2021 Şubat Anneleri

klbkbr klbkbr kalkan bana da abartı geliyor ama krem olabilir çünkü şimdiden hassaslık başlıyor .... Ama ben ilkinde getirmemistim dediğiniz gibi hiçte gerek olmadı.

Ben takip ediyorum en uzun uykum 2.5-3 saat o da bir önceki günler hiç uyuyamadıysam yoksa fiks 1-1.5 saate uyanıyorum ağrıdan bi tuvalete koşuyorum sonra geri yatıyorum uyuyana kadar geçiyor bir saat daha. sonra yine rutin aynı 🤭 Dönmek ayrı yataktan kalmak da ayrı dert dediğin gibi 😒 bazen eşimi uyandırıyorum beni kaldır diye 🙈
Hayat müşterek tabi iyi yapıyorsun ☺️ Bende hormalama olduğundan adamcağız yanımda uyuyamıyor öyle bir istekte de bulunamıyorum 😔

Hayat müşterek tabi iyi yapıyorsun ☺️ Bende hormalama olduğundan adamcağız yanımda uyuyamıyor öyle bir istekte de bulunamıyorum 😔
Bazen ben de onu uyandırmayayım diye o gün hiç uyuyamamışsam salona geçiyorum ama yine telefon elimde oluyor birşey olursa çaldır beni diyor. Ama henüz hiç aramadım kıyamıyorum uyandırmaya ama onu fosur fosur uyurken görünce de sinir oluyorum ben uyuyamıyorum o nasıl uyuyor diye 😂

Kızlar hastaneye göğüs ucu kremi ,göğüs kalkanı götürmeye gerek var mı? Hem süt hemen Gelmiyor. Ben koymadım gerekli mi cidden?
Bazı doğum yapan arkadaşlar mutlaka alın krem kullanın çok eziyet çekiyorum vs yazmışlardı Ocak annelerinde. Bence alındıysa yanında olsun canım sonradan keşke deme. İhtiyaç olmazsa da kullanmazsın çok yer kaplamaz zaten.

Kızlar benimde eşim geçen normal doğum mu denesek dedi bir aklımı karıştırdı sonra düşündüm gelmişim 38. Haftaya macera arama dedim kendi kendime:))

Bende geceleri 2 saatte bir wc ye kalkıyorum Bu ara ellerim çok uyuşuyor oda uyumuyor beni .

Bu ara dün devletten bende günümü aldım 18 ocak sabah 7 de yatış verdiler . Sali son kontrole gideceğim. Cuma covid testi istediler ama refakatcine gerek yok dediler . Pazartesi de hayırlısı ile yatış inşallah.
Sen neden sezeryan düşündün peki?

Bu süreçte de çoğu kişi tarih almaya başlamış Şubat tarihi şimdilik yok Ocak’takiler gibi🤭 hadi hayırlısı inşallah 🤗

Bu süreçte de çoğu kişi tarih almaya başlamış Şubat tarihi şimdilik yok Ocak’takiler gibi🤭 hadi hayırlısı inşallah 🤗
Ocaktakileri takip ettin mi normal doğum yapanlar da Aralık’ta mı aldılar bebişlerini kucaklarına acaba 🤔 Ay ben normal doğum isterken belirsizlikten çok korkuyorum 🙈

Aynen oyle kimse yok ablam gelicek bi kisa donem oda geri döner hemen 2 cocukta onda var alıştırayim.ben bakim inşallah alışır hemen ☺️
Insallah canım ama sende kendini tamamen hazır hissettiğinde alıştırmaya başla kararlı ol yoksa o küçükler bizim her halimizi anlıyorlar 😊

Arkadaş çok sık girmiyor canım ben onun yerine cevap veriyim 😂 2019 yılında da arkadaşla haziran annelerinde doğum yapmıştık o zaman da sezaryan olmuştu 2.de oyuzden sezaryan düşünmüştür. Ssvd için yaralarımız çok taze bende göze alamam normal doğumu

Doktora derslerinde masa başında çok kalıyorum. Belim her yerim kopuyor ağrıdan. Bi de bel fıtığı var bende, mesleki sıkıntıların acısı çıkıyor. Dün plates topu aldım. O topa oturmamla mutluluğu buldum resmen. Ne kadar rahatmış ya. Nolur nolmaz diye bir yere tutunarak oturuyorum düşmeyeyim diye. Pc başında bile plates topuna oturuyorum artık. Yana öne esneme hareketleri de yapıyorum akşamları ağrım artınca. Normal doğum için düzenli egzersize geçerim yavaştan.

