2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende bunu kullanıyorum çok memnunum 75 tl ye almıştım ben

Bende kuzenimle bunu konuştum bugün. Çoğu takviyeyi bile almamış, doğru düzgün test yapmamıslar tam gününde doğdu iki çocuğuda. Yediklerimiz kesin etken. Acaba erken doğum riski olan ya da doğum yapan hamişlerimizin corona aşısı veya yakalanma durumu var mıydı da etkiledi?

yani evet çok haklısınız bende yazarken aynı şeyi düşündüm yediklerimiz içtiklerimiz soluduğumuz hava bile değişti bebeklerde onun için bu durumda olabilir

Ay kuzum hadi gözünüz aydın. Tebrik ederim, sağlıkla büyütün yavrunuzu. Tez zamanda toparlanıp evinize dönün inşallah

Çok sevindim kucağına alında stresin bitmiştir

Gozunuz aydin saglikla buyusun

Allah anali babali saglikla buyutsun canim . Uzun sürdü sürec biliyorum ama dogumun nasil oldu, kolay olmustur Insallah

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla eve gitmekte nasip olsun inşallah

Dimii insani cok dusunduruyor bu durumm, benimde mesela cevrem ailem hep hollandada, onlarin hicbiri ne testler yaptirdi ne asi yaptirdi nede seker yuklemesi yaptirdi, ailemde surekli bi hamis biri vardir illakii ve hepside gununde dogum yapti veya 3/4 gun oynamistir en fazlaa.

Bide tuhafima giden sey hollandada teklif bile edilmiyor bu tetanoz mesela, veya her ay kontrole bile almiyorlar.. turk hekimlerine guvenim sonsuzz o tartisilmaz kiyaslanamazda avrupayla ama bu hamilelerden istediklerini fazla buluyorum burda maleseff.

Ben corona asisida olmadim, masallah diyimm hic hastalanmiyorumda kac senedir, corona gecirmeme ragmen

Bilmiyorum vallaa hersey cok tuhaflasti kime neye inanacagina bilemiyor insan bazen.

Gozun aydin olsun canimm, allahim anali babali buyutsun insaAllah

Aa pardon canm yurtdışında olduğunu kaçırmışım. Hayırlısı olsun hakkında inşallah

Yaa benim de eşim çok horluyor. Bebek doğunca ne yapacağım bilmiyorum. Bebek sürekli uyanır o sese. Biz de geçen sene horlama için buhar makinesi aldık ama pek faydası olmadı. Nem ölçer de var odanın nemi yüzde olarak hiç artmadı. Niye artmıyor anlamıyorum. Makine de şu

Ya demi yurt dışında yaşayan arkadaşlar az ultrasona girdiklerini söylerken biz 4 haftayı zor ediyorduk ne durumdalar diye. Bi açıdan iyi diğer açıdan kötü demek ki. Ben aşı olmadım, hastalıkta geçirmedim ama adeta osuruktan nem kapan yapım var. Rubella korkusu beni mahvetti işte. Hala bile korkuyorum sağlıklı doğar inşallah bir şey çıkmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…