- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.961
Kesinlikle ebeyi dinle benim doktorum üstüne basa basa uyuyan bebeği uyandırmak çok yanlış dedi kaldı ki kilosu çok iyi benim 4 kilo civarıydı 2. Ay kontrolünde daha yeni 5i geçmiştir. 6 saat idare eder dedi doktor ben hep öyle alarm kuruyorum uyuyunca ama daha fazla da kendisi uyumuyo zaten. bütün gece uyumayan bı bebe oldugi için sabaha uyuyo 6 saat.Selam kızlar biz de 9 gibi 2. Ay aşımızı olduk. Çok ağladı yavrum yapılırken ama sonrasında bu saate kadar aşırı huysuzluk olmadı. Ateş falan yok şimdilik. Ama uyumadı bu saate kadar. Şimdi dalar gibi oldu bakalım. İlacı huzursuzlanırsa vereyim mi ateşi çıkmasa bile?
Bu arada 59 cm 5 700 çıktı kilosu kıyafetleriyle. Sağlık ocağındaki doktora gece uyandırıp emzireyim mi dedim uzun süre aç kalmasın uyandır dedi. Aşağıda ebe gelişimi güzel bırak uyusun uyusun da büyüsün dedi. Ebenin de dediğini dinleyesim var![]()
38 ateş olunca ver dediler banaKimisi de huzursuz olursa ver demiş. Neye göre hareket edeceğimi şaşırdım
3.ayda yaptıracagiz yan etkileri hiç duymadım ben ama çok bilgim yok yaşamayız inşallah en azından tek o yapılacak o gün diye seviniyorum. 2.ay aşısı zordu çünküKızlar rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Oral veriliyor sanırım. Yan etki vb yaşadınız mı?