Aslında benimde plates topum var ama taşınırken havasını almıştım tekrardan şişirmenin vakti geldi sanırım 🤗 plates topunu son günlerde herkesde görüyorum duyuyorum bende ki de şuan aklıma dank etti 😄
Demekki fayda sağlıyooorr 😊😊

Ben de bugün 34+0 kontrolüme gittim ☺️Herşey yolunda şükür bu zamanlarla ellerde ayaklarda şişmeler normal tansiyonun normalse dedi (1 haftadır düzgün çıkıyor şükür) tuzu azalt ödemin olmaması için dedi onu zaten tansiyondan korkuma azaltmıştım 😅 az az ama sık ye aç hissetme kendini, gece uykudan uyandığında açsan yatmadan bir iki saat önce süt yulaf küçük bir elma şeklinde yiyebilirsin o hem seni tok tutar, akşam yemeklerini hafif yemeye çalış reflü için dedi.
Doğum kasılmalarımı tarif etti sanırım onu zaman zaman yaşadığım için ne olduğunu biliyorum. Ritmik olduğunda ve aralıkları yarım saat olduğunda bana haber ver ondan önce de su nişan gelirse de haberim olsun dedi.
Ultrason muayenesinde baş çapı 84 mm alt bacak boyu 66.5mm ve kilosu 2250g çıktı. İki haftada 500 gr almış oğlum 🥰 Baş aşağıya dönüktü biraz daha ilerlemiş doktorum annesi sen istemesen bile oğlun normal doğum ile gelmeye baya niyetli dedi. Doğuma kadar iç bacak kaslarını pelvik kaslarını sırt kaslarını kuvvetlendir, İlk doğumlarda ortalama 12 saatlik bir süreç güce ihtiyacın olacak dedi
Nst ye yine girdim ama oğlan orada yatınca hareketlense de kasılma hiç olmuyor akşamı bekliyor genelde ve 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı beni de insanbuL insanbuL sen öyle deyince ben de heyecanlandım 40 ı beklemez değil mi haftasını geçip Mart’a kalır mıyım korkusu var bende 😅

Arkadaş çok sık girmiyor canım ben onun yerine cevap veriyim 😂 2019 yılında da arkadaşla haziran annelerinde doğum yapmıştık o zaman da sezaryan olmuştu 2.de oyuzden sezaryan düşünmüştür. Ssvd için yaralarımız çok taze bende göze alamam normal doğumu
Hımm anladım sağol cevap için ☺️
Öyle olmasa da herkesin kendi bedeni ve kendi karar verir diye düşünüyorum sadece hekimin sen istememene rağmen seni sebepsiz sezeryana sürüklemesini veya tam tersini yaparak travma oluşturmasını sevmiyorum.

Ya hiç uykucu biri olmadım 8 saatten fazla uyuyamam,uyanınca uyuyamam, gündüz uyuyamam. 😭🙈Bebekle ne yapacağım diyordum ama şimdiden uykusuz gecelerle boğuşuyoruz hepimiz🙄🤪😱 wc ye bi kalkıyorum 4-5 gibi, tekrar uyuyamıyorm. Dönmek eziyet zaten. Bugünlerde geçecek elbet🤲😇

Kızlar hastaneye göğüs ucu kremi ,göğüs kalkanı götürmeye gerek var mı? Hem süt hemen Gelmiyor. Ben koymadım gerekli mi cidden?
Canım varsa niye götürmeyesin bence götür. İlk bebeğimde hastanede kaldığım gece başladı göğüs ucu acılarım. Sonradan olanbir şey değil zaten ilk etapta başlıyor

Hımm anladım sağol cevap için ☺️
Öyle olmasa da herkesin kendi bedeni ve kendi karar verir diye düşünüyorum sadece hekimin sen istememene rağmen seni sebepsiz sezeryana sürüklemesini veya tam tersini yaparak travma oluşturmasını sevmiyorum.
Bazen senin elinde olmuyor biseyler ve doğru doktora da denk gelemiyorsan maalesef o ne derse yapmak zorunda kalıyorsun. Bende herkesin kendi karar vermesinden yanayım ama bu dönemde çok hassas oluyoruz en ufak kötü bi ihtimalde doktorlara tabi oluyoruz.

Back
X