2021 Şubat Anneleri

Buna her zerremle katılıyorum😑 eşim kaldı, merhametli olsa da anlamıyor hasta bakımından. Çocuğu küvette alıp vermede koluma girip yürümede başarılıydı ama altını değişmedi üstünü giydiremedi ufacık olduğundan... O halimle ben kalkıp yaptım bunları💪
Öyle mi diyorsun belki bu konularda haklı olabilirsiniz ,ama sorsan yürücek hali yok ,torun deyince kadın canavar kesiliyor ,anlıyorum onu da tek oğlunun ilk çocuğu oluyor ,kırk yıllık hasretine kavuşuyor hayırlısı artık bakalım o gün geldiğinde napıcam ben de

Merhaba hepinize. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah🙏 yukarıda el uyuşmaları ile mesajları görünce yazmak istedim. 37. Haftadayım bende son zamanlarda geceleri ellerimin uyuşup ağrımasına uyandım hep. Şu an geceleri elime atel takıp öyle uyuyorum. Biraz faydasını gördüm, benzer şikayetleri olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Allah şuan yaşadıklarınızın ecrini bol bol versin, sizi bundan daha hayırlısı ile lütuflandırsın inşallah. Rabbimin hazineleri öyle geniş ki gönlünüze göre olanı bir an evvel karşınıza çıkarsın inşallah, üzülmeyin🌹
Amin ins ne güzel dua etmissin😍saglikla kavusun ins bebeğinle😍

Kizlar bebeginin hareketleri azalan var mi?
Geceleri ozellikle uyandirirdi hareketiyle. 2 gecedir hic uyandirmiyor, bi tarafa toplanip duruyor, sabah kalkinca hareket etmeye basliyor ama eskisi gibi cok degil
Koca bir bardak portakal suyu iç canım sonra sakin bir odaya geçip soluna yat bebişi dinle. Son dönemlerimiz normaldir eminim. Yerleri daraldı bir de iş güç yaptıysan iyice yavaşlıyor hareketleri. Geçen hafta sonu 3 gün hareket yoktu bende de ağla ağla içim çıkmıştı korkudan. Ama iyiymiş çok şükür ben kendimi yormuşum. Doktor portakal suyunu özellikle her gidişimde vurguluyor.

Ben kendimde sancı yoklayıp duruyorum 😅 Yalancı sancı bile olsa razıyım yoksa 40lı haftaları görecek gibiyim 🤭😂 Uykusuz geceler devam bende. Hepimizde son dönemlerde farklı belirtiler başladı sanırım. Sırayla doğumları takip ediyoruz 🤗

Sen neler yapıyorsun, nasılsın? Var mı sancı vs?
DOKtoruna sorup adaçayı ahududu yaprağı çayı içebilirsin, çömelip yürüyebilirsin yerleri elinle silebilirsin,

Koca bir bardak portakal suyu iç canım sonra sakin bir odaya geçip soluna yat bebişi dinle. Son dönemlerimiz normaldir eminim. Yerleri daraldı bir de iş güç yaptıysan iyice yavaşlıyor hareketleri. Geçen hafta sonu 3 gün hareket yoktu bende de ağla ağla içim çıkmıştı korkudan. Ama iyiymiş çok şükür ben kendimi yormuşum. Doktor portakal suyunu özellikle her gidişimde vurguluyor.
Canim hareket ediyor aslinda ama oncekiler gibi hizli yada cok cok degil, kendini hissettiriyor bi sekilde ama daha cok kasiliyor sertlesiyor, onuda deneyeyim bakalim sagol cnm

DOKtoruna sorup adaçayı ahududu yaprağı çayı içebilirsin, çömelip yürüyebilirsin yerleri elinle silebilirsin,
Bunlar doğumu başlatıyor mu? İyi fikir hepsi, doktora sorarım Cuma’ya kadar bir hareket olmazsa. Şimdi de yürüyüş, pilates, squat ve hurma dörtlüsünü yapıyorum. İnşallah normal doğum olur 🤲🏻🤗

Canim hareket ediyor aslinda ama oncekiler gibi hizli yada cok cok degil, kendini hissettiriyor bi sekilde ama daha cok kasiliyor sertlesiyor, onuda deneyeyim bakalim sagol cnm
Hareketsizdi dedim ama bende de çok hafif hareketler vardı çok çok yavaşlamıştı. İnşallah birşey yoktur içini ferah tut. Portakal suyunu dene. 1-2 saate birşey değişmezse yine de yaz doktoruna ihmal etme canım.

Bugün ayaklarım şişti ödem oluştu uyuşuyor canım. İlkinde de olduydu yarın kontrolde bakalım ne dicek Dr durumumuza.
Her bebek farklıymış, kız hiç kusmadı bu kusunca yeniden acemilik yaşıyorum. Kızın gözü açıktı bu paso uyuyor acaba ii mi diye endişeleniyorum🤗 hiç öyle tecrübeliyim diyemicem bildiğin acemiyim, giydirirken bile ürküyorum. Kilo olarak evet iyi ama hafta olarak ufak küçücük geliyor gözüme😂

Ya ben onemmli deglm.minnosm iyi olsn da
Senn de 38de aldilar bi de benm kilosu da daha az
Cok.mu.minnak cdden ay ben bi de.acemym

Valla napıvam bilmiyorm ,bana ne gelicem diyor yasaktan anlamıyor ,eşim de kıyamaz o refakatçılıktan vazgeçer ben biliyorum,istediğim gibi doğuramıyorum bile ya
allah yardimcin olsun ne diyim。9 ay arayip sormazlar dusuk tehlikesi yatarsin acmisin susuzmusun demezler dogum zamani birden bebek sevecek damarlari tutar isin zor😏

Valla napıvam bilmiyorm ,bana ne gelicem diyor yasaktan anlamıyor ,eşim de kıyamaz o refakatçılıktan vazgeçer ben biliyorum,istediğim gibi doğuramıyorum bile ya
Canım sezeryan olmayacaksan günün belli olmaz demezsin sende aniden hastaneye gitmiş olursunuz olur biter😉

Kaynanam doğuma gelecem diye tutturdu doğurasım kaçtı resmen😭😭 o kadar da dediğini yapan biri ki ,eşim yanımda olcak diye seviniyordum benim için hiç bi özel yanı kalmadı ☹️Saçımı başımı yolasım var
Ne alaka yaa doğumda yanında? Mahremiyet diye birşey var canım ben hiç hoşlaşmam böyle şeylerden.
Doğumdan sonra görmek istiyorsa görsün de bırakın insanları biraz kendi hallerine, onlar talep ederlerse gidin. Kızım ihtiyacın varsa sakın çekinme deyin..

Back
X