- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.301
Ben evde dinlendim zor geçti benim baya iki sene önceki covid geçirdiğimde hastanelik olmuştum bunda da öksürükte oldu benim bal süt yada bal zencefil karışımı yedim pekmeze karabiber döktüm bi kaşık ondan yedim burda bi arkadaş kestane balı dedi o öksürüğüme iyi geldi sadece bi kaşık tükettim korktum sarımsak limon atabileceğim çorbalar yaptırdım onu içtim birde yeşil biber ve tereye limon sıkıp sıkıp yedim başka bişey yiyemiyordum yarın randevum var benimde inşallah bebeğim iyidirNe yaptın canım bize de destek olsun. Bol meyve yedim bol su içtim. Yarın evde sağlık çağırıp bağışıklık için serum taktırayım dedim. Başka bir şey gelmedi aklıma
Ateşim Max ağız içi 37 vücut 36.5. yani yok. Öksürüğüm şu anda yok. Ağrım da yok. Pozitif olduğumu bilmesem grip oldum derim. Burnum akıyor. Bi de boğazım çok tahriş olmuş durumda. Bol su içip meyve yiyorum. Tat koku sıkıntım da yok. Bakalım umarım ağırlaşma olmadan böyle geçer gider. Yine 6 saatte bir parol alıyorum ateşi önlesin diye.Ben evde dinlendim zor geçti benim baya iki sene önceki covid geçirdiğimde hastanelik olmuştum bunda da öksürükte oldu benim bal süt yada bal zencefil karışımı yedim pekmeze karabiber döktüm bi kaşık ondan yedim burda bi arkadaş kestane balı dedi o öksürüğüme iyi geldi sadece bi kaşık tükettim korktum sarımsak limon atabileceğim çorbalar yaptırdım onu içtim birde yeşil biber ve tereye limon sıkıp sıkıp yedim başka bişey yiyemiyordum yarın randevum var benimde inşallah bebeğim iyidir
İnşallah hafif bi şekilde atlatacaksın canım tedbirli olmak güzel bi iki güne bişeyin kalmaz inşallahAteşim Max ağız içi 37 vücut 36.5. yani yok. Öksürüğüm şu anda yok. Ağrım da yok. Pozitif olduğumu bilmesem grip oldum derim. Burnum akıyor. Bi de boğazım çok tahriş olmuş durumda. Bol su içip meyve yiyorum. Tat koku sıkıntım da yok. Bakalım umarım ağırlaşma olmadan böyle geçer gider. Yine 6 saatte bir parol alıyorum ateşi önlesin diye.
Kuzu benim pusetim yok her şey sıfırdan alınacak. Ama travel almayı düşünmüyorum. Çok ağır ve bagajda yer kaplaması sebebiyle uzun süre kullanılmaması vs. Bi kabin bi de puset alıp bu işi halledeyim diyorum sizce mantıklı mı yaAlmadım daha erken diye ama benim geçen seneden kalma pusetim olduğu için travel sistem almayacağım çok fazla para vermeden uygun yollu bir model peşindeyimbaston(chicco lite way 3) veya kabin(Kraft, elele, Pierre cardin, joie) bu markalar fena yorumlar almamış incelenebilir ama eğer pusetim olmasaydı joieden travel sistem alırdım
Bana bir yerden bebek arabası gelecek. Az kullandık dediler annemin bir tanıdığı baya afili bir şey, mima mı ne markası. Eğer içime sinerse temizse onu kullanırım. Ama eğer beğenmezsem Ben de kabin alacam. Mamas papas airo alacaktım ama çok artmış fiyatı, ona benzer bir şey arıyorum. Hem dw apartla sayesinde travel oluyorKuzu benim pusetim yok her şey sıfırdan alınacak. Ama travel almayı düşünmüyorum. Çok ağır ve bagajda yer kaplaması sebebiyle uzun süre kullanılmaması vs. Bi kabin bi de puset alıp bu işi halledeyim diyorum sizce mantıklı mı ya
