2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ne yaptın canım bize de destek olsun. Bol meyve yedim bol su içtim. Yarın evde sağlık çağırıp bağışıklık için serum taktırayım dedim. Başka bir şey gelmedi aklıma
Ben evde dinlendim zor geçti benim baya iki sene önceki covid geçirdiğimde hastanelik olmuştum bunda da öksürükte oldu benim bal süt yada bal zencefil karışımı yedim pekmeze karabiber döktüm bi kaşık ondan yedim burda bi arkadaş kestane balı dedi o öksürüğüme iyi geldi sadece bi kaşık tükettim korktum sarımsak limon atabileceğim çorbalar yaptırdım onu içtim birde yeşil biber ve tereye limon sıkıp sıkıp yedim başka bişey yiyemiyordum yarın randevum var benimde inşallah bebeğim iyidir

Ateşim Max ağız içi 37 vücut 36.5. yani yok. Öksürüğüm şu anda yok. Ağrım da yok. Pozitif olduğumu bilmesem grip oldum derim. Burnum akıyor. Bi de boğazım çok tahriş olmuş durumda. Bol su içip meyve yiyorum. Tat koku sıkıntım da yok. Bakalım umarım ağırlaşma olmadan böyle geçer gider. Yine 6 saatte bir parol alıyorum ateşi önlesin diye.

İnşallah hafif bi şekilde atlatacaksın canım tedbirli olmak güzel bi iki güne bişeyin kalmaz inşallah

Günaydın güzel anneler birkaç gündür yoğunluktan arada bakıp çıkıyordum foruma yazamadım bir türlü. Hastalanan annelerimize acil şifalar diliyorum. Hastalık eskisi gibi değil deniyor inşallah en kısa sürede hayirlisiyla atlatirsiniz bizimde 2 gündür düğün vardı eşimin kuzeni evlendi çok yakınlar mecbur 2 gündür gelen giden agarladik. Çok korkuyorum bende kovid olduysam diye. Bu zamana kadar yakalanmadim ama şuan bu kadar artmisken düğün olayi kötü oldu. Şu süreci sağ salim atlatalım hepimiz inşallah

Fena kabızlıkla mücadele ediyorum. Her türlü öneriye açığım. Kayısı yemekten kayısı ağacı çıkacak içimde yok anacım

Kuzu benim pusetim yok her şey sıfırdan alınacak. Ama travel almayı düşünmüyorum. Çok ağır ve bagajda yer kaplaması sebebiyle uzun süre kullanılmaması vs. Bi kabin bi de puset alıp bu işi halledeyim diyorum sizce mantıklı mı ya

Bana bir yerden bebek arabası gelecek. Az kullandık dediler annemin bir tanıdığı baya afili bir şey, mima mı ne markası. Eğer içime sinerse temizse onu kullanırım. Ama eğer beğenmezsem Ben de kabin alacam. Mamas papas airo alacaktım ama çok artmış fiyatı, ona benzer bir şey arıyorum. Hem dw apartla sayesinde travel oluyor

Arkadaşlar malum maaşlara zam geldi yavaş yavaş her ürüne zam gelecek. Ben artık ufaktan alışverişlere başlama kararı aldım şu an alamazsam sonrasında hiç alamayacak gibiyim.

Dün gece babybjörn anakucağının muadili olan markadan ana kucağı siparişi verdim.

Bugün de eşim hazır çalışmıyorum bebek arabalarını gezelim dedi.

Soruma gelince bebeğe hiç travel almadan direkt kabin boy bebek arabası almayı düşünüyorum mantıklı mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Tecrübesi olan annelerin deneyimleri neler? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kuzu ben de onları çok beğeniyorum ama fiyatları çok fazla asla alamam max 5 bin falan bakıyorum. Şimdi bizim bebeler allah nasip ederse kış bebesi olacak ya zaten ben ankarada yaşıyorum çok soğuk bi yer ilk üç ay bebeyi koyup bebek arabasına gezdirebileceğimi sanmıyorum ondan direkt kabin düşündüm tam yatan kabinlere de de üç aylık bebek konur bence ekstradan da puset alırım dedim. Mantıklı mı sence ya da sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var

Mantıklı bence canım, mayısa kadar arabayla gezdiremeyiz. Diğer yerlere otomobille götürürüm zaten kışın pusete koyup. Benim arabamın bagajı çok büyük değil o yüzden kapanınca minimum küçülen bir şey arıyorum

ben pierre cardin vovo aldım kabin boy 3500₺.
ilk aylar kullanamam diye düşündüm. kumaşı vs çok hoşumuza gitti, en önemlisi tekerlek çok sağlam ve kapandığında küçük bir bavul oluyoe. öncesinde beğendiğim modelleri youtube dan inceleyip sonra yorumları okudum. kabin boy düşünenlere tavsiye ederim. babymall mağazasından uyguna aldım internette daha pahalıydı.

Fena kabızlıkla mücadele ediyorum. Her türlü öneriye açığım. Kayısı yemekten kayısı ağacı çıkacak içimde yok anacım
ben de 2 gün fena çektim. çok yedim yedim şiştim ama çıkış yoktu
sonra ayak altına az masaj yaptım. özellikle topuk kısmının az üstü ayağın ortasına. tavsiye ederim. ılık duş da iyi geldi. sonrası mutluluk

Kızlar hasta olanlara tekrardan acil şifalar ben hamile değilken kovid atlattım ama çok fenaydı şimdi etkisi çok yok diyorlar.Bebeğini hissetmeyenler bende aynı durumdayım 15 gün oldu hiç hissedemiyorum bir an önce görselde rahatlasam

Çok geçmiş olsun canım inşallah böyle ateşsiz rahat rahat geçecek içini ferah moralini Yüksek tut
Kızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun
Ben de puset, park beşik, küvet seti, tırnak makası, saç fırçası, süt saklama poşeti, göğüs pedi ve lansinoh göğüs ucu kremi var bunları almışım şimdi gözümü bebek arabasına diktim ama erken diye elim almaya gitmiyor
O zaman benim gibi yap canım pusetini ayrı bebek arabanı da ayrı al ben puseti geçen sene baby plus marka e bebekten almıştım kabin boy 3500 civarı bir model alacağım gayet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…