2021 Şubat Anneleri

Benim de son 1 aydır iştahım felaket arttı 8 kg ile tamamlıcam herhalde derken 12 kg yu görmek üzereyim 🤭 İlişkiyi ben de denedim hafta başında pek bişey değişmedi 🙈 Sabah kalktığımda şişliğim çok oluyor gün içinde iniyor benim ama kilodan sanırım botlarım beni de sıktı. Senin de gün içinde şişlik iniyor mu?
Ben bu haftaya kadar 10 kilo almıştım bugün itibariyle 13 oldu. Daha da geçmesem bari. Sabah çok şiş uyanıyorum gün içinde azalıyor ama bitmiyor maalesef. İlişki de tırtmış kendimizi zorlamaya gerek yokmuş 🤣🤣🤣
İştah demeyin gencler o kadar diyet yaptım yine 83 u gördüm😩bilseydim hiç kismazdim🤣diyet bana göre değilmiş🤪
Ben de 85 gördüm bugün moralim sıfır kocamdan şişmanım😱
İyi hafta sonları güzel annelerim😍 hatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine😍doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte kucağını doldursun inş 💕
Bana tatlı kilo aldırıyor bebişe kilo aldıran şeyler başka. Tatlıyı bırakabilsem bi rahatlıcam ama 🙈
Ben de çok severim tatlıyı bir de 50 lik yüklemede şekerim çıktı 100 lük yapıldı o temiz çıktı ama diyabetli gibi beslen demişti doktorum
@burcusami Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip eder 🙏 kızlar dua istiyoruz 25 ocak anneleri olarak. Yarın malum sezeryanlarımız var. İnşallah sıkıntısız ameliyatlarımız olur 💖sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim
Ayyyy çok heyecanlı sen ve senin nezdinde yarın bebeklerine kavuşacak annelere hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim. İnş çok kolay olur hemen kalkıp toparlanırsınız
Kızlar yaa benim bi sıkıntım var bugün meydane geldi diyebilirim
Normalde günlük ped kullanamıyorum tahriş yaptığı için ama molped pamuklusunu çıkarmış görünce aldım çünkü son dönemde akıntım baya bi arttı dedim bişey yapmaz heralde
Ondan mı oldu bilmiyorum ama afedersiniz vajina dış kısımları fena acıyor tahriş olmuş gibi duş aldım daha da kötü oldı ne yapsam acaba 😣

Bide son günlerde çok şiştim her yerim ödem sanki
Bilek ağrısını her uyandığımda çekiyorum
Benim en çok ayaklarım şişti sanırım
Her gün azda olsa yürümeye çalışıyorum ve artık kendimi çoook ağır hissediyorum
Ped tahriş etmiştir kullanma bence. Nemlendir zeytinyağı ile o tahriş olan bölgeyi. Ben de çok şişim bu hafta durumum vahim. Bir de uyuman çok iyi dinlenmiş olursun. Ben gece yatamıyorum sabah 8 de uyumuşum mesela 10.30 civarı kalktım nasıl iyi geldi. Tadını çıkar. Tuzu azalt suyu çoğalt yürü birazda. Ben bunları deniyorum ama son haftam ya etki etmiyor ya. Kontrolde söyleyeceğim bu hafta doktora

Bende de kabı var ömür boyunca ama şu kan hapı fena yaptı 🤦🤦🤦

Bende baya hamur işi yaptım yedim bilemiyorum ki belki o etki yaptı birde kırmızı et çok tükettim 🤔
Hamur işi çok tembelleştiriyo bağırsakları. Klasik olarak her sabah ılık su ve kuru kayısım var standart. Buna rağmen kabızlık çekince aç karnına zeytinyağı içiyorum çözmek için. Bir de yulaf lapası kurtarıcım tabi.
Normalde günlük ped kullanamıyorum tahriş yaptığı için ama molped pamuklusunu çıkarmış görünce aldım çünkü son dönemde akıntım baya bi arttı dedim bişey yapmaz heralde
Ondan mı oldu bilmiyorum ama afedersiniz vajina dış kısımları fena acıyor tahriş olmuş gibi duş aldım daha da kötü oldı ne yapsam acaba 😣

Günlük ped hamilelikte asla önerilmez. Zaten normalde de önermiyor doktorlar. Kuruluk için parfümsüz peçete koyun derler. Ped nefes almıyor ve ıslak kalıyor enfeksiyona davetiye çıkarıyor

Kızlar karnımın üst kısımları yanıyor çok fena neden acaba bilen var mı yada benimle aynı durumda olan

