Canım benim kızda da var sakral gamze ilk doğduğunda dediğin gibi çifter çifter çekildik o kalça usgyi, her doktor bir üzerinde durdu ama bildiğin gamze yani akıntı veya omuriliğe açılan bir delik yoktu. Usgler de normal çıktı her seferinde, biz de umursamadık artık.Yani Sakral gamze için usg çekildi mi ?
Sanırım uzantısı olmaması önemliymiş bi de akıntı filan olmaması haliyle.
Sendeki de sakral Gamze mi kuyruk sokumu denen bölgede ? Yoksa bel gamzesi denen Gamze’den bahsetmiyorsun değil mi
Canım haberini bekliyorum sağ Salim kavuştunuz inşallahDogum yarina alindi dua edin kizlar
Bel gamzesi değil canımKonunun oncesini bilmiyorum ancak da bu bel gamzesi dedigin nedir kuyruk sokumu bölgesindeki
Bilinen hiçbir sıkıntınız yok değil miCanım benim kızda da var sakral gamze ilk doğduğunda dediğin gibi çifter çifter çekildik o kalça usgyi, her doktor bir üzerinde durdu ama bildiğin gamze yani akıntı veya omuriliğe açılan bir delik yoktu. Usgler de normal çıktı her seferinde, biz de umursamadık artık.
Şimdi 2 yaşında, büyüdükçe orası da sığlaştı öyle derin bir oluşum değil, sanırım iyice büyüdükçe yok olup gidecek öyle duruyor.
Hayır hayır hiç bir sorun yok, belinde bildiğin süsCanım haberini bekliyorum sağ Salim kavuştunuz inşallah
Bel gamzesi değil canım
Sakral Gamze den bahsediyoruz
Benim de tam bilgim yok
Bilinen hiçbir sıkıntınız yok değil mi
İnşallah bizim de en sorunsuz olandır içime ağırlık çöktü vallahi
Çoook yorgunum canım ya. Evde temizlik yapıldı az biraz kaldı burayi duzenleyeyim surayida yapayım derken derman kalmadi bende.
Evet çok şükür gözümün önünde en azındanAy yanına gidebildin mi ne güzeltekrar geçmiş olsun canım
Çook ihtiyacınız olacak o enerjiye özellikle doğumda ve tabi sonrasında... Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın derimÇoook yorgunum canım ya. Evde temizlik yapıldı az biraz kaldı burayi duzenleyeyim surayida yapayım derken derman kalmadi bende.
Yarın biraz isim var ondan sonraki iki gün artık dinlenmek istiyorum tabi dogurmazsam:)
Çünkü gerçekten çok yorgunum ağrılarım da gittikçe cogaliyor heyecan bir yandan karışigim anlayacağın
Bende böyle durumlar sorduğun için çok sagol canimRabbim hepimizin yardımcısi olsun insaallah
Ayy ne güzel uygulamalar onlar ya hazırlık yapıp getiriyorlar istediğini alıp getiriyorlar filansiringayi hastenden isticem en basta, burada eczeneler satmiyor. cok fazla uyusturucu kullanan var die
%90 Turk canim davetliler . Bende yicek seyler hazirladim cunku tam pazar gunduz biraz kahvaltilik urunler var ama zaten gelenlerde birer tabak birsey getiriyor genelde. .
Bugun benim arkadasimin arkadasi 5 kg bebis dogurdu epiduralsiz :) Resmen 3 aylik hazir dogdu
aynen kuzum ama ben liste yapmadm hersey var cok sukuryiyecek bende de var ama gelenler de bir tabak salataydi mezeydi birsey getiriyorlar gelirken
ayy beni erkek striptiz club a goturmuslerdi
Az kaldı canımm sağlıkla alacaksın kucağınaAy valla heyecan tavan bende nasıl olacak diyesağlıkla bı dogsaydi
Neyse ki günü belli minik kuşun annesiValla benimki bı iniyo bı cikiyo naptigi belli değilo da karasız sanırım doğsam mi beklesemmi diye
Ay nice mutlu yıllarınız olsunn iyi olmus kafan dağılmıştıır bencede bir sürede normal hayata dönmek için zorlancazKızlar bugün evlilik yıldönümümüzdü eşiminde doğumgünü malum biz göyaaa kızı bugün doğurtcaktık kız nerdeyse 1 aylık oldu malum emzirmediğim için bi kadeh şarap içtim ay resmen 10 aydır unutmuşum çok garip normal hayata dönmek
Nice seneleriniz olsuun kuzum maşallah size kavuşma hikayenizin sonu güzel olmusivetciplak dans eden erkekler biraz bahsis verince neler neler yapiyorlar
Ben lisedeyken tanimsitim esimi ama benden 6 yas buyuk , calisiyordu. bende okuyacagim , univ e gidecegim die pek girmedik o toplara ama hep sohbet muhabbet ediyorduk.
