Ben de bugün 34+0 kontrolüme gittim

Herşey yolunda şükür bu zamanlarla ellerde ayaklarda şişmeler normal tansiyonun normalse dedi (1 haftadır düzgün çıkıyor şükür) tuzu azalt ödemin olmaması için dedi onu zaten tansiyondan korkuma azaltmıştım

az az ama sık ye aç hissetme kendini, gece uykudan uyandığında açsan yatmadan bir iki saat önce süt yulaf küçük bir elma şeklinde yiyebilirsin o hem seni tok tutar, akşam yemeklerini hafif yemeye çalış reflü için dedi.
Doğum kasılmalarımı tarif etti sanırım onu zaman zaman yaşadığım için ne olduğunu biliyorum. Ritmik olduğunda ve aralıkları yarım saat olduğunda bana haber ver ondan önce de su nişan gelirse de haberim olsun dedi.
Ultrason muayenesinde baş çapı 84 mm alt bacak boyu 66.5mm ve kilosu 2250g çıktı. İki haftada 500 gr almış oğlum

Baş aşağıya dönüktü biraz daha ilerlemiş doktorum annesi sen istemesen bile oğlun normal doğum ile gelmeye baya niyetli dedi. Doğuma kadar iç bacak kaslarını pelvik kaslarını sırt kaslarını kuvvetlendir, İlk doğumlarda ortalama 12 saatlik bir süreç güce ihtiyacın olacak dedi
Nst ye yine girdim ama oğlan orada yatınca hareketlense de kasılma hiç olmuyor akşamı bekliyor genelde ve 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı beni de
insanbuL
sen öyle deyince ben de heyecanlandım 40 ı beklemez değil mi haftasını geçip Mart’a kalır mıyım korkusu var bende