2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Dün döllendi bugün hemen dondurmuşlar kuzu ben de burada hep okuyorum üç güne ulaşınca donduruldu falan diye bilemedim şimdi iyi mi kötü mü Ay amin baby çok sağ ol
Allah allah niye oyle bisey yaptılar ki acaba anlamadım benim 14 toplandi 9u dollendi onlarida 3. Gune kadar gozlemlediler 3.gun 7 tane kalmisti 5. Güne gidecek hepsi dediler 5.gun transfere gittim su an iki tanesinin kalitesi guzel digerlerini gozlucez toparlarlarsa onlarida dondurcaz dediler o 3 tanesen ikisini transfer ettiler birini dondurdular benim islemim bitti tam giyinmeye gidecek embriyoloji doktoru bi tane daha dondurduk geri kalanlari yarina kadar gozlucez dediler ertesi gunde 2 tane daha dondurduk dediler hemen ertesi gun niye dondurdular bilemedim sorsaydin keşke

Ayy ne biliyim o kadar heyecanlı ki o an aklıma bile gelmedi yemin ederim şimdi sorsam da artık fayda etmez çünkü dondurdular bile artık… Ama doktor dedi ki eğer olmazsa yine dondurduklarımızdan açıp gözlemliyicez falan hepsini aynı anda gözlemlemek istemiyoruz aralarından seçip gözlemliyoruz

Ondanda dondurmus olabilirler canım her hastanenin ilerlemesi farkli aynen gerek kaldigindan iclerinden en iyilerini secip cozdurup daha sonra gozlemlerler ona gore transfer ederler takma şimdi bunlara kafani insallah gobusundekiler tutunurda onlara uzunca bi sure ihtiyacın olmaz

Bakalım cuma günü transfer o günden itibaren de artık başka kafaya takıcak şeyler bulucaz bu beyni durdurmak imkansız senin nasıl gidiyor kuzu hangi aşamadasın?

Kötü değil benim sadece 2 tane toplanıyor böyle deyince sizler benim işim ne kadar zor onu anlıyorum
Hiç üzülmeyin önemli olan kalite 20 toplanıp hiç tutunmayan ya da döllenmeyenler var çok fazla…
Maşallah bende de dün oldu ama sadece 15 toplanmış onlarında 3ü zayıf çıktığı için 12si döllenmiş bugün öyle dediler ama sanki bana kötü mü diye düşündürttü emin olamadım
neresi kötü anlamadım? 12 tane döllenmiş yanlış anlamadıysam kötü olan bi taraf yok bence

Bakalım cuma günü transfer o günden itibaren de artık başka kafaya takıcak şeyler bulucaz bu beyni durdurmak imkansız senin nasıl gidiyor kuzu hangi aşamadasın?
Aynen oyle canim cok zor bi surec gercekten rabbim dusmanimi düşürmesin oralara ben transferimi oldum 5.gun iki tane bugun 9. Günüm cuma test gunum bekliyorum canim 5. Gunumse test yaptım zor gorunen bi çizgi gordum ama emin olamadim cokta etkilendim o yuzden bi daha testte yapmak istemedim cuma öğrenicem kanla sonucumu bakalım

biz mayıs ayında ikinci tedavi olduğu için indirimli 12 bin doktora 7 binde ilaçlara 19 bin ödeme yaptık ve o zaman sorduk ilave bir ücret olacak mı diye. kulaklarımla duydum ilk tüp bebek yaptırdığımız hastane için orası dondurma için aylık ücret alıyor bu hastane almıyor dediğini. o zaman söylemiş olsa bilsek hazırlıklı olurduk en azından.
eşimde madem telefonda konuşamıyoruz bende mail yazayım dedi ona güzel bir mail gönderdi ama 2 gündür ses yok. aslında kredi kartı ile yaptığımız ödemeler için fatura da kesmedi hani uğraşmak istersek her türlü uğraşırız ama şimdi öyle bir durumdayız ki stres yapmamamız lazım ama zaman da geçiyor bizi çok zor durumda bıraktı. süreci de düzgün takip etmedi o konuda da bütün itibarını kaybetti benim gözümde. amin inşallah bakalım pozitif sonuç alırsak bir nebze içimize su serpilmiş olur ne diyelim... burada olan yada olmayan çocuk hasretiyle yanan kim varsa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Hiç üzülmeyin önemli olan kalite 20 toplanıp hiç tutunmayan ya da döllenmeyenler var çok fazla…

neresi kötü anlamadım? 12 tane döllenmiş yanlış anlamadıysam kötü olan bi taraf yok bence
Evet doğru anlamışsınız ama bazı arkadaşların 25-30 yumurtası olmuş yani ortalama hakkında bi bilgim olmadığından bilmiyordum iyi mi kötü mü diye

Yaaa benim transfer olucağım gün güzel haberinizi alıcaksınız inşallah hiç kafanıza takmayın bence okuduğum kadarıyla evde yapılan testlerden edindiğimiz sonuçlar hele ki bu süreçte pek de sağlıklı değil hep değişkenlik gösteriyor. Ben inanıyorum bebişiniz sizinleeeeee evrene bunu bağıra bağıra söylemeliyiz

Söylüyorum valla inanki surekli elim karnimda konusuyorum elimde değil insallah ordalardir ikiside rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Amin, inşallah
Dilerim ilk seferde pozitif sonuç alırsınız
Transferiniz için şimdiden bol şans

Evet ilk denemeydi bazen ilkinde olmadığını duyuyorum inşallah bu defaya

Çok tatsız şeyler yaşamışsınız. Başlı başına zor bir süreç, bir de böyle durumlarla karşılaşmak ekstra yıpratıcı. Biz embriyo dondurma için ekstra bir ücret ödedik ama zaten başında verilen bilgi de bu yöndeydi. Dondurulmuş şekilde saklandığı sürece de yıllık bir ücreti var hatta.
Doktorunuzun daha şeffaf olması gerekirdi kesinlikle. Umarım pozitif sonuç alırsınız da o zaman insanın gözü pek görmüyor. Şu an transfer sonrası durumda ne yapmalı ben de şaşırdım. Sonuçta şimdi kendinize odaklanmanız, stresten uzak durmanız önemli. Fakat negatif sonuç alırsanız ve konunun o zaman üzerine giderseniz de sanki negatif sonuç yüzünden olay çıkarıyormuşsunuz gibi olacak. İki ucu da hoş değil yani. Eşinizin email yoluyla konuyu doktorunuza tekrar açması belki de en doğrusu olmuş, hem sonraya bırakmamış olursunuz, hem yazılı şekilde olması daha avantajlı. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah da bunların hepsi unutulur gider

Transfer edilecek tüp dondurması ücretsiz kalan embriyolar ücretli idi cnm. İsim versen yada baş harflerini yazsan en azından başkaları mağdur olmaz nice hayallerle gidiliyor nice şartlar içinde...

Doktorun ilgisiz olması gerçekten çok üzücü. Benim oluşan sonra 12 embriyom donduruldu ve 5 senelik ücret ödedik. Hastane o şekilde çalışıyormuş. İlk transferim ücretsiz şekilde yapıldı ama kimyasal işe sonuçlandı. Sonraki transferim ücretli oldu. Ama siz strese girmeyin bu dönemde. Herkes gönlünüzce olsun.

Kizlar benim cok fazla belim ağrıyo yaa sizde de oluyor mu önceleri omurga egikligim var ondan heralde dedim ama boyle sureklide belim ağrımazdi ki benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…