2021 Şubat Anneleri

Ocaktakileri takip ettin mi normal doğum yapanlar da Aralık’ta mı aldılar bebişlerini kucaklarına acaba 🤔 Ay ben normal doğum isterken belirsizlikten çok korkuyorum 🙈
Onların yazışmalara yetişmek gerçekten zor oluyor patır patır her gün bir doğum ve tebrikler :) en son baktığımda çoğu planlı veya zorunlu erken sezeryan olmuşlardı ama 40 ı beklemeden normal doğum yapan da birkaç kişiye denk gelmiştim ama 40. Haftayı geçirip hala doğum yapmayan da 2 kişi vardı Allah hem onların hem de bizim yardımcımız olsun.
Ben her gün oğlanı tembihliyorum 38 sonrası diye umarım işe yarar 🤓

Ben de bugün 34+0 kontrolüme gittim ☺️Herşey yolunda şükür bu zamanlarla ellerde ayaklarda şişmeler normal tansiyonun normalse dedi (1 haftadır düzgün çıkıyor şükür) tuzu azalt ödemin olmaması için dedi onu zaten tansiyondan korkuma azaltmıştım 😅 az az ama sık ye aç hissetme kendini, gece uykudan uyandığında açsan yatmadan bir iki saat önce süt yulaf küçük bir elma şeklinde yiyebilirsin o hem seni tok tutar, akşam yemeklerini hafif yemeye çalış reflü için dedi.
Doğum kasılmalarımı tarif etti sanırım onu zaman zaman yaşadığım için ne olduğunu biliyorum. Ritmik olduğunda ve aralıkları yarım saat olduğunda bana haber ver ondan önce de su nişan gelirse de haberim olsun dedi.
Ultrason muayenesinde baş çapı 84 mm alt bacak boyu 66.5mm ve kilosu 2250g çıktı. İki haftada 500 gr almış oğlum 🥰 Baş aşağıya dönüktü biraz daha ilerlemiş doktorum annesi sen istemesen bile oğlun normal doğum ile gelmeye baya niyetli dedi. Doğuma kadar iç bacak kaslarını pelvik kaslarını sırt kaslarını kuvvetlendir, İlk doğumlarda ortalama 12 saatlik bir süreç güce ihtiyacın olacak dedi
Nst ye yine girdim ama oğlan orada yatınca hareketlense de kasılma hiç olmuyor akşamı bekliyor genelde ve 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı beni de insanbuL insanbuL sen öyle deyince ben de heyecanlandım 40 ı beklemez değil mi haftasını geçip Mart’a kalır mıyım korkusu var bende 😅
Maşallah kuzucuğa 🥰 sağlıkla gelsin inşallah.
İlk bebeklerin geç geldiği söyleniyor. Benim ilk oğlum 40tan sonra doğdu. Artık bebişin keyfi bilir 😬 10 gün sonraya da erken çağırmış sanki haftana göre.

Insallah canım ama sende kendini tamamen hazır hissettiğinde alıştırmaya başla kararlı ol yoksa o küçükler bizim her halimizi anlıyorlar 😊

Ya inan o kadar bacaklarım agriyoki bir an önce kurtulmak istiyorum. İlk uykuya gecisidd sallamasiz yapiyosun dimi komple bıraktıniz sallanmayi

Ya inan o kadar bacaklarım agriyoki bir an önce kurtulmak istiyorum. İlk uykuya gecisidd sallamasiz yapiyosun dimi komple bıraktıniz sallanmayi
Komple bıraktık hiç sallamıyoruz yanıma yatırıyorum piş piş liyorum ninni açıyorum bazen öyle uyutuyorum . Direndiği de oluyor ama genelde yarımsaate uyumuş oluyor. Anlıyorum seni o sallamaya bacak mı dayanır zaten halimiz yok bizimde kız kardeşim ayakta kayinvalidem salıncakta salliyodu bi ara alıştı sallanmak istedi o ara çok zorlandık sonra çok şükür yine alıştırdım.