Annesi kanser hastasiydi, bende artik 3. siniftayken birbirimize olan duygularimiz belliydi , tam iliskiye baslicakken , annesi cok agirlasti. Istemedi. benim annemle gecirecegim son zamanlar , sana zaman ayiramam dedi. sonrasin da uzun bir zaman gorusmedik hic ama icimde bir ukte kaldi tabi.
gel zaman git zaman ben mezun oldum , esimin annesi de vefat etmis. o zamanda baska biriyle konuyordum 1.5 sene fln olmustu. Kanada ya gelecegim artik kesinlesti. gorustugum cocuga sordum “ kalacagim orda , gelecek misin “ “ gelemem “ dedi ayrildim.
Gitmeme 6 ay fln vardi, beni birsey durttuo zaman vodafone da calisiyordu, ben de hat la ilgili bir sorunum varmis gibi ulastim kendisine sonra tabi biz gene birbirimize cekildik deli gibi. Ben gidecegim , biliyor ama ikimizde yillardir yasayamadigimiz o kadar cok sey var ki, benim okulum , annesinin rahatsizligi vs derken 6 senede hic birbirimize ayirmadigimiz zamani son 6 ayda yasamistik.
Gitmeden once evlilik teklif etti , bende geri donucem dedim. Donmedimonu ikna etti
buraya getirdim ama onu getirmem de 2 senemi aldi. O 2 sene hic gidip gelemedi
maddi sorulardan dolayi. univ mezunu olmadigi ve yasi buyuk oldugu icin de kanada ziyaretci vizesi vermedi. Zordu baya.
Ben yokken aileler tanistidugun salonu vs ayarlndi. ucaktan indim direk verem savasa akcoger filmine 10 gun icinde evlendik , 2 ay sonrasin da da yanima geldi, calisma izni cikti.
Ogun bugundur dizimin dibinden ayirmiyorumdaha 21 eylul de 6. senemiz doldu evlilikte
Şişlik vs de oluyormus cocukta zaten normal kaybetmiş kilo o zamanKuzum 3620 dogdu ama çok şişlik vardı. Persembe hastanede 3500 çıktı 100 gr kıyafet saydılar cuma sağlık ocağında 3400 çıktı 100 gr yine kıyafet saydılar bakalım pazartesi tekrar çağırdı doktor
Ya benimde öyle bugün baktım gögsüme ne bir bğyüme ne bir şişlik gögüs ucum arada cıkıyor sonra sütyen baskısından mı nedir geri içeri giriyor. Acaba diyorum gögüs kalkanı mı alsam kii baskı olmassa belki ucu içeri kacmazBende pompa almamistim keşke alsaydım dedim o uç konusunda. Benim var ama ne hamilelikte ne de hemen doğumdan sonra göğsüm hiç şişmedigi için üstünde de baskı olunca gömülüyor. Ben emzirme danışmanı falan gözüm görmesin diyorum artık denk geldiğim danışmanı görünce
Amiin kuzum amiin sen son zamanlarını yorgun geçiriyormussun çokta yorma kendşni enerjini bebişe saklaa. Doğumdan sonra bizlere müsait anında haber vermeyi ihmal etmee güzel haberlerini bekliyoruz insallahÇoook yorgunum canım ya. Evde temizlik yapıldı az biraz kaldı burayi duzenleyeyim surayida yapayım derken derman kalmadi bende.
