seçip konuşuyorlar

Bende ümraniye devlete giderken hiç birşey söylemiyorlar di . Son 3 aydır sancaktepe de ilhan varank var oraya gidiyorum kilosu boyu suyu ben sormadan söylüyorlar çok kibarlar memnun kaldim şimdilik. Bir de son kontrol de bana da çocuğun bacakları haftasına göre kısa genetik olabilir dedi morelimi bozdu . Son haftaya kadar anlamadılar da şimdi söylediler
Benim büyük oğluma da bacağı kısa dediler. 50 cm doğdu bacak boyu ile de hiç bir anormal durum yoktu halen de yok. Bozulmasın moraliniz. Hiç bir şeycik olmaz 🥰

🤭🤭🤭🤭
IMG_20210106_160447.webp

Beni de haftalık çağırdı canım 36. haftadan sonra sanırım haftalık çağıriliyoruz. Benim sancı falan yok da bebeğin başı çok aşağıda, doğum kanalına girmesin daha, biraz dikkat et ayakta durma dedi. Ben de işte devamlı uzanıyorum. Gün içinde en çok 10 dakikalığına kalkıyorum. Bir de biraz daha bekle karnımda diye bebişle konuşuyorum. Faydası oluyormuş:)
Arkadaşımla aynı hastaneye gidiyoruz. O 5 gün önde hafta olarak. Onu iki hafta sonraya çağırdılar. Önceki gebeliklerimde de iki hafta idi.
Ben sabah akşam egzersize başladım. Hurma yiyorum. 38-39da gelsin diye :)

Benimki hem çok dönerek uyuyo hemde cok uyanıyor pişpislemeden uyumuyor o yüzden ayıramadım . Artık uzak dursunlar zaten 2 çocukla kendimize bakabilirsek iyi 😂😂

Bizimkide oyle hemen uyaniyor kendi kendilerini uyandiriyolar zaten donmekten sallamadan uyumuyor ben gecede sallıyorum bazeen ayakta uyuyoruz beraber hatta. Valla hic sorma aynaya bakabilirsek iyi 😂😅

Bizimkide oyle hemen uyaniyor kendi kendilerini uyandiriyolar zaten donmekten sallamadan uyumuyor ben gecede sallıyorum bazeen ayakta uyuyoruz beraber hatta. Valla hic sorma aynaya bakabilirsek iyi 😂😅
Allahtan biz sallamayı bıraktık bebekle zor olur diye yazın bıraktırdım şimdi pispisleyerek uyuyor .

Son günlerde ayaklarım çok şişmeye başladı ayakta çok kalmakla ilgili sanırım tansiyonum normal çıkıyor ama bilemedim
Sonra yorumlarınızı okudum yalnız değilmişim yine rahatladım 😍

Kızlar bide alt tarafta baskı hissetmeye başladım sanki sürekli lavabo ihtiyacı var gibi 🙄
Birdeee 2 3 sabahtır böyle sanki adet olacakmışsınızdır ve ağrı olur ya öyle ağrı oluyor uyandığımda yada adetin 2 yada 3.günü ağrısı gibi 🙄

Ayakta biraz kalınca belim kopuyor

Egzersiz yapan varmı aranızda
Son günlerde tartılmadım bile moralim bozuluyor sonra 😣 ama çok ağırlaştım ve şişmanladım sanki

Kızlar bide alt tarafta baskı hissetmeye başladım sanki sürekli lavabo ihtiyacı var gibi 🙄
Birdeee 2 3 sabahtır böyle sanki adet olacakmışsınızdır ve ağrı olur ya öyle ağrı oluyor uyandığımda yada adetin 2 yada 3.günü ağrısı gibi 🙄

Ayakta biraz kalınca belim kopuyor

Egzersiz yapan varmı aranızda
Son günlerde tartılmadım bile moralim bozuluyor sonra 😣 ama çok ağırlaştım ve şişmanladım sanki
Doktora derslerinde masa başında çok kalıyorum. Belim her yerim kopuyor ağrıdan. Bi de bel fıtığı var bende, mesleki sıkıntıların acısı çıkıyor. Dün plates topu aldım. O topa oturmamla mutluluğu buldum resmen. Ne kadar rahatmış ya. Nolur nolmaz diye bir yere tutunarak oturuyorum düşmeyeyim diye. Pc başında bile plates topuna oturuyorum artık. Yana öne esneme hareketleri de yapıyorum akşamları ağrım artınca. Normal doğum için düzenli egzersize geçerim yavaştan.

Kızlar kaburgalariniza giriyor mu? Uzanamiyorum oturamiyorum. Yavrum bu ara takmış kaburgama sağ kaburga kemigim inşallah deforme olmaz🤦🙅
Sag kaburga kemigim ayni sekilde :( Doktor bebegin dogum pozisyonunda oldugunu poposunu ve ayaklarini oraya dayadigini soyledi.Gece bazen uyurken farkinda olmadan saga donuyorum.Uyaninca sola donerken oyle bir aci veriyor ki mahvoluyorum :(

Sag kaburga kemigim ayni sekilde :KK43: Doktor bebegin dogum pozisyonunda oldugunu poposunu ve ayaklarini oraya dayadigini soyledi.Gece bazen uyurken farkinda olmadan saga donuyorum.Uyaninca sola donerken oyle bir aci veriyor ki mahvoluyorum :KK43:
Evet çok canım yanıyor Allah'ım hayırlısıyla bir bitse 🤲🏻

Back
X