Kuzu ben de onları çok beğeniyorum ama fiyatları çok fazla asla alamam max 5 bin falan bakıyorum. Şimdi bizim bebeler allah nasip ederse kış bebesi olacak ya zaten ben ankarada yaşıyorum çok soğuk bi yer ilk üç ay bebeyi koyup bebek arabasına gezdirebileceğimi sanmıyorum ondan direkt kabin düşündüm tam yatan kabinlere de de üç aylık bebek konur bence ekstradan da puset alırım dedim. Mantıklı mı sence ya da sizce? Fikirlerinize ihtiyacım varBana bir yerden bebek arabası gelecek. Az kullandık dediler annemin bir tanıdığı baya afili bir şey, mima mı ne markası. Eğer içime sinerse temizse onu kullanırım. Ama eğer beğenmezsem Ben de kabin alacam. Mamas papas airo alacaktım ama çok artmış fiyatı, ona benzer bir şey arıyorum. Hem dw apartla sayesinde travel oluyor
Mantıklı bence canım, mayısa kadar arabayla gezdiremeyiz. Diğer yerlere otomobille götürürüm zaten kışın pusete koyup. Benim arabamın bagajı çok büyük değil o yüzden kapanınca minimum küçülen bir şey arıyorumKuzu ben de onları çok beğeniyorum ama fiyatları çok fazla asla alamam max 5 bin falan bakıyorum. Şimdi bizim bebeler allah nasip ederse kış bebesi olacak ya zaten ben ankarada yaşıyorum çok soğuk bi yer ilk üç ay bebeyi koyup bebek arabasına gezdirebileceğimi sanmıyorum ondan direkt kabin düşündüm tam yatan kabinlere de de üç aylık bebek konur bence ekstradan da puset alırım dedim. Mantıklı mı sence ya da sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var
ben pierre cardin vovo aldım kabin boy 3500₺.Kuzu ben de onları çok beğeniyorum ama fiyatları çok fazla asla alamam max 5 bin falan bakıyorum. Şimdi bizim bebeler allah nasip ederse kış bebesi olacak ya zaten ben ankarada yaşıyorum çok soğuk bi yer ilk üç ay bebeyi koyup bebek arabasına gezdirebileceğimi sanmıyorum ondan direkt kabin düşündüm tam yatan kabinlere de de üç aylık bebek konur bence ekstradan da puset alırım dedim. Mantıklı mı sence ya da sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var
Ben activia probiyotik tuketiyodum canim ise yariyoduFena kabızlıkla mücadele ediyorum. Her türlü öneriye açığım. Kayısı yemekten kayısı ağacı çıkacak içimde yok anacım
ben de 2 gün fena çektim. çok yedim yedim şiştim ama çıkış yoktuFena kabızlıkla mücadele ediyorum. Her türlü öneriye açığım. Kayısı yemekten kayısı ağacı çıkacak içimde yok anacım
Hic biseyKızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun
Emzik , hastane çıkışı setleri , zıbın aldım ama her şey çok pahalı parça parça alıp biriktirmek lazımKızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun
Ben yarın vereceğim kontrolüm var.Kizlar afp mom testi yapildimi sizlere kan verdiniz mi bunun icin
Çok geçmiş olsun canım inşallah böyle ateşsiz rahat rahat geçecek içini ferah moralini Yüksek tutAteşim Max ağız içi 37 vücut 36.5. yani yok. Öksürüğüm şu anda yok. Ağrım da yok. Pozitif olduğumu bilmesem grip oldum derim. Burnum akıyor. Bi de boğazım çok tahriş olmuş durumda. Bol su içip meyve yiyorum. Tat koku sıkıntım da yok. Bakalım umarım ağırlaşma olmadan böyle geçer gider. Yine 6 saatte bir parol alıyorum ateşi önlesin diye.
Ben de puset, park beşik, küvet seti, tırnak makası, saç fırçası, süt saklama poşeti, göğüs pedi ve lansinoh göğüs ucu kremi var bunları almışım şimdi gözümü bebek arabasına diktim ama erken diye elim almaya gitmiyorKızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun
O zaman benim gibi yap canım pusetini ayrı bebek arabanı da ayrı al ben puseti geçen sene baby plus marka e bebekten almıştım kabin boy 3500 civarı bir model alacağım gayet mantıklıKuzu benim pusetim yok her şey sıfırdan alınacak. Ama travel almayı düşünmüyorum. Çok ağır ve bagajda yer kaplaması sebebiyle uzun süre kullanılmaması vs. Bi kabin bi de puset alıp bu işi halledeyim diyorum sizce mantıklı mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?