Tarihin belli mi?Benim sezeryan. makat geliş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarihin belli mi?Benim sezeryan. makat geliş
Ben varım canım ilk doğumum yalnız benim geç döllenme son sat 17 mayısa çekmişti doktor 21 şubat normal doğum tarihim. Sen de mi normal düşünüyorsunS Sosyologg_anne @Whiteswan34 @hayek
A allymcbeal Ve beenn.günlerimiz aynı. Normal doğum isteyeneniz var mı?
Benim de çok fena kaşıntı ve akıntı var, idrar kültürü verdim bişi çıkmadı ama senin derinde Bi bakteri var dedi doktor ne demek bilmiyorum. Sirkeli suyu tam nasıl sürüyoruz vajina içine gelecek mi yoksa sadece dışı mı38de bebişin yüzü ne tarafa dönük ona bakıyor Nuran hanım. Eğer yüzünü görmezse iyi. Bende yüzünü görünce morali çok bozulduAma internette araştırdım 38 ideal zaman olsa da dönmesi anlık birşeymiş her an dönebilirmiş yüzünü terse. Bir de çatı muayenesi yapmadı bana çok mutlu oldum korkmuştum ya yaparsa diye
![]()
Benimki de geç döllenme benim ki de ilk ve normal doğum inşallah. 2 mayıs sat 13 mayısa çekmişti. 17 şubat tahmini tarih. Ama o zamana kalmaz gibi geliyor. Durumlar ne sende bebeğin pozisyonu falan?Ben varım canım ilk doğumum yalnız benim geç döllenme son sat 17 mayısa çekmişti doktor 21 şubat normal doğum tarihim. Sen de mi normal düşünüyorsun
Peçete veya pamuğu ıslatıp normal taharet alıyorsun. 1 hafta her tuvaletteBenim de çok fena kaşıntı ve akıntı var, idrar kültürü verdim bişi çıkmadı ama senin derinde Bi bakteri var dedi doktor ne demek bilmiyorum. Sirkeli suyu tam nasıl sürüyoruz vajina içine gelecek mi yoksa sadece dışı mı
Bende de 36da görmemişti36da görmedi yüzünü 38de de görmezse iyisenin kontrol ne zaman?
Kafası aşağı dönmüş, nst ye girdim geçen hafta sancı çıkmadı ama annem karnımın aşağı indiğini söylüyo yakın doğum diyor, bende daha hiç hazır değilim İnş zamanında gelir. Kanala girmiş mi senin bebekBenimki de geç döllenme benim ki de ilk ve normal doğum inşallah. 2 mayıs sat 13 mayısa çekmişti. 17 şubat tahmini tarih. Ama o zamana kalmaz gibi geliyor. Durumlar ne sende bebeğin pozisyonu falan?
Ya birşey olmaz ondan. Ben oğlumu bir türlü doğuramadım 45 dakika ıkındım doğduğunda ağlamadı oksijen verdiler hemen ağladı 7 yaşında şimdi Allah ömür versinYani normal doğum hiç belli olmuyor ama 38den önce olmaz sanırım. Ben aslında korkuyorum normalden bazı videolarda çocuk zorlanıyor çıkarken hava falan veriliyor O yüzden sezeryan daha mi iyi diyedüşünüyorum. Çatı muayenesi normal doğum düşünenlere yapılması gerekiyor diye duydum istersen sor dr.una. Herkes için hayırlısı olsun hepimizin az kaldı
![]()
2 su bardağı suya 2 yemek kaşığı sirkeyi karıştır suyla nasıl taharet alıyorsan iç dış öyle yıka canım. Maşrapa kullanabilirsin evde varsa.Benim de çok fena kaşıntı ve akıntı var, idrar kültürü verdim bişi çıkmadı ama senin derinde Bi bakteri var dedi doktor ne demek bilmiyorum. Sirkeli suyu tam nasıl sürüyoruz vajina içine gelecek mi yoksa sadece dışı mı
Ya maşallah Allah uzun sağlıklı bir ömür versin. Ya işte benim de ilk olduğundan korkuyorum ağrıdan falan değil tek korkum bu.Ya birşey olmaz ondan. Ben oğlumu bir türlü doğuramadım 45 dakika ıkındım doğduğunda ağlamadı oksijen verdiler hemen ağladı 7 yaşında şimdi Allah ömür versin
Güzel şeyler düşün güzel olsun. Doğumun her türü zordur risk olabilir. İnsandan insan çıkıyor yani. Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşYa maşallah Allah uzun sağlıklı bir ömür versin. Ya işte benim de ilk olduğundan korkuyorum ağrıdan falan değil tek korkum bu.
Yürüyüş sıkıntı. Yürümeye çalışıyorum ama tek başıma göndermiyolar görümcemle gitsem pek oralı değil sevmiyo annemlere gidince kardeşimle çıkıyoruz. Bakalım ne dicek sana cuma günü 39 olmuşsun baya da gelmiş gününBende de 36da görmemiştiCuma tekrar kontrolüm var. 39. hafta olacağız o gün. Bol yürüyüş yap bende yürüyüşü 2 saate çıkardı.
Seninle aynıyız. Benim annem de öyle diyo. Evet çarşamba günü girmişti pelvis kemiklerinin arasına ama çok aşağıda değildi. Bol bol yürü insin dedi.Kafası aşağı dönmüş, nst ye girdim geçen hafta sancı çıkmadı ama annem karnımın aşağı indiğini söylüyo yakın doğum diyor, bende daha hiç hazır değilim İnş zamanında gelir. Kanala girmiş mi senin bebek
Baş ve boy ile orantılı bir sekilde ilerideyse bebeğin yapısal olarak iri olabilir canım. Zaten 2 haftaya kadar ileri olan durum normal kabul ediliyor. Doktorun söylerdi öyle olsaBende şeker yok ama göbek çevresi büyük çıkıyor doktor tombiş demişti acaba bir sorun mu var ? Ne olabilir ki? Karacigerime falan bakmıştı da![]()
İlk zamanlar uzun baba gibi diyordu ama sonradan boyuyla net konuşmadı. Evet ben göbek niye böyle diyince tombiş işte demiştiBaş ve boy ile orantılı bir sekilde ilerideyse bebeğin yapısal olarak iri olabilir canım. Zaten 2 haftaya kadar ileri olan durum normal kabul ediliyor. Doktorun söylerdi öyle olsa
Ben dışarı 2 gündür çıkıyorum o da eşim evde diye yoksa evin içinde volta atıyorum ben. Yarım saat odalarda dolanıp 5 dk dinleniyorum sonra yine.Yürüyüş sıkıntı. Yürümeye çalışıyorum ama tek başıma göndermiyolar görümcemle gitsem pek oralı değil sevmiyo annemlere gidince kardeşimle çıkıyoruz. Bakalım ne dicek sana cuma günü 39 olmuşsun baya da gelmiş günün
İyi hafta sonları güzel annelerimhatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine
doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
Çok Sağol canım. İnşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza. Her akşam dua ediyorum. Bekleyen herkese sağlıklı doğumlar nasip et Rabbim diye.Yarın doğumu olucak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kavuşursunuz inşallah yavrularınıza bizler size dua edicez sizde bizlere dua edin![]()
İnşallah canım artık bundan sonra hepimiz teker teker bebeklerimizi kucaklarimiza alicazÇok Sağol canım. İnşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza. Her akşam dua ediyorum. Bekleyen herkese sağlıklı doğumlar nasip et Rabbim diye.
Salı kontrol var heralde o zaman bir tarih verir doktorTarihin belli mi?