Maşallah kuzucuğa 🥰 sağlıkla gelsin inşallah.
İlk bebeklerin geç geldiği söyleniyor. Benim ilk oğlum 40tan sonra doğdu. Artık bebişin keyfi bilir 😬 10 gün sonraya da erken çağırmış sanki haftana göre.
Ayy bi de erkekler biraz daha gec geliyor sanirim ama benim umudum var 🙃
Sen nasıl yapıyorsun ayağında sallamayı?zaten hiç halin yok ki gebelikten kıyamam yaa 😔

Komple bıraktık hiç sallamıyoruz yanıma yatırıyorum piş piş liyorum ninni açıyorum bazen öyle uyutuyorum . Direndiği de oluyor ama genelde yarımsaate uyumuş oluyor. Anlıyorum seni o sallamaya bacak mı dayanır zaten halimiz yok bizimde kız kardeşim ayakta kayinvalidem salıncakta salliyodu bi ara alıştı sallanmak istedi o ara çok zorlandık sonra çok şükür yine alıştırdım.

Sabahtab beri pispisliyorum ama Yok cok zod olucak benim icin sanirim🤦🏻‍♀️

Ayy bi de erkekler biraz daha gec geliyor sanirim ama benim umudum var 🙃

Sen nasıl yapıyorsun ayağında sallamayı?zaten hiç halin yok ki gebelikten kıyamam yaa 😔
Vallahi nerdeyse felc oluyo ayaklarım diyebilirim ama öbür türlü de asla uyumuyor ne olucak böyle anlamadim 🤷

Bazen ben de onu uyandırmayayım diye o gün hiç uyuyamamışsam salona geçiyorum ama yine telefon elimde oluyor birşey olursa çaldır beni diyor. Ama henüz hiç aramadım kıyamıyorum uyandırmaya ama onu fosur fosur uyurken görünce de sinir oluyorum ben uyuyamıyorum o nasıl uyuyor diye 😂
Hahah😁😁 bizde pandemiden dolayı ayrı yatıyoruz. Bende uyuyamaıyorum ve onun horultusunu duyunca cidden kalkıp boğasım geliyor 🤪🤣 sürekli sesleniyorum uyandırıyorum. Uyanmazsa çaldırıyorum. Hoş farketmiyor benmkinin uykuya geri dalma süresi 1 dk dan az. Bebiş doğunca da böyle yanımda uyuyacak ve ben yine delireceğim biliyorum🙄😨 Kıy sende kocana😇 bu bebek sadece bizim değil ya zaten zahmetsizce baba oluyorlar 😒
Canım varsa niye götürmeyesin bence götür. İlk bebeğimde hastanede kaldığım gece başladı göğüs ucu acılarım. Sonradan olanbir şey değil zaten ilk etapta başlıyor
Haklısın cnm götüreyim ben 30 ml bir şey zaten de. Pandemiden dolayı fazla eşya koydum ama bir yandan da dert ediyorum onların hastane dönüşü yıkanması/dezenfeksiyonu gözümü korkutuyor. Çünkü hastanede ve evde yanmda kimse olamayacak 😭 annemle babam hala hastanedeler. Ben ne yapacağımı bilmez haldeyim🙈 bugünlerde sürekli video üzliyorum yok bez nasıl değiştirilir,yok nasıl emzirilir,yok burun nasıl aspire edilir vb. Korkuyorum valla kızlar doğunca nasıl bakacağım diye 😱

Sen neden sezeryan düşündün peki?

