- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Buna her zerremle katılıyorumBelki yanında bir bayanın kalması sana daha çok fayda sağlar canım kötü düşünme hemen üzme kendini.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna her zerremle katılıyorumBelki yanında bir bayanın kalması sana daha çok fayda sağlar canım kötü düşünme hemen üzme kendini.
Ben hic sormadim doktora 6 sene oldu bneim. Her devlet hastanesi yapiyo mu ki. Sezeryanliyim dedim hic sormadi bile cocuk kac yasinda diye. Direkt sezeryan dediKeşke doğurabilsem ama özelde ssvd olmam gerek o da biraz pahalı geliyor açık ası devlet 5 seneye kadar yapmıyor sezeryanlılara normal doğum
Artık dogsun ıstıyorum hareketlerim o kadar kısıtlandı ki cok sukur bu halime Allah daha kotusunden korusun bebek kanala inmedi benım 2. Gebelıgım yarın kontrolum var umarım ınmıstır acılma da olmustur basından beri nefes alamıyorum zaten uyku da yok bu gebelik ilki gibi gecmedı ınsallah saglıklı bir sekılde dogururuz hepimizKızlar nasıl geçiyor son günleriniz?
Neler hissediyorsunuz?
Buna her zerremle katılıyorumeşim kaldı, merhametli olsa da anlamıyor hasta bakımından. Çocuğu küvette alıp vermede koluma girip yürümede başarılıydı ama altını değişmedi üstünü giydiremedi ufacık olduğundan... O halimle ben kalkıp yaptım bunları
![]()
Rabbim bir avazda kurtarsın seni de @manifestootu da inşaallahMinnosum benm![]()
Benim stresli geçiyor ya suyun azalmış dedikleri günden beri 5 gün geçti ozeldeki doktoruma kalsa şimdiye 4 günlük olacaktık ama ben şehir hastanesine gittim oradaki doktor daha 39 u görür böyle giderse erken alınmasına gerek yok biraz daha dursun dedi ama yinede için tam rahat değil elim karnimda hareketlerini kontrol ediyorum surekliKızlar nasıl geçiyor son günleriniz?
Neler hissediyorsunuz?
Rabbim bir avazda kurtarsın seni de @manifestootu da inşaallahsağsalim kavuşun evlatlarınıza, kuş gibi hafif olsun ağrılarınız sancılarınız inşallah
![]()
Ben şuan çok stresliyim. Terör estiriyorum evdekilereKızlar nasıl geçiyor son günleriniz?
Neler hissediyorsunuz?
Bugün ayaklarım şişti ödem oluştu uyuşuyor canım. İlkinde de olduydu yarın kontrolde bakalım ne dicek Dr durumumuza.Insallah ben de snin gbi olurm.cok dua ediyorm
Bana 8deki ameliyat için yeme içme gece ikide son demişti. Ama öyle olmadı tabiInsallah ben de hemen kavusur odamda sarilirim
Canim ben ne zaman su iceyim.en son
Bi de sen naslsn agrilarn azaldimi
Yapmiyolarmis da ya Ankara ya İstanbul dedi de dr um da ayarladı plazma falan olması lazimmis ellerinde bnde tam çözemedim salı günü gidip günü kararlaştırcz senin ne zamandi tarih benim muhtemelen ya cuma ya da en geç pzt alırPeki müdahale ile bişey yapamıyolar mı? Senle aynıydık hemen hemen 37+2 yim şuan. Ne zaman alacaklarını söyledimi
Sorsan hasta yaşlı yürümek halimyok bana mı bakacak ben mi ona bakıcamBelki yanında bir bayanın kalması sana daha çok fayda sağlar canım kötü düşünme hemen üzme kendini.
Spinal mı olacaksin canım genel mi ?Insallah ben de hemen kavusur odamda sarilirim
Canim ben ne zaman su iceyim.en son
Bi de sen naslsn agrilarn azaldimi
Her namazimdam sonra dua ediyorum hepinize cnmRabbim tez zamanda senin de sağlıklı ve hayırlı bir evlat işe yüzünü güldürsün canımİnşallah kavuşamadığın melek bebeğin de şefaatçin olacak ahirette. Sen de bizlere dua et inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, kavuşanlar da sağlıkla büyütsünler inşallah
![]()
Evet ya bi yandan virüs bi yandan aile baskısı hamileliğimiz nasıl bi döneme denk geldiBenimki de tam tersi hastaneye bile en yakınlar (annem hariç kendileri ve benim ailemden bahsediyor)gelmesin gelen kapıdan bakıp çıksın diyor. Hastaneden sonra da eve de kimse gelmesin istiyorlar büyük oğlum için onu bile almaya çekiniyorlar onlardan oğluma bişey geçer sonra da bana geçer diye korkuyorlar. Ama bence bu kadarı da abartı herşeyin ortası olması lazım.
Amin ins cnm.. Hep ediyorum dua cnm sağlıkla kabusun insburcusami Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip eder
kızlar dua istiyoruz 25 ocak anneleri olarak. Yarın malum sezeryanlarımız var. İnşallah sıkıntısız ameliyatlarımız olur
sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim
Amin ins cnm benım sağol
Ya yok o kadar çabaladım kilo almıym bebek alsın ben fit kalayım diye ama maalesef kaderime yazılmış kilo şimdi bnde kara kara düşünüyorum hareket ve emzirmeyle vericez inşallahBen de 87 kuzum yaaa...dogumdan sonra dinç olsak bari de külçe gibi kalmasak...insallah vücuttaki depolanan yağlar sütümüze iner ve bebeğe transfer olur öyle emzirerek yavaş yavaş düzene gireriz.
Amin sağol cnm ins sizde saglikla kavusun yavrulariniza insBen bu haftaya kadar 10 kilo almıştım bugün itibariyle 13 oldu. Daha da geçmesem bari. Sabah çok şiş uyanıyorum gün içinde azalıyor ama bitmiyor maalesef. İlişki de tırtmış kendimizi zorlamaya gerek yokmuş
Ben de 85 gördüm bugün moralim sıfır kocamdan şişmanım
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte kucağını doldursun inş
Ben de çok severim tatlıyı bir de 50 lik yüklemede şekerim çıktı 100 lük yapıldı o temiz çıktı ama diyabetli gibi beslen demişti doktorum
Ayyyy çok heyecanlı sen ve senin nezdinde yarın bebeklerine kavuşacak annelere hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim. İnş çok kolay olur hemen kalkıp toparlanırsınız
Ped tahriş etmiştir kullanma bence. Nemlendir zeytinyağı ile o tahriş olan bölgeyi. Ben de çok şişim bu hafta durumum vahim. Bir de uyuman çok iyi dinlenmiş olursun. Ben gece yatamıyorum sabah 8 de uyumuşum mesela 10.30 civarı kalktım nasıl iyi geldi. Tadını çıkar. Tuzu azalt suyu çoğalt yürü birazda. Ben bunları deniyorum ama son haftam ya etki etmiyor ya. Kontrolde söyleyeceğim bu hafta doktora