• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızım sabah aşıdan beri uyuyor, uyandırıyorum ama gözlerini açamıyor, ateş yok. Bugün atak haftamizin 1.gunuymus atmaktan mı aşıdan mı acaba? Umarım bunu alışkanlık haline getirip gece uykusunu bırakmaz 🥺
İlk ay aşısında benimki de tüm gün uyumuştu.aşı stresinden sanırım

Önce braunla kulaktan ölçtük, sonra makattan normal termometre ile. Aynı derece çıktı ben artık süphelenmezsem ya da emin olmam gerekmezse makattan ölçmem canım ya
Ben de istemiyorum aslında. Ama doktoru da ileride hep onunla ölçeceksin ama şimdi değil dedi. Bilemiyorum. Ateşi olduğunda da bakmak lazım belki. Böyle diyorlar vardır bir bildikleri diye uymak istiyor insan. Ama daha basit ve konforlusu varken neden bunu yapıyoruz ki diye sorguluyor.

Benşm kız bugün çok uyuyor endişelenmeli miyim toplasan 3 saat uyanık kalmıştır hep uyku modunda uyusa bi dert uyumasa ayrı annelilik =delilik gerçekten. Emiyor emince uyku halindeyken gülümsüyor felan ama işte çok uyuyunca bi korktum böyle olan var mı
Bizde öyleyiz ama aşı oldu bugün 2.ay aşılarını umarım asidandir
İlk ay aşısında benimki de tüm gün uyumuştu.aşı stresinden sanırım
İnşallah öyledir canım

Huy edinmesinden korkuyorum bu durumu, bu gece nasıl geçecek düşünmek istemiyorum. Bir de yarın yola cikicaz inşallah uyur da bende dinlenebilirim

Ben de istemiyorum aslında. Ama doktoru da ileride hep onunla ölçeceksin ama şimdi değil dedi. Bilemiyorum. Ateşi olduğunda da bakmak lazım belki. Böyle diyorlar vardır bir bildikleri diye uymak istiyor insan. Ama daha basit ve konforlusu varken neden bunu yapıyoruz ki diye sorguluyor.
Haklisin Ilk 3 ay makat dediler bize de.

Bi de kizim Turk vatandasi oldu bugun:)

Canım benimki 2 haftadır haftada 1 yapıyor😅
Ebe hemşireye sordum bebek rahatsız görünmüyor gazını da çıkarıyor ama süre uzarsa siz yine de bir doktora görünün dedi. Bu arada sen de sıvı beslen ve bol bol salata falan ye dedi. Ben de uygulamaya başladım 2 gün öyle yapınca yaptı kakasını. Ama sonraki günler yine tık yok. Geçtiğimiz cumartesi daha önce kullanıp bitince tekrar almadığın biogaia damladan aldım ve akşamları 5'er damla verdim. Bir gün sonra yaptı kakasını. Pazartesi yine yok. Salı günü baya baya yaptı. Bugün de bir kez yaptı. Ben yine de ne olur ne olmaz yarın doktora gideceğim zaten 2 aylık oluyor tam yarın. Bir de hemşire dedi ki bebek rahatsız değilse belki de bağırsak hareketleri böyle gidecektir yavaş hareket ediyordur falan.
Ek olarak da biraz araştırdım şöyle diyorlar sadece anne sütü alan bebeğin kakası sıvıdır. Posalı ve katı olmadıgı icin bağırsakların çıkışına çok baskı yapmaz dolayısıyla bebekte de kaka yapma ihtiyacı oluşmaz.
Yaaa cok sagol bende dikkat ediyim bunlara canim benimmm sagolasinn

Bize geldi😪Bir de sese çok duyarlı olmaya başladı. Babasıyla parmak ucunda yürüyoruz. İnan parke sesine kalkıyor🥺 Allahtan ki gece böyle değil.
Kurban olayım buna bir çözüm bulan varsa her öneriyi sabırsızlıkla dinlerim uygularım. Gündüz evimin işini yapamıyorum böyle parça pinçik uyuduğu için😭
Sesle uyutun ninni acın

Çok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kız 😁 basen keyfi yerindeyse gülüyor. Henüz oyuncak algılamaya geçemedik .

Oyun halasının linki var mı?
Zamanla sizinki dr başlıcam canım ☺️☺️
Çok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kız 😁 basen keyfi yerindeyse gülüyor. Henüz oyuncak algılamaya geçemedik .

Canım piyanolu ve aynalı olsun. Benimki yeğenden kalma olduğu için link veremiyorum 4 yok önce alındı

Doğacağı tarihi derken 40 haftalık olarak mı baz almamız gerek. Çünkü biz de 60 gunluguz bizdede öyle şeyler yok henüz sesin geldiği tarafa bakma bile zar zor

Bebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum 🥹

Bebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum 🥹
Biz yaptırıyoruz canım, sadece rota da kararsız kaldık, menenjiti yaptiricaz ama rotayı yaptirmicaz sanırım

Kızlar özel aşıları yaptırmayacak olan var mi

Ben ikisini de yaptırcam
Rotayı kuzenlerime yapmışlardı 6 yıl önce çocuklar mahvoldu sonrasında. İlk kızıma yaptırmadim yaşadığım bölgede görülmüyor diye doktor onermemisti. Şimdi de 3 farklı doktor 2 farklı hemşireye sordum sadece 1 doktor önerdi. 5 yasa kadar koruma sagliyormus, o yüzden çok kararsız kaldık bizde

Rotayı kuzenlerime yapmışlardı 6 yıl önce çocuklar mahvoldu sonrasında. İlk kızıma yaptırmadim yaşadığım bölgede görülmüyor diye doktor onermemisti. Şimdi de 3 farklı doktor 2 farklı hemşireye sordum sadece 1 doktor önerdi. 5 yasa kadar koruma sagliyormus, o yüzden çok kararsız kaldık bizde
İlk defa duydum ya. Bende tedirgin oldum şimdi

Back
X