2021 Şubat Anneleri

Kızlar bide alt tarafta baskı hissetmeye başladım sanki sürekli lavabo ihtiyacı var gibi 🙄
Birdeee 2 3 sabahtır böyle sanki adet olacakmışsınızdır ve ağrı olur ya öyle ağrı oluyor uyandığımda yada adetin 2 yada 3.günü ağrısı gibi 🙄

Ayakta biraz kalınca belim kopuyor

Egzersiz yapan varmı aranızda
Son günlerde tartılmadım bile moralim bozuluyor sonra 😣 ama çok ağırlaştım ve şişmanladım sanki
Bnde de oluyor çok ayakta kalınca bi de sağ üst baldirim uyuşuyor..bugün bnde de oldu sezeryan yerimde sıcak tutunca kendimi geçti sende öyle yapabilirsin

Nasıl bir uyumsuzluk acaba bin çalışabilir aldığım gibi iş başı yaptıl
Yani23+1 de ben idari izin için 24. Hafta raporunu alsam. Sonra 32 de tekrar rapor aldığımda doğum iznine çıkmak için arada bir hafta oynama olabilir erken aldığım için. Böyle bir sorundan bahsetmiştim :)

Benim de ağrıdan kaçıncı uyanışım sayamıyorum artık. Ne çok severdim ben uykuyu şimdi gece olmasın diye dua ediyorum 🙈
Bu da ben :)
eşim soruyor ne zaman yatacaksın off uyumaktan korkuyorum diyorum çünkü sonuç: gece 1.30da yat saat 4 e kadar uyanık kal yatak içinde. O saatten sonra 3 kere daha kalktım. Sabah saat 9 da tekrar uyan.
Benim esas sıkıntım yatağa yattıktan sonra oradan kalkmak ve o yataktan bir sürü sebep için tekrar kalkmak zorunda kalmak 😰

Ay ben de anlamadım martta doğum yapan arkadaşım vermemiş, idari işler şefi tarih var gerek yok demiş. Bana da raporunda çalışabilir raporu yazmıyor, normal rapor gibi, alman gerekiyor çalışamaz dedi, aynı kişi. Hem niye aldın genelgeye göre zaten idari izinliydi dedi🤣 personel şefi talep etti dedim😵 personel şefi de çalışamaz al demiş mailde. Kurumdan kurumayı geç aynı kişi farklı davranıyor🤣🤣 kaldıkibnormal rapor gibi rapor dediği raporda analık izin başlangıç tarihi yazıyor neyin normsliyse🤣
Bİzde de izin masası oluyor oraya sormuştum zatehztarih yazıyor gerek yok dedi, hastanede 37 de çalışamaz almanıza gerek yok zaten yasal olarak çalışma hakkınız yok dedi:) sen ne diyorlar öyle yap artık

Yani23+1 de ben idari izin için 24. Hafta raporunu alsam. Sonra 32 de tekrar rapor aldığımda doğum iznine çıkmak için arada bir hafta oynama olabilir erken aldığım için. Böyle bir sorundan bahsetmiştim :)
Ben doktor hatasını kurban gittim günlerce düşündüm allahtan yanıcak 6 gün iznim vardı onu düştüler, 32+0 raporunu aldığnız tarihten 8 hafta önçesine gidip ayrılış yaptığınız rapor aldığınız tarihi kontrol ediyorlar, 24+0 da alın muhakkak

eşim soruyor ne zaman yatacaksın off uyumaktan korkuyorum diyorum çünkü sonuç: gece 1.30da yat saat 4 e kadar uyanık kal yatak içinde. O saatten sonra 3 kere daha kalktım. Sabah saat 9 da tekrar uyan.
Benim esas sıkıntım yatağa yattıktan sonra oradan kalkmak ve o yataktan bir sürü sebep için tekrar kalkmak zorunda kalmak 😰
Ben takip ediyorum en uzun uykum 2.5-3 saat o da bir önceki günler hiç uyuyamadıysam yoksa fiks 1-1.5 saate uyanıyorum ağrıdan bi tuvalete koşuyorum sonra geri yatıyorum uyuyana kadar geçiyor bir saat daha. sonra yine rutin aynı 🤭 Dönmek ayrı yataktan kalmak da ayrı dert dediğin gibi 😒 bazen eşimi uyandırıyorum beni kaldır diye 🙈