Yarın biraz isim var ondan sonraki iki gün artık dinlenmek istiyorum tabi dogurmazsam:)
Çünkü gerçekten çok yorgunum ağrılarım da gittikçe cogaliyor heyecan bir yandan karışigim anlayacağın
Bende böyle durumlar sorduğun için çok sagol canimRabbim hepimizin yardımcısi olsun insaallah
yarım saat sonra tek rakama düşüyoruzz
Yok beybi yarını bitirince tek rakama düşeceğiz.yarım saat sonra tek rakama düşüyoruzzsanırım inanamıyorum
Sancı arttı söyledim bugün ama nst yapmadı yine şaşırdım baya hiç girmedim daha söyledim kendim oda haftaya bakalım dedi acil bi durum olursa ararsın dedi çıktım .bide bebek artık hareketleri makatımda hissediyorum vajinayı geçtim .. aceleci davrandı bugün anlamadım hiçbir şey heralde yetişmesi gereken bişey vardı normalde çok güzel ilgilenir anlatır tek tekE tamam İşte o zaman en kötü sık sık kontroller ile süreci idare edersiniz
Bence sana endişelendiğinde hemen ulaşabileceğin, muayeneye gidebileceğin bi doktor lazım. Böyle böyle kolayca 39 a gidersin sen. Malum son zamanlar çeşit çeşit sancılar kasılmalar yaşamak olası oluyor insan her şeye endişeleniyor canım
cnm usg cektırmeniz lazım, hemen o telefonu bırak cnkü coğu normal cıkıyor cok normal.korkma dicem ama annelik delilik hiç araştırma sdece usg cektir okdr boşuna stres olmaHanımlar sakral Gamze hakkında bilginiz var mı ?
Güneşte varmış poposunda üstte ni Gamze. doktor usg çekilecek demişti. ben de yorgunluk ve genel üzüntüyle hiç araştırmadım bi sürü kötü şey yazıyor.
ilk bebeğimde vardı bn nörolojıye götrdm hatta dr tuttuğunda gecıyorsa önemli değil demiştiKuzum risk faktörleri varsa bilemeyiz tabi doktorun yönlendirmelerini beklemek en doğrusu. Kafana takılan içine sinmeyen bi şey varsa her zaman 2. Görüş almayı doğru buluyorum şahsen.
Biz de bekleyebilseydik 38+0 olur olmaz bebeyi alacaktık muhtemelen. Hatta beklemeyebilirdik de. Normalde 36+6 önerdi benim durumumu göz önüne alınca 36+2 ye çekti..
Hadi yaa ay ekimcim allahım sağlık sıhhat versin şu bebelere içim darlanıyo :)
Evet çeşit çeşitmiş inşallah en zararsız olanıdır bizim de.
Bizde ayakta ve kolda kontrolsüz titreme de vardı doktor tutunca geçiyorsa sorun yok dedi ama çocuğun beni engelleyecek gücü yok ki, tutunca duruyo tabi:)
Hayır bi de folik asit eksikliği filan diyor gebelikten 3 ay önce başladık hala daha kullanıyorum daha ne yapabilirdim bilmiyorum :)
cnm peki kartla mı cektrdınz hic olmadı onu sunarsınYazacağım canım pazartesi tekrar o hastanede kontrolüm vardı fatura da isticem
Evet canım bırakmazsa da biraz toparlaninca direk tutar zaten uçla da şimdi biraz zor oluyor ama napalim
Yıldönümün kutlu olsunKızlar bugün evlilik yıldönümümüzdü eşiminde doğumgünü malum biz göyaaa kızı bugün doğurtcaktık kız nerdeyse 1 aylık oldu malum emzirmediğim için bi kadeh şarap içtim ay resmen 10 aydır unutmuşum çok garip normal hayata dönmek
Ne güzel bir aşk hikayesiivetciplak dans eden erkekler biraz bahsis verince neler neler yapiyorlar
Ben lisedeyken tanimsitim esimi ama benden 6 yas buyuk , calisiyordu. bende okuyacagim , univ e gidecegim die pek girmedik o toplara ama hep sohbet muhabbet ediyorduk.
Annesi kanser hastasiydi, bende artik 3. siniftayken birbirimize olan duygularimiz belliydi , tam iliskiye baslicakken , annesi cok agirlasti. Istemedi. benim annemle gecirecegim son zamanlar , sana zaman ayiramam dedi. sonrasin da uzun bir zaman gorusmedik hic ama icimde bir ukte kaldi tabi.
gel zaman git zaman ben mezun oldum , esimin annesi de vefat etmis. o zamanda baska biriyle konuyordum 1.5 sene fln olmustu. Kanada ya gelecegim artik kesinlesti. gorustugum cocuga sordum “ kalacagim orda , gelecek misin “ “ gelemem “ dedi ayrildim.
