• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Defalarca histeroskopi olmus biri olarak söylüyorum agri esigim düşüktür normalde ilk ofis histerokobi olacagim zaman doktora yalvarmistim anestesi vermezseniz olmam diye cok inat ettim hatta tepindigimi biliyorum olmuycam diye bana bir igne vurdular agri kesiciyle karisik uyusturmuslar dedi doktor simdide olma goreyim azcik spekulum takilinca az acirya onun gibi bisey hisettim gerisi agri kesicininetkisiylehisetmedim. Demem o ki igne yapiliyorhisetmemen icin. Korkmaya değmezmiş dedim.
.
Vala sevindim ama bana yaparlar mı bilmiyorum sadece ağrı kesici verdiler o kadar

• Beğen
Reactions: Dei
Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal d

Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal dedi
Canım 7_8 olması lazım benim bildiğim o şekilde kabul ediliyor

• Beğen
Kızlar 3. Gün embriyosu ve bugün 5. gün günler ilerledikçe kalp atışım hızlanıyor ve hiçbir belirti yok belirti aramayın aramayın diyor herkes ama ne bileyim yaaa arıyorum sürekli zihnim kasıklarımda bı his var mı diye anlamadım ki
Hepimiz aynıyız inanan ki kendimi kontrol etmekten bi hal oluyorum😔 rabbim tez vakitte test gününe ulaştırsın ve güzel haberler aldirsin benimde 7. Günüm 13 Eylül de test yap denildi ama 12 si akşamı gidip yapcam en azından son iğneyi vurulmadan cok acıtıyor

• Beğen
Kızlar rahim kalınlığı trasfer için kaç olmalı benim şuna 5.6 dedi eğer salı günü kalın görmezsem trasfer iptal dedi
8 ve üstünü istiyorlardı sanırım.
Ben yanlış hatırlamıyorsam benim 13 falandı.
Sen şimdi ilaçları içip kontrole gideceksin zaten kalınlaşmış olacak. Transfere kadar kullandığın ilaçlarla daha da kalınlaşacak.

Hepimiz aynıyız inanan ki kendimi kontrol etmekten bi hal oluyorum😔 rabbim tez vakitte test gününe ulaştırsın ve güzel haberler aldirsin benimde 7. Günüm 13 Eylül de test yap denildi ama 12 si akşamı gidip yapcam en azından son iğneyi vurulmadan cok acıtıyor
Bende bir gün öncesi test gününden önce erken gebelik testi yapacağım kan sonucunu beklerken kalpten giderim herhalde 🤣🤣

Kızlar 3. Gün embriyosu ve bugün 5. gün günler ilerledikçe kalp atışım hızlanıyor ve hiçbir belirti yok belirti aramayın aramayın diyor herkes ama ne bileyim yaaa arıyorum sürekli zihnim kasıklarımda bı his var mı diye anlamadım ki
Aynı durumdayım 4. Gün ve hiç belirti yok Allah sonucumuzu güzel yapsın inşallah bu bekleme süreci çok zor

Yumurta naklide ayni tup bebek gibi vaalla. Hayirli ugurlu olsun insallah .herseyin caresi var gercekten yumurtan olmasa bile iyiki donasyon var
Amin canım 🙏 inslalah evet çok fazla bir farkı olmuyor tüp bebekle zaten tek farkı para çok fazla ödüyorsun devlette yapmıyorlar .inşallah bir an öncede caresi bulunur bir sorun çıkmaz bu üçüncü emriyo transferim olucak Kasım ayında bir sıkıntı çıkmazsa

• Beğen
Back
X