Yaa nasil biraktiniz bende denedim ama katiyyen yok inatlasiyor biraktim bende en sonunda oluruna oda hep kaldi ustume 🤦🏻‍♀️
Yazın başladık biraktirmaya canım kararlı oldum odada sadece oğlum ve ben vardık ninni söyledim pispisledim bazen öyle uyudu bazen uyumak istemedi o zaman ben gözlerimi kapattım uyumuş gibi yaptım öyle uyudu. Bir ara hastalandı o zaman salladık bide buyuklere birakinca onlar salıncakta salladı biraz öyle alıştı şimdi tekrardan pişpişe döndük herkese de tembihledim daha sallamak yok diye yoksa biz uğraşıyoruz bu halimle hiç ayağımda sallayamam. İlk alıştırmaya çalıştığımda eşim de bana inanmadı ama 1 haftaya kalmadı alıştı.

Ben doktor hatasını kurban gittim günlerce düşündüm allahtan yanıcak 6 gün iznim vardı onu düştüler, 32+0 raporunu aldığnız tarihten 8 hafta önçesine gidip ayrılış yaptığınız rapor aldığınız tarihi kontrol ediyorlar, 24+0 da alın muhakkak
Öyle mi usgde önde gidiyorsada sata göre almak lazım yani yoksa sıkıntı olur çok iyi oldu öğrendiğim

Kızlar rüyamda 36+3te doğuruyodum. Şuan 32+4üm. Acaba haberci bir rüya mı🧐 bakalım göreceğiz. Gece ben de uyanıyorum ve geri uyumam çok uzun sürüyor. Gündüz uykusunu da hiç sevmem gündüz uyumuyorum ama bu saatlerde pilim bitiyor. Bugün kasıklarıma ağrı girdi ilk kez. Yalancı sancı dedikleri budur herhalde dedim önemsemedim. Bebeğim hareketliydi kanama falan olmadı o yüzden doktora gitmedim. Kilo alımım da arttı son zamanlarda sanki 11kg aldım ben 12ile kapatmayı hedefliyordum :(

Yazın başladık biraktirmaya canım kararlı oldum odada sadece oğlum ve ben vardık ninni söyledim pispisledim bazen öyle uyudu bazen uyumak istemedi o zaman ben gözlerimi kapattım uyumuş gibi yaptım öyle uyudu. Bir ara hastalandı o zaman salladık bide buyuklere birakinca onlar salıncakta salladı biraz öyle alıştı şimdi tekrardan pişpişe döndük herkese de tembihledim daha sallamak yok diye yoksa biz uğraşıyoruz bu halimle hiç ayağımda sallayamam. İlk alıştırmaya çalıştığımda eşim de bana inanmadı ama 1 haftaya kalmadı alıştı.

Bu ara rahatsız dişten ötürü o zaman atlatayimda bende deniyeyim tekrardan cok yoruluyorum bazen uyuya kaliyorum bi kalkiyorum belim.bacaklarim uyumus agridann resmen bagimli vaziyette ayaktan aldigim anda uyaniyor

Arkadaşımla aynı hastaneye gidiyoruz. O 5 gün önde hafta olarak. Onu iki hafta sonraya çağırdılar. Önceki gebeliklerimde de iki hafta idi.
Ben sabah akşam egzersize başladım. Hurma yiyorum. 38-39da gelsin diye :)
Ben 26 sından sonra doğdun en azından diye düşünüyorum 38+5 oluyor

IMG_20210107_193405.webp

Bu ara rahatsız dişten ötürü o zaman atlatayimda bende deniyeyim tekrardan cok yoruluyorum bazen uyuya kaliyorum bi kalkiyorum belim.bacaklarim uyumus agridann resmen bagimli vaziyette ayaktan aldigim anda uyaniyor
Zor tabi canim simdi karnımız burnumuzda zaten bide bebek olunca nasıl yeticeksin yardım edeninde olmicak diye hatırlıyorum.

Ya hiç uykucu biri olmadım 8 saatten fazla uyuyamam,uyanınca uyuyamam, gündüz uyuyamam. 😭🙈Bebekle ne yapacağım diyordum ama şimdiden uykusuz gecelerle boğuşuyoruz hepimiz🙄🤪😱 wc ye bi kalkıyorum 4-5 gibi, tekrar uyuyamıyorm. Dönmek eziyet zaten. Bugünlerde geçecek elbet🤲😇
Kızlar hastaneye göğüs ucu kremi ,göğüs kalkanı götürmeye gerek var mı? Hem süt hemen Gelmiyor. Ben koymadım gerekli mi cidden?

Back
X