2021 Şubat Anneleri

Sislikten olabilir mi canım bnde de oluyor o kapatıp açarken özellikle sabahları
Aynen öyle benim de üç gündür var ama bu aralar çok arttı korkmaya başladım. Bebeğe bi tehlike yaratır mı? Bi önlem ilaç vs almak gerekir mi?
Sislikten olabilir mi canım bnde de oluyor o kapatıp açarken özellikle sabahları
Evet şişlik de var,sabahları daha çok ağrıyor.Daha önce başınıza gelmiş miydi?
Geçici bişey mi bu acaba,bebeğe bi riski tehlikesi var mıdır?

Günaydın kızlar. Ben ilk hamileliğimde çok az kilo aldım ödemim falan yoktu. Burda ayakkabım olmuyor diyen arkadaşa tansiyon falan mı acaba dedim. Dedim de şimdi ben öyle oldum. Bota zor giriyor ayağım eller ayaklar şiş kilom bir haftada 3 kilo arttı geceler uyku sıfır.
Hadi Doğum başlasın dedik ayıptır söylemesi ilişki oldu nasıl oldu bilemiyorum ama görev görevdir dedik. 🤣🤣 hiçbir etkisi olmadı hali hazırdaki kasılmalarım bile yok oldu. 40 ı devireceğiz herhalde

Aynen öyle benim de üç gündür var ama bu aralar çok arttı korkmaya başladım. Bebeğe bi tehlike yaratır mı? Bi önlem ilaç vs almak gerekir mi?

Evet şişlik de var,sabahları daha çok ağrıyor.Daha önce başınıza gelmiş miydi?
Geçici bişey mi bu acaba,bebeğe bi riski tehlikesi var mıdır?
Yok canım bebeğe bı zarari olmaz ödemden dolayı oluyor son zamanlar olur artık eline masaj yap bı sure sonra geçiyor

Günaydın kızlar. Ben ilk hamileliğimde çok az kilo aldım ödemim falan yoktu. Burda ayakkabım olmuyor diyen arkadaşa tansiyon falan mı acaba dedim. Dedim de şimdi ben öyle oldum. Bota zor giriyor ayağım eller ayaklar şiş kilom bir haftada 3 kilo arttı geceler uyku sıfır.
Hadi Doğum başlasın dedik ayıptır söylemesi ilişki oldu nasıl oldu bilemiyorum ama görev görevdir dedik. 🤣🤣 hiçbir etkisi olmadı hali hazırdaki kasılmalarım bile yok oldu. 40 ı devireceğiz herhalde
Benim de son 1 aydır iştahım felaket arttı 8 kg ile tamamlıcam herhalde derken 12 kg yu görmek üzereyim 🤭 İlişkiyi ben de denedim hafta başında pek bişey değişmedi 🙈 Sabah kalktığımda şişliğim çok oluyor gün içinde iniyor benim ama kilodan sanırım botlarım beni de sıktı. Senin de gün içinde şişlik iniyor mu?

3 şubat inşallah kuzum. Senin durumlar nasıl bişeyler okudum ama tam anlayamadım kan değerlern mi düştü senin başka hastaneye mi gideceksin
Sorma başıma gelenleri burdaki hastane yapamayız dedi PLT değerim düşük olduğu için..ozeldeki Dr u aradık o da bn yaparım dedi sanırım erken alcak bebeği daha da kanım düşmeden kaç haftaliktin su an sen

Benim de son 1 aydır iştahım felaket arttı 8 kg ile tamamlıcam herhalde derken 12 kg yu görmek üzereyim 🤭 İlişkiyi ben de denedim hafta başında pek bişey değişmedi 🙈 Sabah kalktığımda şişliğim çok oluyor gün içinde iniyor benim ama kilodan sanırım botlarım beni de sıktı. Senin de gün içinde şişlik iniyor mu?
İştah demeyin gencler o kadar diyet yaptım yine 83 u gördüm😩bilseydim hiç kismazdim🤣diyet bana göre değilmiş🤪

İyi hafta sonları güzel annelerim😍 hatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine😍doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..

Back
X