Bu süreçte de çoğu kişi tarih almaya başlamış Şubat tarihi şimdilik yok Ocak’takiler gibi🤭 hadi hayırlısı inşallah 🤗

Arkadaş çok sık girmiyor canım ben onun yerine cevap veriyim 😂 2019 yılında da arkadaşla haziran annelerinde doğum yapmıştık o zaman da sezaryan olmuştu 2.de oyuzden sezaryan düşünmüştür. Ssvd için yaralarımız çok taze bende göze alamam normal doğumu
:) nerdeyse 1 yıl arayla 2 doğum heyecanlı anneyle aynı zamanlarda doğum yapmıştık.
Benim kizim da tokluk sekerim yüksekti karnı 2 hafta önce iriydi biraz . Çatı muayenesinden sonra normal doğum uygun değil dedi devlet hastanesi öyle sezeryan oldum

Kızlar hayırlısıyla bize de 3 şubat dedi doktorumuz 🙏 hepimiz zamanında sağlıkla hayırla kucaklarımıza alalım inşallahhh🙏❤️
Canım haydi hayırlısı, seni ilk aylardan biliyorum benim gibi iğne kullanıyordun değil mi ? Bizim biraz riskli durumumuz vardı. Bak bugünlere geldik. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Onların yazışmalara yetişmek gerçekten zor oluyor patır patır her gün bir doğum ve tebrikler :) en son baktığımda çoğu planlı veya zorunlu erken sezeryan olmuşlardı ama 40 ı beklemeden normal doğum yapan da birkaç kişiye denk gelmiştim ama 40. Haftayı geçirip hala doğum yapmayan da 2 kişi vardı Allah hem onların hem de bizim yardımcımız olsun.
Ben her gün oğlanı tembihliyorum 38 sonrası diye umarım işe yarar 🤓
Ben Ocak anneleri grubuna da yazıyorum muhtemelen Ocak annesi olacagim için, onlar Aralıkta başladı doğurmaya özellikle bu hafta çok doğum oldu. Normal doğuran da var, sezaryen de var. Ama genelde 37-38.haftada geldi bebişler. Birkaç tane 39-40 haftalık kaldı.

:) nerdeyse 1 yıl arayla 2 doğum heyecanlı anneyle aynı zamanlarda doğum yapmıştık.
Benim kizim da tokluk sekerim yüksekti karnı 2 hafta önce iriydi biraz . Çatı muayenesinden sonra normal doğum uygun değil dedi devlet hastanesi öyle sezeryan oldum

Aa cok şaşırdım cnm valla bizim burdaki devlet ne yapar eder bi normal denerdi. İyi insanlara denk gelmek çok önemli gerçekten bosuna yormamislar seni sevindim valla

Sabahtab beri pispisliyorum ama Yok cok zod olucak benim icin sanirim🤦🏻‍♀️

Vallahi nerdeyse felc oluyo ayaklarım diyebilirim ama öbür türlü de asla uyumuyor ne olucak böyle anlamadim 🤷
Biraz zorlanirsin canım ama zamanla alışır şimdi kardeşleri de olucak huy da degistirirler bebeklerden çok büyüklerle ilgilenilmesi gerekicek 🙈

Canım haydi hayırlısı, seni ilk aylardan biliyorum benim gibi iğne kullanıyordun değil mi ? Bizim biraz riskli durumumuz vardı. Bak bugünlere geldik. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol kuzum benim evet hıbor kullanıyorum çok şükür allaha 35. Haftaya kadar geldik. Senin ne zaman bekleniyor doğumun

Bunlaeı görseydim chicco next to me yerine bunu alırdım anne yanı olması çok güzel ve geniş, benimki minnacık

Bunlaeı görseydim chicco next to me yerine bunu alırdım anne yanı olması çok güzel ve geniş, benimki minnacık
Ben de video izlerken gördüm, park yatak olması avantaj daha büyük olduğu için 4-5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Senin de ilk çocuk dimi? İlk olunca bazı şeyler bilmeden alabiliyoruz, olsun canım sağlıkla yatır büyüt bebeğini inş.

Ben de video izlerken gördüm, park yatak olması avantaj daha büyük olduğu için 4-5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Senin de ilk çocuk dimi? İlk olunca bazı şeyler bilmeden alabiliyoruz, olsun canım sağlıkla yatır büyüt bebeğini inş.
Cok saol canım, güle güle güzel günlerde kullan inşallah

Back
X