İyi hafta sonları güzel annelerim😍 hatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine😍doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
Merhaba canım Allah istediğin vakitte hayırlısıyla sağlıkla bir bebek nasip etsin sana inş.♥️

Bişey demedi Dr ama başaşağı demişti sadece geçen hafta. Göbeğim indi mi anlamıyorum ki. Bana göre hep aynı 🤣🤪 37 de çatı muayenesi yapacak uygun mu diye normal doğuma.
Hmm benim ki pelvise yerleştirmiş kafasını. Anneme göre de göbeğim hafif indi. Benim doktor 38de çağırdı. Çatı muayenesi falan da demedi 🤷🏼‍♀️ bakalım ne kadar beklicez gelmesini

Bende de aynı sorun var ben çareyi sirkeli su ile taharet almada buldum baya rahatlatıyor. Kaşıntısı eğer çoksa trivazol vardı evde çok azıcık ondan sür demişti doktor onu sürüyorum. Bir saate normale dönüyor. Sirkeli suyu bırakma ama eğer kokulu ve peynir gibi parçacıklı ise fitil veriyor doktor. Son zamanlarda bu çok önemli ihmal etme. Cuma gittiğimde doktor beni özellikle tembihledi eğer koku varsa ve peynir parçalı bir hal aldıysa mutlaka fitil kullan dedi. Ben de hazırda aldım tutuyorum fitili zorlarsa kullanıcam.

Hmm benim ki pelvise yerleştirmiş kafasını. Anneme göre de göbeğim hafif indi. Benim doktor 38de çağırdı. Çatı muayenesi falan da demedi 🤷🏼‍♀️ bakalım ne kadar beklicez gelmesini
Yani normal doğum hiç belli olmuyor ama 38den önce olmaz sanırım. Ben aslında korkuyorum normalden bazı videolarda çocuk zorlanıyor çıkarken hava falan veriliyor O yüzden sezeryan daha mi iyi diye 🤔 düşünüyorum. Çatı muayenesi normal doğum düşünenlere yapılması gerekiyor diye duydum istersen sor dr.una. Herkes için hayırlısı olsun hepimizin az kaldı🙏

38de bebişin yüzü ne tarafa dönük ona bakıyor Nuran hanım. Eğer yüzünü görmezse iyi. Bende yüzünü görünce morali çok bozuldu 🤦🏻‍♀️ Ama internette araştırdım 38 ideal zaman olsa da dönmesi anlık birşeymiş her an dönebilirmiş yüzünü terse. Bir de çatı muayenesi yapmadı bana çok mutlu oldum korkmuştum ya yaparsa diye 🙈😅

Yani normal doğum hiç belli olmuyor ama 38den önce olmaz sanırım. Ben aslında korkuyorum normalden bazı videolarda çocuk zorlanıyor çıkarken hava falan veriliyor O yüzden sezeryan daha mi iyi diye 🤔 düşünüyorum. Çatı muayenesi normal doğum düşünenlere yapılması gerekiyor diye duydum istersen sor dr.una. Herkes için hayırlısı olsun hepimizin az kaldı🙏
Amin inşallah. 38de gideyim de sonraki kontrolde yapar herhalde. Bakalım zorunlu sezeryan diyene kadar normal doğumda direteceğim.

38de bebişin yüzü ne tarafa dönük ona bakıyor Nuran hanım. Eğer yüzünü görmezse iyi. Bende yüzünü görünce morali çok bozuldu 🤦🏻‍♀️ Ama internette araştırdım 38 ideal zaman olsa da dönmesi anlık birşeymiş her an dönebilirmiş yüzünü terse. Bir de çatı muayenesi yapmadı bana çok mutlu oldum korkmuştum ya yaparsa diye 🙈😅
36da görmedi yüzünü 38de de görmezse iyi 😊 senin kontrol ne zaman?

Bende de aynı sorun var ben çareyi sirkeli su ile taharet almada buldum baya rahatlatıyor. Kaşıntısı eğer çoksa trivazol vardı evde çok azıcık ondan sür demişti doktor onu sürüyorum. Bir saate normale dönüyor. Sirkeli suyu bırakma ama eğer kokulu ve peynir gibi parçacıklı ise fitil veriyor doktor. Son zamanlarda bu çok önemli ihmal etme. Cuma gittiğimde doktor beni özellikle tembihledi eğer koku varsa ve peynir parçalı bir hal aldıysa mutlaka fitil kullan dedi. Ben de hazırda aldım tutuyorum fitili zorlarsa kullanıcam.
Bende de aynı durum var. Benim bi şikayetim yok ama idrar kültüründe çıktı. Sirkeli su dedi.

Back
X