2021 Şubat Anneleri

İyi hafta sonları güzel annelerim😍 hatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine😍doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
canimmmmm ins.en en en hayirlisi zamanda cok beklemeden surpriz minigin konsun gobusune insalllaahhhhh amin.

Kaynanam doğuma gelecem diye tutturdu doğurasım kaçtı resmen😭😭 o kadar da dediğini yapan biri ki ,eşim yanımda olcak diye seviniyordum benim için hiç bi özel yanı kalmadı ☹️Saçımı başımı yolasım var

Kaynanam doğuma gelecem diye tutturdu doğurasım kaçtı resmen😭😭 o kadar da dediğini yapan biri ki ,eşim yanımda olcak diye seviniyordum benim için hiç bi özel yanı kalmadı ☹️Saçımı başımı yolasım var
banada gorumce yamayacaklardi pandemide almiyolar dedim kaldi😂

Benimki de tam tersi hastaneye bile en yakınlar (annem hariç kendileri ve benim ailemden bahsediyor)gelmesin gelen kapıdan bakıp çıksın diyor. Hastaneden sonra da eve de kimse gelmesin istiyorlar büyük oğlum için onu bile almaya çekiniyorlar onlardan oğluma bişey geçer sonra da bana geçer diye korkuyorlar. Ama bence bu kadarı da abartı herşeyin ortası olması lazım.

Benimki de geç döllenme benim ki de ilk ve normal doğum inşallah. 2 mayıs sat 13 mayısa çekmişti. 17 şubat tahmini tarih. Ama o zamana kalmaz gibi geliyor. Durumlar ne sende bebeğin pozisyonu falan?
Benimde geç döllenme normalde 26 nisandı 3 mayısa cekti doktorum. Hala belirtimiz yok😂

Yarın sezaryene girecek olanlar Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. +1 olmadan önceki son geceniz kızlar 🤗 Bize de bol bol dua edin. Ve bizi habersiz bırakmayın. Bizler de heyecanla bebişlerinizi kucaklamanızı bekliyor olacağız 🥰 En sağlıklı en kısa zamanda darısı da bizlere olsun inşallah 🤲🏻

Yarın sezaryene girecek olanlar Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. +1 olmadan önceki son geceniz kızlar 🤗 Bize de bol bol dua edin. Ve bizi habersiz bırakmayın. Bizler de heyecanla bebişlerinizi kucaklamanızı bekliyor olacağız 🥰 En sağlıklı en kısa zamanda darısı da bizlere olsun inşallah 🤲🏻
Ben insallah kendme gelir.gelmez.yazcam
Insallah

Kızlar nasıl geçiyor son günleriniz?
Neler hissediyorsunuz?
Ben kendimde sancı yoklayıp duruyorum 😅 Yalancı sancı bile olsa razıyım yoksa 40lı haftaları görecek gibiyim 🤭😂 Uykusuz geceler devam bende. Hepimizde son dönemlerde farklı belirtiler başladı sanırım. Sırayla doğumları takip ediyoruz 🤗

Sen neler yapıyorsun, nasılsın? Var mı sancı vs?

Back
X