2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
ben pierre cardin vovo aldım kabin boy 3500₺.
ilk aylar kullanamam diye düşündüm. kumaşı vs çok hoşumuza gitti, en önemlisi tekerlek çok sağlam ve kapandığında küçük bir bavul oluyoe. öncesinde beğendiğim modelleri youtube dan inceleyip sonra yorumları okudum. kabin boy düşünenlere tavsiye ederim. babymall mağazasından uyguna aldım internette daha pahalıydı.
Canım o benim de aklımda peki üst tentesi tam kapanıyor mu bi arkadaşım kafamı çok karıştırdı onun tam kapanması lazım çocuğu rüzgar çok rahatsız ediyor tam kapadığında rüzgardan korumuş olursunuz dedi o da önemli bi detay

ilk aylar kullanamam diye düşündüm. kumaşı vs çok hoşumuza gitti, en önemlisi tekerlek çok sağlam ve kapandığında küçük bir bavul oluyoe. öncesinde beğendiğim modelleri youtube dan inceleyip sonra yorumları okudum. kabin boy düşünenlere tavsiye ederim. babymall mağazasından uyguna aldım internette daha pahalıydı.
Puset ne aldın canım
Kizlar afp mom testi yapildimi sizlere kan verdiniz mi bunun icin🤗
O ne ve ne için yapılıyor canım

Puset ne aldın canım
Kizlar afp mom testi yapildimi sizlere kan verdiniz mi bunun icin🤗
O ne ve ne için yapılıyor

Puset ne aldın canım

Canim doktor acikladi ama netteki tanimi su sekilde ben kan verdim sonucumda güzel cikti cok şükür

AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi hastalıkların varlığının araştırılması için yapılıyor. Aynı zamanda tıpta omfalosel olarak tanımlanan karın defektinin yani bebeğin bağırsaklarının bir kısmının vücut dışına taşması olarak bilinen hastalığın bulunması için de yapılabiliyor.

Puset ne aldın canım

puset yengem verdi hastane çıkışı için onu kullanacağız. tentesi tam kapanmıyor, tam kapanan çok görmedim ama bana yeterli gibi geldi. tabi çok tecrübeli değilim o yüzden yorum yapamıyorum. videolardan bakarsan birebir aynısı.

Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak

Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
İkili testin riskli mi çıkmıştı ? Bir de istersen fetal DNA yaptır tabi bu biraz maddi duruma bağlı umarım bir şey çıkmaz

Canim burda 2li test olsun baska syler olsun cogu kisi icin bu tarz syler soylendi sonrasinda guzel sonuclar cikti canını sikma doktorda demis eriyor cogu diye gönlünü ferah tut sapasağlam saglicakla dogacak insallag bebisin❤

Cok gecmiş olsun bir perinatologa gitmeni öneririm için rahatlar belki insallah sıkıntı cıkmaz içini ferah tut💐

Merhaba kızlar Hastalara geçmiş olsun diyorum Kızlar yarın kontrole gidicem doktor detaylı bakar dimi organlara vs sorun çıkmazsa ayriyetten detaylı ultrasona girmek istemiyorum ins birşey olmaz

Merhaba kızlar Hastalara geçmiş olsun diyorum Kızlar yarın kontrole gidicem doktor detaylı bakar dimi organlara vs sorun çıkmazsa ayriyetten detaylı ultrasona girmek istemiyorum ins birşey olmaz
Canım detaylıya niye gitmiyorsun ? Detaylıdaki gibi bakılmaz hiçbir doktor o kadar bakmaz yani. Detaylı ultrason yaklaşık 45 dk sürüyor

İkili testin riskli mi çıkmıştı ? Bir de istersen fetal DNA yaptır tabi bu biraz maddi duruma bağlı umarım bir şey çıkmaz
İkili test yaptırmadım canım ense kalınlığı falan normaldi
Canim burda 2li test olsun baska syler olsun cogu kisi icin bu tarz syler soylendi sonrasinda guzel sonuclar cikti canını sikma doktorda demis eriyor cogu diye gönlünü ferah tut sapasağlam saglicakla dogacak insallag bebisin❤
İnşallah canımmm herkesin bebeği sağlıkla gelsin
Cok gecmiş olsun bir perinatologa gitmeni öneririm için rahatlar belki insallah sıkıntı cıkmaz içini ferah tut💐
Ayrıntılı için Eskişehir perinataloga gidicem canım
Kuzum nettede ilerleyen haftalarda yok oluyor yazmış gönlünü ferah tut inşallah erir gider.
Evet doktorumda günde 2 3 gebemde gözlemliyoruz böyle dedi inaşallah kaybolur

Kızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun ❤️
Bu Benim ikinci kızım olacak canım kısmetse o yüzden çoğu eşyamız var, park besimigimizin iç yatağını değiştirelim dedik onu aldık, ana dizini birine vermiştim geri gelmedi onu aldık, emzik aldık, islak mendil, alt değiştirme örtüsü, göğüs pedi, depend, birde 2 tane muslin battaniye aldık. Ağustos ta İstanbul a gidicez kısmetse o zamanda bir kaç parça kıyafet bakarım diyorum
Bak doktorun bile ilerleyen haftalarda eriyor çoğu diye sen moralini yüksek tut inşallah eriyecektir sizinki de 💗

Fena kabızlıkla mücadele ediyorum. Her türlü öneriye açığım. Kayısı yemekten kayısı ağacı çıkacak içimde yok anacım 😅
Bana doktor bu attığım ilacı verdi. Bir yada iki kere içtim. Çıktıktan sonra içmedim bidaha

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 43
Back
X