- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.321
Bizim de bizde bagajda lpg de çok yer kaplıyoMantıklı bence canım, mayısa kadar arabayla gezdiremeyiz. Diğer yerlere otomobille götürürüm zaten kışın pusete koyup. Benim arabamın bagajı çok büyük değil o yüzden kapanınca minimum küçülen bir şey arıyorum
Canım o benim de aklımda peki üst tentesi tam kapanıyor mu bi arkadaşım kafamı çok karıştırdı onun tam kapanması lazım çocuğu rüzgar çok rahatsız ediyor tam kapadığında rüzgardan korumuş olursunuz dedi o da önemli bi detayben pierre cardin vovo aldım kabin boy 3500₺.
ilk aylar kullanamam diye düşündüm. kumaşı vs çok hoşumuza gitti, en önemlisi tekerlek çok sağlam ve kapandığında küçük bir bavul oluyoe. öncesinde beğendiğim modelleri youtube dan inceleyip sonra yorumları okudum. kabin boy düşünenlere tavsiye ederim. babymall mağazasından uyguna aldım internette daha pahalıydı.
Puset ne aldın canımben pierre cardin vovo aldım kabin boy 3500₺.
ilk aylar kullanamam diye düşündüm. kumaşı vs çok hoşumuza gitti, en önemlisi tekerlek çok sağlam ve kapandığında küçük bir bavul oluyoe. öncesinde beğendiğim modelleri youtube dan inceleyip sonra yorumları okudum. kabin boy düşünenlere tavsiye ederim. babymall mağazasından uyguna aldım internette daha pahalıydı.
O ne ve ne için yapılıyor canımKizlar afp mom testi yapildimi sizlere kan verdiniz mi bunun icin
Puset ne aldın canımben pierre cardin vovo aldım kabin boy 3500₺.
O ne ve ne için yapılıyorKizlar afp mom testi yapildimi sizlere kan verdiniz mi bunun icin
Canim doktor acikladi ama netteki tanimi su sekilde ben kan verdim sonucumda güzel cikti cok şükürPuset ne aldın canım
O ne ve ne için yapılıyor
Yok canım doktorum istemedi ben de hiç üzerinde durmadımKizlar afp mom testi yapildimi sizlere kan verdiniz mi bunun icin
yaptirdim ben guzel cikti sonuc cok şükürBen yarın vereceğim kontrolüm var.
puset yengem verdi hastane çıkışı için onu kullanacağız. tentesi tam kapanmıyor, tam kapanan çok görmedim ama bana yeterli gibi geldi. tabi çok tecrübeli değilim o yüzden yorum yapamıyorum. videolardan bakarsan birebir aynısı.Puset ne aldın canım
O ne ve ne için yapılıyor
Bizim ense kalinligi bikere yüksek cikmisti 2li testte sonra geriledi fetal dna da guzel cikti ama doktor yinede yapalim dedi yaptırdıkYok canım doktorum istemedi ben de hiç üzerinde durmadım
İkili testin riskli mi çıkmıştı ? Bir de istersen fetal DNA yaptır tabi bu biraz maddi duruma bağlı umarım bir şey çıkmazKızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Canim burda 2li test olsun baska syler olsun cogu kisi icin bu tarz syler soylendi sonrasinda guzel sonuclar cikti canını sikma doktorda demis eriyor cogu diye gönlünü ferah tut sapasağlam saglicakla dogacak insallag bebisin❤Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Cok gecmiş olsun bir perinatologa gitmeni öneririm için rahatlar belki insallah sıkıntı cıkmaz içini ferah tutKızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Kuzum nettede ilerleyen haftalarda yok oluyor yazmış gönlünü ferah tut inşallah erir gider.Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Canım detaylıya niye gitmiyorsun ? Detaylıdaki gibi bakılmaz hiçbir doktor o kadar bakmaz yani. Detaylı ultrason yaklaşık 45 dk sürüyorMerhaba kızlar Hastalara geçmiş olsun diyorum Kızlar yarın kontrole gidicem doktor detaylı bakar dimi organlara vs sorun çıkmazsa ayriyetten detaylı ultrasona girmek istemiyorum ins birşey olmaz
İkili test yaptırmadım canım ense kalınlığı falan normaldiİkili testin riskli mi çıkmıştı ? Bir de istersen fetal DNA yaptır tabi bu biraz maddi duruma bağlı umarım bir şey çıkmaz
İnşallah canımmm herkesin bebeği sağlıkla gelsinCanim burda 2li test olsun baska syler olsun cogu kisi icin bu tarz syler soylendi sonrasinda guzel sonuclar cikti canını sikma doktorda demis eriyor cogu diye gönlünü ferah tut sapasağlam saglicakla dogacak insallag bebisin❤
Ayrıntılı için Eskişehir perinataloga gidicem canımCok gecmiş olsun bir perinatologa gitmeni öneririm için rahatlar belki insallah sıkıntı cıkmaz içini ferah tut
Evet doktorumda günde 2 3 gebemde gözlemliyoruz böyle dedi inaşallah kaybolurKuzum nettede ilerleyen haftalarda yok oluyor yazmış gönlünü ferah tut inşallah erir gider.
Bu Benim ikinci kızım olacak canım kısmetse o yüzden çoğu eşyamız var, park besimigimizin iç yatağını değiştirelim dedik onu aldık, ana dizini birine vermiştim geri gelmedi onu aldık, emzik aldık, islak mendil, alt değiştirme örtüsü, göğüs pedi, depend, birde 2 tane muslin battaniye aldık. Ağustos ta İstanbul a gidicez kısmetse o zamanda bir kaç parça kıyafet bakarım diyorumKızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun
Bak doktorun bile ilerleyen haftalarda eriyor çoğu diye sen moralini yüksek tut inşallah eriyecektir sizinki deKızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Bana doktor bu attığım ilacı verdi. Bir yada iki kere içtim. Çıktıktan sonra içmedim bidahaFena kabızlıkla mücadele ediyorum. Her türlü öneriye açığım. Kayısı yemekten kayısı ağacı çıkacak içimde yok anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?