Gitmeme 6 ay fln vardi, beni birsey durttuo zaman vodafone da calisiyordu, ben de hat la ilgili bir sorunum varmis gibi ulastim kendisine sonra tabi biz gene birbirimize cekildik deli gibi. Ben gidecegim , biliyor ama ikimizde yillardir yasayamadigimiz o kadar cok sey var ki, benim okulum , annesinin rahatsizligi vs derken 6 senede hic birbirimize ayirmadigimiz zamani son 6 ayda yasamistik.
Gitmeden once evlilik teklif etti , bende geri donucem dedim. Donmedimonu ikna etti
buraya getirdim ama onu getirmem de 2 senemi aldi. O 2 sene hic gidip gelemedi
maddi sorulardan dolayi. univ mezunu olmadigi ve yasi buyuk oldugu icin de kanada ziyaretci vizesi vermedi. Zordu baya.
Ben yokken aileler tanistidugun salonu vs ayarlndi. ucaktan indim direk verem savasa akcoger filmine 10 gun icinde evlendik , 2 ay sonrasin da da yanima geldi, calisma izni cikti.
Ogun bugundur dizimin dibinden ayirmiyorumdaha 21 eylul de 6. senemiz doldu evlilikte
En iyisi o olacak canım. Bende anlamıyorum devlet kurumundasin ve hiç biseyden haberin yok
Maşallah başağım ayın kaçına randevu verdiler?Yok beybi yarını bitirince tek rakama düşeceğiz.
Ben de öyleyim, karmakarışık hissediyorum.
5 Ekim minnoşum, o güne kadar tutmam lazım, kukuyu tutarak yürüyorum resmen.Maşallah başağım ayın kaçına randevu verdiler?
Evet değerim yükseldi. Kadın doğumcumun kararı idi. Yine günde 1 tane demir ilacı takviye olarak alıyorum.Merhaba, mesajınızı ferritin diye aratınca buldum. Çözüm oldu mu acaba serum? Bir de kadın doğum doktorunuz mu karar verdi serumu başka bir doktora mı gittiniz?
benim 32 de 1800 gr bebegim ve normal kuzum. 2700 cok iyi masallahBugün kontrolümüz vardı, 35. haftadayız, bebiş 2700 gr 46 cm. Bana biraz minnak geldi sanki.
Nst de sancılar çıktı. Çocuğuma asla isim bulamıyorum bu yüzden hastane çıkışı, kapı süsü yaptıramıyorum. İsimsiz mi yaptırsam acaba ya
Bir de kızlar arkadaşım bir poşet dolusu kıyafet verdi bana yenidoğan vs. Çoğu giyilmedi dedi. Siz olsanız kullanır mısınız? Eşim açtırmıyor poşeti, ben de kararsızım.
Hayır hayır hiç bir sorun yok, belinde bildiğin süs
Şöyle dikkatlice bakınca içinde tüylenme, akıntı veya delik görmüyorsan için rahat olsun hiç bir sorun yok demektir.
Sorunsuz atlatırsın bu haftaları da umarım canımSancı arttı söyledim bugün ama nst yapmadı yine şaşırdım baya hiç girmedim daha söyledim kendim oda haftaya bakalım dedi acil bi durum olursa ararsın dedi çıktım .bide bebek artık hareketleri makatımda hissediyorum vajinayı geçtim .. aceleci davrandı bugün anlamadım hiçbir şey heralde yetişmesi gereken bişey vardı normalde çok güzel ilgilenir anlatır tek tek
Kalça usg için 1.5 aylık olduğunda diye tarih verildi.cnm usg cektırmeniz lazım, hemen o telefonu bırak cnkü coğu normal cıkıyor cok normal.korkma dicem ama annelik delilik hiç araştırma sdece usg cektir okdr boşuna stres olma
Bize de aynısını dedi tutunca herhangi bi titreme hissetmiyorumilk bebeğimde vardı bn nörolojıye götrdm hatta dr tuttuğunda gecıyorsa önemli değil demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?