Cok teşekkür ederimsaglikla bi dogsaydi beklemekte zor bu sekilde surekli nst ye bağlıyorlar, karnim tok oldugu için hemen sezeryanada alamadilar
Allah yar ve yardmcn olsn canim
Nasilsin dogum gerceklesti mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederimsaglikla bi dogsaydi beklemekte zor bu sekilde surekli nst ye bağlıyorlar, karnim tok oldugu için hemen sezeryanada alamadilar
Sağlıkla gelsin meleklerSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Günümüz hemen hemen aynı sizinle Allah yardımcınız olsun son durum nedirSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
26 ocak 'ta olucak hayırlısıyla, 25 ocak 'ta covid testi vermeye gideceğim...Bi değişme olmazsa normali bekleyeceğiz, sizin 25 inde sezeryandı sanırım deil mi![]()
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Sağlıkla gelsinler inş. Benim oğlum 39+1 de geldi şimdi kız ama belirtilerim bir oluyor bir olmuyor. Kız erken gelir derler ya ona aldandım da gelmediKız bizimki son haftalar da insan ne yapacağını bilemiyor![]()
Aynen öyle benim de üç gündür var ama bu aralar çok arttı korkmaya başladım. Bebeğe bi tehlike yaratır mı? Bi önlem ilaç vs almak gerekir mi?Sislikten olabilir mi canım bnde de oluyor o kapatıp açarken özellikle sabahları
Evet şişlik de var,sabahları daha çok ağrıyor.Daha önce başınıza gelmiş miydi?Sislikten olabilir mi canım bnde de oluyor o kapatıp açarken özellikle sabahları
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğineCok teşekkür ederimsaglikla bi dogsaydi beklemekte zor bu sekilde surekli nst ye bağlıyorlar, karnim tok oldugu için hemen sezeryanada alamadilar
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsın yavrunu kucağına güzel haberlerini verirsin inşallahSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Ayy günlerimiz aynı.. Hayırlı rahat bi doğum olsun inşallahSuyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
Yok canım bebeğe bı zarari olmaz ödemden dolayı oluyor son zamanlar olur artık eline masaj yap bı sure sonra geçiyorAynen öyle benim de üç gündür var ama bu aralar çok arttı korkmaya başladım. Bebeğe bi tehlike yaratır mı? Bi önlem ilaç vs almak gerekir mi?
Evet şişlik de var,sabahları daha çok ağrıyor.Daha önce başınıza gelmiş miydi?
Geçici bişey mi bu acaba,bebeğe bi riski tehlikesi var mıdır?
3 şubat inşallah kuzum. Senin durumlar nasıl bişeyler okudum ama tam anlayamadım kan değerlern mi düştü senin başka hastaneye mi gideceksin
Benim de son 1 aydır iştahım felaket arttı 8 kg ile tamamlıcam herhalde derken 12 kg yu görmek üzereyimGünaydın kızlar. Ben ilk hamileliğimde çok az kilo aldım ödemim falan yoktu. Burda ayakkabım olmuyor diyen arkadaşa tansiyon falan mı acaba dedim. Dedim de şimdi ben öyle oldum. Bota zor giriyor ayağım eller ayaklar şiş kilom bir haftada 3 kilo arttı geceler uyku sıfır.
Hadi Doğum başlasın dedik ayıptır söylemesi ilişki oldu nasıl oldu bilemiyorum ama görev görevdir dedik.hiçbir etkisi olmadı hali hazırdaki kasılmalarım bile yok oldu. 40 ı devireceğiz herhalde
Sorma başıma gelenleri burdaki hastane yapamayız dedi PLT değerim düşük olduğu için..ozeldeki Dr u aradık o da bn yaparım dedi sanırım erken alcak bebeği daha da kanım düşmeden kaç haftaliktin su an sen3 şubat inşallah kuzum. Senin durumlar nasıl bişeyler okudum ama tam anlayamadım kan değerlern mi düştü senin başka hastaneye mi gideceksin
Suyum geldi benim 2:30 gibi acil geldik bakalim hayirlisi sabah sezeryan kismetse
İştah demeyin gencler o kadar diyet yaptım yine 83 u gördümBenim de son 1 aydır iştahım felaket arttı 8 kg ile tamamlıcam herhalde derken 12 kg yu görmek üzereyimİlişkiyi ben de denedim hafta başında pek bişey değişmedi
Sabah kalktığımda şişliğim çok oluyor gün içinde iniyor benim ama kilodan sanırım botlarım beni de sıktı. Senin de gün içinde şişlik iniyor mu?