2021 Şubat Anneleri

merhaba hatırladım tabiki Rabbim hayırlısını versin sanada cennette sefaatcin olsun minik kızın. Çok sağol yazdığın için herşeyin bir vakti var Rabbim bilir
Sağol cmm amin ins.. Tek tesellim cennette kavusucak olmak zaten.. Ins en güzel zamanda gelir mucizem 😍

Cennetteki güzel evladın şefaatçin olsun, Rabbim tez zamanda evlatla doldursun kollarını
, diğer evladına yaren olacak kardeşi gelsin inşallah hayırlısıyla🥰
Amin ins ne güzel dualar etmişsin öyle 😍 amin ins yavrumun kardesi gelir en güzel zamanda..

İyi hafta sonları güzel annelerim😍 hatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine😍doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
Rabbim tez zamanda senin de sağlıklı ve hayırlı bir evlat işe yüzünü güldürsün canım ☺️ İnşallah kavuşamadığın melek bebeğin de şefaatçin olacak ahirette. Sen de bizlere dua et inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, kavuşanlar da sağlıkla büyütsünler inşallah 🤲🏻

Bu arada sınavların nasıl? Çalışabiliyor musun hamileliğin son dönemlerinde?
Sınavlarım yarın bitecek iyi geçti. Online sınav ama çift kamera istiyorlar kopya çekemedim 😃 canım hiç ders çalışmak istemese de çalışıyorum. Son sınıfa geldim sabret diyorum kendime 😀
Bende şeker yok ama göbek çevresi büyük çıkıyor doktor tombiş demişti acaba bir sorun mu var ? Ne olabilir ki? Karacigerime falan bakmıştı da 🤷
Bende de iriydi, araştırıldı bir şey çıkmadı. yapısal olabilir dedi doktor. Ben de kafama çok takmadım.
Diyetimde muz, kaşar, çiğ kuruyemiş vardı. Amaaa en önemlisi yulaff. Çünkü benim bağırsaklar tembel kabızlık bende ömür boyu sorun. Hamilelikte de artınca yulaf lapası çok tükettim. Yulaf bebeğe çok kilo aldırıyormuş

burcusami burcusami Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip eder 🙏 kızlar dua istiyoruz 25 ocak anneleri olarak. Yarın malum sezeryanlarımız var. İnşallah sıkıntısız ameliyatlarımız olur 💖sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim

Aynen dua bekliyoruz🙏🙏
mew123 mew123 nie yazmiyisn ya

Bende de iriydi, araştırıldı bir şey çıkmadı. yapısal olabilir dedi doktor. Ben de kafama çok takmadım.
Diyetimde muz, kaşar, çiğ kuruyemiş vardı. Amaaa en önemlisi yulaff. Çünkü benim bağırsaklar tembel kabızlık bende ömür boyu sorun. Hamilelikte de artınca yulaf lapası çok tükettim. Yulaf bebeğe çok kilo aldırıyormuş
Bende de kabı var ömür boyunca ama şu kan hapı fena yaptı 🤦🤦🤦

Bende baya hamur işi yaptım yedim bilemiyorum ki belki o etki yaptı birde kırmızı et çok tükettim 🤔

burcusami burcusami Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip eder 🙏 kızlar dua istiyoruz 25 ocak anneleri olarak. Yarın malum sezeryanlarımız var. İnşallah sıkıntısız ameliyatlarımız olur 💖sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim
Hayırlı güzel sağlıklı doğumlar inşallah . Sağ salim bebislerinizi kucaklariniza alırsınız inşallah.

Kizlarr Kizlarr oğlum bugün kuvezden cıktı 10 düşmüş sarılık bol emzirme yapıcaz inşallah . Yarın gene kontrole falan çağırmışlar. Neyse çok mutluyum şuan.

Bütün gebe arkadaşlarım yavrularını sağ sağlı
Kucaklarina alıp bol bol.koklayip hasret gidersinler insallah

Kızlar yaa benim bi sıkıntım var bugün meydane geldi diyebilirim
Normalde günlük ped kullanamıyorum tahriş yaptığı için ama molped pamuklusunu çıkarmış görünce aldım çünkü son dönemde akıntım baya bi arttı dedim bişey yapmaz heralde
Ondan mı oldu bilmiyorum ama afedersiniz vajina dış kısımları fena acıyor tahriş olmuş gibi duş aldım daha da kötü oldı ne yapsam acaba 😣

Bide son günlerde çok şiştim her yerim ödem sanki
Bilek ağrısını her uyandığımda çekiyorum
Benim en çok ayaklarım şişti sanırım
Her gün azda olsa yürümeye çalışıyorum ve artık kendimi çoook ağır hissediyorum

Kızlar bide aşırı uyuyorum ben yaa bu normal mi bu dönemlerde

Son bi kaç gündür ikindi sonrası da uykum geliyor ki gece erken uyuyorum sabah namazdan sonra yine uyuyorum 10 11 bazen 12 bugün 12 de uyandım mesela 🙄

Ben sevindim adınıza... Kilo demek ki kan akişkanlığıyla alakalı 🤣🤣
Meyve tüketimin nasıl kuzum kana en rahat karışan şey vitamin mineral... Bunlarda meyvelerde mevcut. Benim kızda son haftalar meyve tüketimini azaltmamı istedi yaz döneminde meyve bol malum🤣 iki bebişin de karnı büyüktü haftasından öndeydi bazı şeyler de yapısal oluyor💪

Son bi kaç gündür ikindi sonrası da uykum geliyor ki gece erken uyuyorum sabah namazdan sonra yine uyuyorum 10 11 bazen 12 bugün 12 de uyandım mesela 🙄
Doğuma yakın kimisinde uyku durumu oluşur🥰

Canım anlattığına göre cildin hassas herhalde belki de pişik gibi birşey oldu sende. Bı dönemde sanırım tekrardan artışa geçiyor akıntı olayı bende aynı etkileri yaşıyorum 10 gündür. Pamuklu iç çamaşırını sık sık değiştirmenin en iyisi olduğunu söylemişlerdi.
Son iki gündür bende çok uyuyorum öğlenleri 4 saat uykum kesin var. Ne zamandır düzgün gece uykusu uyuyamamaktan vücuduma enerji yetmiyor diye düşünüyorum. Hep de böyle uyuduğumda oğlum büyüme atağı yapıyor sanki boyu kilosu artıp serpiliyor 🥰

Meyve tüketimin nasıl kuzum kana en rahat karışan şey vitamin mineral... Bunlarda meyvelerde mevcut. Benim kızda son haftalar meyve tüketimini azaltmamı istedi yaz döneminde meyve bol malum🤣 iki bebişin de karnı büyüktü haftasından öndeydi bazı şeyler de yapısal oluyor💪
Canım benim kızda öyle bir şey hiç olmadı hep haftasıyla uyumluydu oglanda göbek maşallah önde hep. Ama şu var kızda preklampsi vardı oglanda corasprin kullandım bir diğer vitaminlerden. Belki bunlar etkili olmuştur. Sağ salim dogsunlar🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X